ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ
Tuesday
20/09/2016
10:05 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γ. Τριανταφυλλόπουλος
0
(Δευτ. 19/9/16 – 21:20)
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η αναγκαιότητα ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ρήξης με τις  πολιτικές  υποταγής  στο μεγάλο κεφάλαιο και ιδιαίτερα το γερμανικό καθίσταται όλο και επιτακτικότερη καθώς αφ΄ ενός μεν το πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα ξεκαθαρίζει  και αφ΄ ετέρου η ταξική συνείδηση ωριμάζει  με ταχείς ρυθμούς. Όλο και σε ευρύτερα τμήματα των πληττόμενων από την κρίση κοινωνικών τάξεων και στρωμάτων στην Ελλάδα συνειδητοποιούν πως η διαμορφούμενη οικονομική και κοινωνική κατάσταση είναι σχεδιασμένη και έχει σαν στόχο τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους μικροεπαγγελματίες. Στην κατηγορία αυτή εντάσσεται και το μικρό κεφάλαιο καθώς οι ακολουθούμενες πολιτικές μεθοδευμένα και συνειδητά το ωθούν στην καταστροφή με στόχο τόσο την ενίσχυση της κερδοφορίας του κεφαλαίου όσο και την ιδιοκτησία από μέρους του κάθε περιουσιακού στοιχείου.

συνεχίστε την ανάγνωση πατώντας στο Link

COLPO GROSSO?
Wednesday
31/08/2016
00:00 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γ. Τριανταφυλλόπουλος
0

του Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου

Νοεμβ.2011, αλλά επίκαιρο λόγω ΕΛΣΤΑΤ- Γεωργίου

 Ήταν, είπαν, η Ελλάδα η χώρα με τα τεράστια ελλείμματα και το τεράστιο δημόσιο χρέος που επέβαλλαν τη λήψη μέτρων λιτότητας με τη κυριαρχία στη χώρα να περνά στην Ε.Ε. στην Ε.Κ.Τ. και στο Δ.Ν.Τ. Έτσι διατυμπανιζόταν από την ελληνική κυβέρνηση τα ελληνικά και τα ξένα ΜΜΕ από την κομισιόν από ένα Μπαρόζο, ένα κάποιο Γιούνκερ και κάτι άλλους παράξενους που ποτέ οι Έλληνες δεν είχαν εκλέξει στα πλαίσια της κολοβής και στρεβλής ελληνικής δημοκρατίας. Έλεγαν πως η Ελλάδα είχε καταρρεύσει και αναλάμβαναν αυτοί να τη σώσουν. Οι περισσότεροι Έλληνες σοκαρισμένοι δέχονταν τους διάφορους αριθμούς που ακούγονταν χωρίς να το ψάχνουν.  Λέω να το ψάξουμε λίγο. Είχαν κάποια βάση όσα είπαν; (more…)

ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ
Wednesday
24/08/2016
12:17 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γ. Τριανταφυλλόπουλος
0

000

(Τρι. 23/8/16 – 14:10)
Του Γ.Π. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ*

Από το 2010, οπότε και ξέσπασε η κρίση του δημοσίου χρέους στην Ελλάδα το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο προς το δημόσιο χρέος. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και αναλυτές έχουν στρέψει το ενδιαφέρον των πολιτών προς αυτό. Οι ακολουθούμενες πολιτικές από το 2010 και μετά έχουν πολλαπλούς στόχους που όλοι συνδέονται από τη μια με την αύξηση της κερδοφορίας του κεφαλαίου και από την άλλη με την προσπάθεια αλλαγής παραδείγματος με την άσκηση της εξουσίας σε μια ανεπτυγμένη χώρα απευθείας από τους εκπροσώπους του διεθνούς κεφαλαίου άμεσα και χωρίς προσχήματα. Η μονομερής αυτή προσήλωση στο δημόσιο χρέος άφησε στη σκιά ένα άλλο χρέος. Ένα χρέος που συνδέεται άμεσα τόσο με το δημόσιο χρέος όσο και με το σύνολο των στόχων που έχουν οι πολιτικές που ακολουθούνται.

(more…)