ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Κόντρα στη Βουλή για τον διορισμό Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού – Τι απάντησε η ίδια
Thursday
20/12/2018
03:16 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Βασ. Θάνου Κομματικοσυνδικαλιστικός Συντεχνιασμός
0

 

Σχόλιο G-M-R: Δεν πρόκειται για πρώτη φορά ΔΙΑΠΛΟΚΗ. Τελείως ενδεικτικά, να θυμίσουμε την περίπτωση του κου Κυριτσάκη προηγούμενου Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού; Φυσικά, η ΔΙΑΠΛΟΚΗ δεν γεννιέται τη στιγμή του διορισμού. Έχει προηγηθεί η σχετική προϋπηρεσία (Η G-M-R θυμίζει την ενοχή της κας Θάνου, ως Προέδρου του Αρείου Πάγου και εν συνεχεία ως πρωθυπουργού της υπηρεσιακής κυβέρνησης και ταυτόχρονα Προέδρου του Αρείου Πάγου, στην συγκάλυψη όλων των καταγγελιών και μηνύσεων εσχάτης προδοσίας, για δε τον κο Κυριτσάκη ως Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, θυμίζουμε το αμίμητο, δημοσιευθέν στο περιοδικό Αντί τεύχος 907 9-11-2007, όταν αντιπροσωπεία του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου επισκέφθηκε τον αντιπρόεδρο και πρόεδρο της Επιθεώρησης του Αρείου Πάγου κύριο Κυριτσάκη,, σχετικά με δικογραφία που αφορούσε μεταξύ άλλων το ποινικά διωκόμενο εργοδοτικό αδίκημα της υπέρβασης της 12ωρης εργασίας και με θάνατο εργαζομένου υπό τέτοιες συνθήκες: “καλά τώρα…, πέρασε το δωδεκάωρο…”.).

 

 

 

G-M-R , 19 Δεκ. 2018


 

 

Με τις ψήφους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κεντρώων εγκρίθηκε από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η τοποθέτηση του Βασιλικής Θάνου στη θέση της προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής Ανταγωνισμού.

Τόσο η ΝΔ όσο και η ΔΗΣΥ επέμειναν στις αντιρρήσεις τους περί ασυμβίβαστου καθώς διατέλεσε επικεφαλής στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού με την ίδια να απαντά πως δεν είναι ούτε κομματικό, ούτε πολιτικό στέλεχος και πως βάσει του νόμου διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα για την θέση.

Η ΝΔ δια στόματος Μάκη Βορίδη θύμισε πάντως, επιστολή της -στο παρελθόν- προς το Προεδρείο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με την οποία προέτρεπε τα μέλη του να μην αναζητήσουν μετά το τέλος της θητείας τους και τη συνταξιοδότησή τους, άλλες θέσεις -καλά αμειβόμενες- όπως εκείνες των προέδρων Ανεξάρτητων Αρχών.

(more…)