ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ελλάδα πρόβατο επί σφαγή
Friday
01/05/2020
19:55 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος GMR ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
0

 

 

Ρουμελιώτης: Η Ελλάδα οδηγήθηκε σαν «πρόβατο επί σφαγή» σε ένα βίαιο πρόγραμμα αυστηρής λιτότητας

Μέρβιν Κίνγκ : «Είναι φρικτό αυτό που συνέβη στην Ελλάδα.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ευχές Ανάστασης – Πάσχα 2020
Saturday
25/04/2020
13:06 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας GMR
0

Σχόλιο GMR: Η πιο κάτω επιστολή εστάλη το Μ. Σάββατο από την ιστοσελίδα μας ως ευχές για το Άγιον Πάσχα.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

._

 

GMR, 18 Απριλίου 2020

 

 

Σεβαστοί Επιστήμονες, Αρθρογράφοι φιλοξενούμενοι στην GMR, εκπρόσωποι φορέων, λοιποί συναγωνιστές,

κ.κ.

Toussaint E.,Wills Κ., Αξελέ Λ., Βάσση Λ., Βατικιώτη Λ., Βέργο Κ., Βιδάλη Σ., Βολουδάκη Γ., Γεννηματά Παν. , Γεριτσίδου Τ., Γρίβα Κ.,Δελιβάνη Μ., Δημητρόπουλε Α., Δίκτυο Ιθάκη, Ηφαιστε Π., Θεοδωράκη Μ.,Θεοδωρόπουλε Σαρ., Θράξ, Ιγγλέση Ν., Ιωαννίδη Θ., Ιωαννίδη Ι., Καλτσώνη Δ., Καρατουλιώτη Ν., Καρούσο Δ., Κασιμάτη Γ., Κόκκα Γ., Κόλμερ Κ., Κόλμερ Κ., Κουμαρέλα Ο., Κυπριώτη Δ., Κώνστα Α., Κωνσταντακόπουλε Δ., Κωνσταντοπούλου Ζ., Λαβδιώτη Σ., Λαπαβίτσα Κ., Μαντατοφόρε Κ., Μαριόλη Θ., Μαυροειδή Π., Μαυρουδέα Στ., Μηλιαράκη Πετ., Μπέζα Ζ., Νεγρεπόντη-Δελιβάνη Μ., Παναγιωτόπουλε Δ., Παπαευσταθίου Β., Παπαντωνίου Α., Παπουλή Κ., Ρινάλντι Ρ., Σαλεμή Χ., Σκλαβούνε Γ., Σμυρλή Σ., Σπαθάτου, Στάλια Σ., Στραβελάκη Ν., Τόλιο Ι., Τριανταφυλλόπουλε Γ., Τυλιγάδα Ο., Φιλιππίδη Η., Χαλυβόπουλε Δ., Χάχαλη Α.

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.


Αντί ευχετήριας κάρτας σας στέλνουμε το “ευχετήριο” άρθρο του αγαπητού κ. Γεωργίου Σκλαβούνου, μαζί με την Πρόταση μας την οποία συνδέσαμε στο FB του κ. Σπ. Στάλια (και στο εδώ σχόλιο μας) και με κάθε άλλη συν-αγωνιστική πρόταση-στάση.

Με εκτίμηση

G-M-R

 

 

Μ. Παρασκευή 2020
Friday
17/04/2020
20:45 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος GMR
0

 

Ω γλυκύ μου έαρ…
Ο ωραιότερος Ύμνος στην ιστορία της ανθρωπότητας, σε δύο κορυφαίες εκτελέσεις

 

Αι γενεαί πάσαι, ύμνον τη Ταφή Σου, προσφέρουσι Χριστέ μου.
Καθελών του ξύλου, ο Αριμαθείας, εν τάφω Σε κηδεύει.
Μυροφόροι ήλθον, μύρα σοι, Χριστέ μου, κομίζουσαι προφρόνως.
Δεύρο πάσα κτίσις, ύμνους εξοδίους, προσοίωμεν τω Κτίστη.
Ούς έθρεψε το μάννα, εκίνησαν την πτέρναν, κατά του ευεργέτου.
Ιωσήφ κηδεύει, συν τω Νικοδήμω, νεκροπρεπώς τον Κτίστην.

