ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
Saturday
13/04/2019
23:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος GMR
0

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

Δευτέρα 13 Μαΐου, ώρα 20:00


Ο θίασος “Ελληνική Αυλαία” θα παρουσιάσει σε επετειακή παράσταση το διαχρονικό ιστορικό θεατρικό έργο “Η δίκη του Κολοκοτρώνη”, στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Βασ. Σοφίας & Ριζάρη).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 

Γερμανικό βραβείο σε Τσίπρα – Ζάεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Thursday
14/02/2019
02:51 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος GMR ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

Σχόλιο G-M-R :   Η Ελλάδα κυβερνάται από τις γνωστές Λέσχες της Παγκοσμιοποίησης, με την στενή επιτήρηση (μοιράζονται και βραβεία εθελοδουλείας) των “συμμαχικών” Νατοϊκών και Ευρωζωνικών κυβερνήσεων.

Οι αντιμνημονιακές δυνάμεις, κόμματα και τα νέα “κινήματα” – “μέτωπα”, που ντρέπονται να πουν εξ αρχής και ξεκάθαρα ότι θα συμμετέχουν στις “τι κι αν είναι Κατοχικές” εκλογές, μιλούν για Δημοκρατία, την ίδια στιγμή που βλέπουν τον αντιμνημονιακό Πολίτη, μόνο ως οπαδό-ψηφοφόρο, ΜΟΝΟ ως στήριγμα και επίφαση δημοκρατικότητας, του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

Ψελλίσατε κάτι και για άρθρο 120Σ, ή δεν ακούσαμε καλά;

 

 

G-M-R, 30 Ιαν. 2019

 

Η Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια απονέμει το ετήσιο βραβείο της στους δύο πρωθυπουργούς για την προσφορά τους υπέρ της συνεννόησης και επίλυσης των διαφορών των δύο χωρών

Το φετινό βραβείο «Ewald von Kleist» της 55ης Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια θα απονεμηθεί στις 16 Φεβρουαρίου στο Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον πρωθυπουργό της των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ.

Την πρόθεση για την βράβευση των δύο πρωθυπουργών για τη Συμφωνία των Πρεσπών είχε ανακοινώσει πριν πέντε ημέρες σε μήνυμα του στο twitter ο πρόεδρος του θεσμού Βόλφγκανγκ Ίσινγκερ. Σήμερα εκπρόσωπος της Διάσκεψης επιβεβαίωσε στη Deutsche Welle ότι τελικά τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Ζάεφ αποδέχτηκαν την πρόσκληση και θα παραβρεθούν στη συνέλευση στο Μόναχο (15-17 Φεβρουαρίου).

(more…)

Τι απαντά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων για το «Ε.ΠΟ.Σ»
Friday
08/02/2019
02:13 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος GMR ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

Σχόλιο G-M-R : Συντασσόμαστε!

 

 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων,   7 Φεβ. 2019

 

«Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιούνται εικόνες των μεγάλων συλλαλητηρίων ως μέσο διαφήμισης ενός νεοϊδρυθέντος κόμματος»

Με έντονο τρόπο αντέδρασε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων στην είδηση ότι ένας εκ των συνδιοργανωτών των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία προχώρησε στην δημιουργία ενός νέου κομματικού φορέα ονόματι «Ε.ΠΟ.Σ».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει ότι «Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων ως μέλος του δικτύου των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, εκ των βασικών διοργανωτών των μεγάλων συλλαλητηρίων, ουδεμία σχέση έχει με την ίδρυση κόμματος που διατείνεται ότι προέρχεται από το κίνημα των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία

Κάθε Έλληνας διατηρεί το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Όχι όμως βάζοντας ως “βιτρίνα” ένα κρίσιμο εθνικό θέμα προς άγρα ψήφων. Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιούνται εικόνες των μεγάλων συλλαλητηρίων ως μέσο διαφήμισης ενός νεοϊδρυθέντος κόμματος. Είναι απαράδεκτο να καπηλεύεται ο αγώνας κι η αγωνία αγνών πατριωτών δίνοντας την αλγεινή εντύπωση ότι όλα έγιναν για να δημιουργηθεί ένα κόμμα» σημειώνεται σε αυστηρή γλώσσα.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων καταλήγει λέγοντας πως «ο Ελληνικός λαός εμπιστεύτηκε τις Παμμακεδονικές Ενώσεις και προσήλθε ακομμάτιστα στα συλλαλητήρια με σκοπό την προάσπιση των δικαίων της Μακεδονίας. Δεχθήκαμε τόνους χημικών και άφθονη βία από τις δυνάμεις καταστολής κατόπιν εντολής της κυβέρνησης. Σταθήκαμε όρθιοι… το ίδιο θα πράξουμε και τώρα! Ο αγώνας για την Μακεδονία θα είναι μακρύς και δύσβατος. Ο αγώνας για την Μακεδονία παραμένει εθνικός και όχι κομματικός. Σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε όλους τους Έλληνες ενωμένους».

 

Πηγή: newsbeast.gr