ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Το Σημείο ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ (ουσία έναντι δήθεν)
Sunday
01/04/2018
22:33 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
0

 

G-M-R, 1-4-2018

 

Ο αυτοπεριορισμός, εκ της πλεονεξίας και εκ του εγωισμού/ φιλαυτίας (ενώπιον Θεού και ανθρώπων – Ορθοδοξία), εκ της προώθησης του μέρους εις βάρος του ΟΛΟΥ (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ), εκ της επιδίωξης του ατομικού κέρδους (“από τον καθένα ανάλογα με τις ικανότητες του στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του” – Μαρξισμός), είναι το σημείο συνάντησης της ΟΥΣΙΑΣ, απέναντι από το οχυρό του ΔΗΘΕΝ (δήθεν αληθινού, δήθεν “μοναδικού”, δήθεν δικαίου, δήθεν Δημοκρατικού, δήθεν ΣΥΝΝΟΜΟΥ, δήθεν…).

Η ιστοσελίδα G-M-R και επιθυμεί και συνεχίζει να δρα, συναντώμενη υποστηρίζοντας και άλλες δράσεις και να προτείνει, συναντώμενη – υποστηρίζοντας και άλλες προτάσεις. Έστω και εξ (συναγωνιστικής;;;) αποστάσεως.

Επεξήγηση;

Προβληματισμός με τα μαύρα μας τα χάλια, τόσο από πολιτική άποψη όσο και από θρησκευτική άποψη.

Πολιτικοί εκπρόσωποι νοιάζονται για το πολιτικό και οικονομικό τους μέλλον. Θρησκευτικοί «εκπρόσωποι» υπονομεύουν την ορθοδοξία (δόγμα και τρόπος ζωής) υποτασσόμενοι στον Πάπα (βλέπετε στο ίντερνετ τα υπογραμμισμένα, σύνοδος Κρήτης 2016, οικουμενοποίηση, θρησκευτικός συγκρητισμός).

Μόνη λύση, να πάρει ο λαός στα χέρια του την Ορθοδοξία και την Δημοκρατία – Αυτοδιαχείριση Μέσων και Σκοπών (Ελλάδα λίκνο της Δημοκρατίας/ Φιλοσοφίας).

Ορθοδοξία-Δημοκρατία-Κομμουνισμός (ο εκ του commounis=κοινός, όχι ο “κομμουνισμός” Βουλής, Ευρωβουλής, συνδικαλιστικών/αυτοδιοικητικών/κλπ μηχανισμών), έχουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΟΙΝΗ ΟΥΣΙΑ. Οι μεταξύ τους αντιπαραθέσεις, για την ακρίβεια οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ τους και των ακολούθων τους, αντιπροσωπεύουν το ιδιοτελές, μη αληθινό, μη Ορθόδοξο, μη Δημοκρατικό, μη Μαρξιστικό, δηλαδή αντιπροσωπεύουν το ΔΗΘΕΝ Ορθόδοξο-Δημοκρατικό-Μαρξιστικό. Όλες αυτές οι αντιπαραθέσεις γίνονται στο όνομα της ΦΑΝΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ της κυριότερης δομής της Παγκοσμιοποίησης που διαπλέκεται με τον Οικουμενισμό, της δομής που λέγεται ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ=ΑΣΦΥΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤIΑ.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.