Ω γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατόν μου Τέκνον, πού έδυ σου το κάλλος;
Υιέ Θεού παντάναξ, Θεέ μου πλαστουργέ μου, πώς πάθος κατεδέξω;
Έρραναν τον τάφον αι Μυροφόροι μύρα, λίαν πρωί ελθούσαι.
Ω Τριάς Θεέ μου, Πατήρ Υιός και Πνεύμα, ελέησον τον κόσμον.
Ιδείν την του Υιού σου, Ανάστασιν, Παρθένε, αξίωσον σους δούλους.

 

 

 

 

 

 

Καλή Τεσσαρακοστή
Monday
02/03/2020
17:18 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος GMR
0

 

G-M-R, 2 Μαρτίου 2020

 

 

Αγαπητοί συντελεστές-επιστήμονες, συν-αγωνιστές της G-M-R,

 

Σας ευχόμαστε Καλή Τεσσαρακοστή,

για να μπορέσουμε επάξια να προσκυνήσουμε το Σταυρό και την Ανάσταση του Χριστού, προσέτι δε, για να  συμπροσκυνήσουμε για την Ανάσταση της Πατρίδας, του Λαού, του Ελληνισμού.

http://greek-market-research.com/article/to-elliniko-chreos-pithanotata-na-chreiastei-nea-anadiarthosi-choris-koyrema-echei-ektinachthei-sta-356-dis-logo-29-dis-repos/

Επιστολή – Η μετουσίωση κειμένων σε πράξη, αναγκαία όσο ποτέ. – Πρόταση υλοποίησης

==========

Η παρούσα ανάρτηση με τις ευχές μας στάλθηκε και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε:

Νίκο Ιγγλέση, Σπύρο Λαβδιώτη, Παν. Μαυροειδη, Σταύρο Μαυρουδέα, Θάνο Ιωαννίδη, Σπύρο Στάλια, Γιώργο Τριανταφυλλόπουλο, Παναγιώτη Γεννηματά, Δημήτρη Κυπριώτη, Παναγιώτη ‘Ηφαιστο, Λεωνίδα Βατικιώτη, Θεόδωρο Μαριόλη, Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο, Ζωή Γεωργαντά, Οθωνα Κουμαρέλα, Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, Δίκτυο Ιθάκη, Ηλία Φιλιππίδη, Αλέξανδρο Χάχαλη, Ιωάννη Ιωαννίδη, Λουκά Αξελό, Αναστάσιο Κώνστα, Ζαίρα Μπέζα, Μαρία Δελιβάνη, Γεώργιο Σκλαβούνο, Γεώργιο Κασιμάτη, Ανδρέα Δημητρόπουλο, Κωνσταντίνο Κόλμερ, Ρούντι Ρινάλντι, Αλέξη Μητρόπουλο, Κώστα Wills, Ολγα Γεριτσίδου, Στεφανία Λυγερού, Τάνια Γεριτσίδου, Δημήτρη Χαλυβόπουλο, Κωνσταντίνο Γρίβα, Κώστα Μαντατοφόρο, Καλλίνικος Νικολακόπουλος, Κώστα Παπουλή, Αντώνη Παπαντωνίου, Σταύρο Βιδάλη,  ιστοσελίδα «ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ»

 

Η Ελλάδα δέχεται εισβολή και ημείς άδομεν
Sunday
01/03/2020
19:03 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος GMR SLpress Νίκ. Μπινιάρης
0

Σχόλιο GMR: Η G-M-R αναρτά το συνημμένο λινκ, χωρίς καν να το έχει ανοίξει.

