ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ανοιχτή Επιστολή με αφορμή άρθρο του Δ. Καζάκη με θέμα “Η ελληνική δικαιοσύνη και τα Ευρωπαϊκά ιδανικά της αξιοκρατίας”.
Tuesday
04/07/2017
14:48 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

OPENLETTER

Ανοιχτή επιστολή του G-M-R.:

ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (*) ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ:

Το στενότερο (αλλά καθόλου στενό) εν προκειμένω θέμα είναι, αν με τις διαπιστώσεις του άρθρου του κου Δημ. Καζάκη αλλά και με αυτούσιο το άρθρο, οφείλουμε να “ενοχλήσουμε” έως κατεδαφίσουμε τον κο Βουρλιώτη και ΚΑΘΕ  κο Βουρλιώτη (βλέπε ηγεσία Δικαιοσύνης) με τον εξής τρόπο: 

Δικαιϊκά (το άρθρο κάνει μια καλή δημοσιολογική αρχή με σοβαρές επισημάνσεις, χρειάζεται όμως επεξεργασμένη ΣΥΝΕΧΕΙΑ), δικονομικά (ως θεσμικά κατοχυρωμένη ενόχληση έως κατεδάφιση), κινηματικά, πολιτικά, πάντα “ενώπιος ενωπίω” και πάντα με διεθνοποίηση της υπόθεσης.

Ποιοί θα το κάνουμε;

Απάντηση:   

α)    Πρώτα απ’ όλους, όσοι παραλήπτες της επιστολής και όσοι αναγνώστες (πρόσωπα-σχήματα) συμφωνούν και θα είμαστε μαζί τους με όλα τα στοιχεία/ πολεμοφόδια που διαθέτουμε (ημών και συναγωνιστών) και το τονίζουμε, είναι σημαντικά, πλέον (ευχόμαστε),

β)   Μέλη και φίλοι του ΕΠΑΜ επώνυμοι και ανώνυμοι συμπλέοντας έμπρακτα με την οργή του αρθογράφου Γ.Γραμματέα του ΕΠΑΜ, πλέον,

γ)   Όσοι δυνάμει σύμμαχοι πρόσωπα-σχήματα, συμφωνήσουν μετά από πρόταση – πρόσκληση των: ΕΠΑΜ, επωνύμων και ανωνύμων φίλων του ΕΠΑΜ, πλέον,

δ)    Σε κάθε περίπτωση ΚΑΙ οι προτείνοντες, δηλαδή η ιστοσελίδα με τις μικρές αλλά καθόλου αμελητέες δυνάμεις της.

Στην συνέχεια ακολουθεί με τον ίδιο τρόπο, δικαιϊκή, δικονομική, κινηματική, πολιτική διασύνδεση (ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΑΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ) με παρεμφερείς δικαιϊκές, δικονομικές, κινηματικές, πολιτικές αντιστάσεις και επιθέσεις (ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ), μέχρι το συνολικό επίπεδο της εσχάτης προδοσίας.

Τέλος, με την ίδια μέθοδο, προωθούμε το ευρύτερο απελευθερωτικό πλαίσιο, δηλαδή και την κομβικής σημασίας υπόθεση του εθνικού νομίσματος, και γεωπολιτικά ζητήματα κλπ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΑΛΛΑΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

Αναμένουμε τις απαντήσεις σας, στα πλαίσια του Δημοκρατικού Διαλόγου ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, για την Εθνική Απελευθέρωση, με δεδομένη τη δική μας παγίως υποστηρικτική στάση-απάντηση σε όλες τις αντιμνημονιακές ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ προσπάθειές σας.

(*) Δύο επισημάνσεις:

α)  στο τέλος του κειμένου ο συγγραφέας αναφέρει “Είναι επίσης ένα απτό παράδειγμα για να κατανοήσει ακόμη κι ο πιο αφελής ότι δεν μπορεί να περιμένει απολύτως τίποτε από τους εκπροσώπους των επίσημων θεσμών στην Ελλάδα, οι οποίοι στο σύνολό τους έχουν συμπράξει στο καθεστώς κατοχής της πατρίδας μας.” Επειδή κατανοούμε τους ενδεχόμενους συνειρμούς και τα (ΜΗ εδώ) παρελκόμενα που δεν είναι άλλα από το ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ την παραδομένη δικαιοσύνη, θυμίζουμε “το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών” που ο ίδιος αναφέρει, που είναι πάλι η δικαιοσύνη και το εντός αυτής καθόλου ασήμαντο δικονομικό ρήγμα, επίσης, ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΡΗΓΜΑ (ρήγματα αναξιοποίητα δικαιϊκά/δικονομικά-κινηματικά-πολιτικά).

Εξ’ άλλου η υπεράσπιση και κατάκτηση Δημοκρατίας-Κράτους Δικαίου δεν μπορεί να στεριώσει, χωρίς ταυτόχρονη υπεράσπιση του κατακτημένου νομικού πολιτισμού, κάθε φορά, για κάθε ζήτημα, σε κάθε κοινωνικοπολιτικό καθεστώς.

β)  Δίνουμε σημασία στον συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο οικοδομείται σχεδιαστικά και δημόσια (εις γνώση όλων και με συμμετοχή όλων) κάθε απελευθερωτική πρόταση, όπως εδώ η συγκεκριμένη πρότασή μας / λύση για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (και όχι για συμφωνίες σχημάτων πράγμα επιθυμητό και αυτό, αλλά μη ορατό ούτως η άλλως) με αφορμή το κατά τα άλλα εξαιρετικό άρθρο του Δ. Καζάκη.

 

dk

Του Δημ. Καζάκη, Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Tα μάθατε; Άλλη μια λαμπρή σελίδα προστέθηκε στο Libro d’Oro της ελληνικής δικαιοσύνης. Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης – γνωστός κι από το βούλευμα κατά της Χρυσής Αυγής – άσκησε αναίρεση για το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών σχετικά με το σκάνδαλο του ΤΑΙΠΕΔ.

Οι δικαστές του Εφετείου Αθηνών αποτιμώντας τα στοιχεία για την πώληση και επαναμίσθωση από το ΤΑΙΠΕΔ 28 ακινήτων του πρώην Ελληνικού Δημοσίου, αποφάσισαν με βούλευμά τους να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου 3 μέλη του ΔΣ του συγκεκριμένου φορέα και 6 μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων. Το βούλευμα αποτελεί κόλαφο για το αλισβερίσι που κυριαρχεί εντός του ΤΑΙΠΕΔ με αντικείμενο την δημόσια περιουσία της χώρας. Πρόκειται για δούναι-λαβείν που ξεπερνούν την φαντασία του πιο ευφάνταστου και υποψιασμένου πολίτη.

Θυμίζουμε ότι τα μέλη του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ την εποχή για την οποία εκδόθηκε το βούλευμα του Συμβουλίου των Εφετών, δεν διέθεταν ούτε ασυλία έναντι διώξεων από την ελληνική δικαιοσύνη, ούτε ετεροδικία. Κι έτσι τα 3 αλλοδαπά μέλη – εκπρόσωποι των δανειστών εταίρων – πιάστηκαν κυριολεκτικά με το χέρι στο μέλι.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.