ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ-Συλλαλητήριο 15 /1/2018, Δημόσια Πρόταση της G-M-R
Sunday
14/01/2018
14:33 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R ΣΚΟΠΙΑΝΟ
1

G-M-R, 14-1-2018

Δημόσια Πρόταση της G-M-R:

ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ στην ΠΡΑΞΗ.

 

Για μία ακόμα φορά Αντιμνημονιακά κόμματα, σχήματα και άλλοι φορείς καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 15 /1/2018 στην πλατεία Συντάγματος, στις 6.00 μμ.

Δηλαδή στο γνωστό άντρο του αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού των προδοτών, αυτό της σιδερόφρακτης Βουλής και της ευρύτερης περιοχής της Πλατείας Συντάγματος, όπου κατά το παρελθόν κατεστάλησαν αγρίως μεγαλειώδεις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των δολοφονικών κατά της πατρίδας και του Λαού μνημονίων.

Γεγονότα πικρά, που λόγω κυρίως της έλλειψης ΕΝΩΤΙΚΗΣ, με δημοκρατικά οργανωμένο τρόπο σχεδιασμένης ΤΑΚΤΙΚΗΣ και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, είχαν ως συνέπεια την κάθετη υποχώρηση του κινήματος αντίστασης, την ηττοπάθεια και ως φυσική και λογική συνέπεια αυτής της ηττοπάθειας, την εν συνεχεία επικράτηση μακράς σιωπής/σιγής που όμοιά της μόνο σε χώρους τεθνηκότων.

Για να χρειαστεί να φτάσει και πάλι ο κόμπος στο χτένι (όντες εν τω μεταξύ στο ίδιο έργο θεατές, θεατές σημείων και τεράτων, με ακόμα πιο άγριες επιθέσεις στην καθημερινότητα μας, στην υγεία μας και με γενοκτονική επίδραση των μνημονίων-δανειακών συμβάσεων που οι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ εφαρμόζουν με το χαμόγελο στα χείλη), ώστε να “παραστεί μια νέα ανάγκη” νέου καλέσματος, προς την απελπισία  και  οργή  ενός  λαού  που επιθυμεί  αποδεδειγμένα     (δημοψήφισμα 5ης Ιουλίου του 2015 61,3% ΟΧΙ και καθημερινές αντιστασιακές πράξεις/προτάσεις/τεκμηριώσεις εδώ ιστοσελίδες JusticeForGreece, Ο.-Τ Γεριτσίδου, Γ. Κασιμάτη, G-M-R) την αυτεξουσιότητά του και την τιμωρία των υπαιτίων  (βλέπετε  εδώ παραγρ. 92c στην σχετική έκθεση του ΟΗΕ την διεθνή ΑΠΑΙΤΗΣΗ για λογιστικό έλεγχο του χρέους με ταυτόχρονη λογοδοσία των υπαιτίων).

Όμως, ως εδώ η δήθεν ενότητα και η ανοργανωσιά.

Δεν αρκεί νέο κάλεσμα χωρίς ΤΑΚΤΙΚΗ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, παρόλο που οι λόγοι είναι σωστοί πέρα για πέρα.

Όμως πρέπει το νέο κάλεσμα να στηριχτεί συμμαχικά-παλλαϊκά, με την ελπίδα να υπάρξουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ απέναντι στις προσφερόμενες προτάσεις και ενωτικές διαθέσεις, μαζί και με τα υποδειγματικά ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ που αυτές οι προτάσεις εμπεριέχουν αναλυτικότερα.

Θα το στηρίξουμε καλώντας όλους τους διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες να λάβουν υπόψη και κινηθούν ανάλογα ή και ανάλογα με τις προτάσεις μας ως ακολουθούν:

(Α) —- Με πανώ και πικέτες μπροστά από τα ΜΑΤ έξω από τη Βουλή, να υπενθυμίσουμε στα ΜΑΤ πως καταπατούν τον όρκο καθήκοντός τους για πίστη προς την πατρίδα (Σύνταγμα/λαϊκή κυριαρχία) της οποίας έχει αφαιρεθεί δολίως η αυτεξουσιότητα (εδώ) για λογαριασμό των προδοτών κυβερνώντων.

(Β) —- Επίσης ίδια πανώ και πικέτες περί καταπάτησης του όρκου καθήκοντος, να αφορούν την ηγεσία της Δικαιοσύνης.

(Γ) —- Να καλέσουμε επί τόπου και ΔΗΜΟΣΙΩΣ και με την νόμιμη διαδικασία, μέσω νομικών, τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας και να καταγγείλλουμε καταπάτηση όρκου καθήκοντος αστυνομικών-ηγεσίας Δικαιοσύνης-συμβολαιογράφων και αν ο εισαγγελέας δεν έρθει, κάθε μέρα να γίνεται:

Συγκέντρωση έξω από Άρειο Πάγο και μέσα να μπαίνει αντιπροσωπεία δικηγόρων και αγωνιστών, κομμάτων και κινημάτων, με παρουσία ανταποκριτών ξένου τύπου και δημοσιογράφων που θα κληθούν (και που σύμφωνα με το παράδειγμα της δημοσιογραφικής λειτουργίας του αγωνιστή δημοσιογράφου Ιωσήφ Παπαδόπουλου θα τους ζητηθεί να καταγράψουν και να δημοσιοποιήσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ), η οποία αντιπροσωπεία θα καταγγέλλει εγγράφως, Πρόεδρο και Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, Προέδρους ΣτΕ και ΑΕΔ για ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΟΡΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ με ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

(E) —- Όλα αυτά να διαδίδονται από τις ιστοσελίδες για να ξεσηκώνεται ο κόσμος για την ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ-ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ, οι οποίοι σε αντίθεση με τον όρκο τους πίστης προς την πατρίδα, διευκολύνουν το έργο της εσχάτης προδοσίας με σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας υπό των ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

(ΣΤ) —- Παράλληλα να τεκμηριώνεται δημόσια και ΕΝΩΤΙΚΑ με όλα τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΔΙΚΑΙΙΚΑ (και δικονομικά ασφαλώς) επιχειρήματα, η γενοκτονία και η εσχάτη προδοσία.

(Ζ) —- Τα παραπάνω απαιτούν: Δημοκρατικά (“εις γνώση όλων και με τη συμμετοχή όλων”, πράγμα που προϋποθέτει συναγωνιστικό ήθος) οργανωμένο σχεδιασμό και εκτέλεση, ως αντιστασιακή, απελευθερωτική και εν τέλει αναγεννητική διαδικασία.

Διαφορετικά, θα ακολουθούμε την ετεροκαθοριζόμενη πεπατημένη του καταστροφικού για Δημοκρατική ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΥ Κοινοβουλευτισμού.

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.