Αναρτά ένα λινκ με πιασιάρικο τίτλο, ένα λινκ, που έχει ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ (και ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ και σαν τέτοιο το αναρτούμε).

Γιατί το λέμε αυτό;

Διότι από το εδώ (Περί λευκού και αποχής – Μία απάντηση στον Γιάννη Μαύρο –7/7/2019) άρθρο του κου Νίκου Μπινιάρη, προκύπτει πως ο ΜΟΝΟΣ τελικά ΤΡΟΠΟΣ, ο εκ Θεού δοσμένος τρόπος, να κυβερνώνται και ταυτόχρονα να αντιδρούν στον τρόπο που κυβερνώνται, τα ΘΥΜΑΤΑ, είναι η κάθε τέσσερα χρόνια καταφυγή στις κάλπες ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Οι δε, ανώτερου του κοινού πνευματικού επιπέδου συμπολίτες, διατηρούν — το πως (δεν) είναι άλλο θέμα — το δικαίωμα, να απευθύνουν προτάσεις εις ώτα ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Είναι ΤΥΧΑΙΟ (;) το πως το συνημμένο e-mail (βλ. φωτο στο τέλος του σχολίου) προς κο Σταύρο Λυγερό/slpress, κόπηκε στα θαύματα και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να έχει ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ με αντίστοιχες αιτήσεις δημοσίευσης, όπως πχ των αιτήσεων δημοσίευσης των κκ Γιομπατζολιά, Μπινιάρη, κλπ;

Ας προβληματιστούν μερικοί αρθρογράφοι (όχι όλοι φυσικά, διότι υπάρχουν και έντονες συνδέσεις με προκαταλήψεις, συμφέροντα, αυτά κι αν, δημοσιολογικός ναρκισσισμός-εδώ διαβάζουν πολλοί).

Συν-εισφέρουμε για τον προβληματισμό, με την εδώ, κομμένη στα θαύματα από slpress/Σταύρο Λυγερό, πρόταση-τρόπο συμμετοχής στα κοινά.

._

 

Νίκ. Μπινιάρης, 1 Μαρτίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Θα ήταν ευχής έργον αν μπορούσαμε έστω να τραγουδήσουμε. Το μόνο που κάνουμε μέχρι στιγμής είναι να κρώζουμε. Αυτό το αρχαίο έθνος –ο όρος έθνος υπάρχει στο πλατωνικό έργο– έχει εδώ και πολλές δεκαετίες υποστεί μια ιστορική διαφθορά. Το μεγαλύτερο μέρος των πολιτικών του ταγών αλλά και μεγάλο μέρος του λαού έχει υποστεί όχι την αγοραία επονομαζόμενη διαφθορά, αλλά κάτι βαθύτερο. Έχει υποστεί μια ψυχική διαστροφή. Η διαστροφή αυτή συνίσταται στην απώλεια του φυσικού αισθήματος της επιβίωσης, ένα ορμέμφυτο με το οποίο έχει προικίσει η φύση κάθε έμβιο ον, παρότι η Ελλάδα δέχεται εισβολή.

Δυστυχώς, ανεπίληπτα, κάπου μεταξύ του “δεν διεκδικούμε τίποτα” και η “ΕΕ αποτελεί ασπίδα προστασίας μας” χάσαμε το πρωτογενές αίσθημα της αυτοσυντήρησης. Σε αυτό συνέβαλε και η ξαφνική ευμάρεια ενός λαού, ο οποίος μαστιζόταν επί δύο τουλάχιστον χιλιετηρίδες από απόλυτη φτώχεια και ανασφάλεια. Δεν είμαστε ιστορικά ο μόνος λαός ο οποίος έχει υποστεί τέτοια μοίρα. Και οι Χετταίοι το ίδιο υπέστησαν.

Εμείς πάντως από τη δεκαετία του ’70 με τη δημογραφική μας συρρίκνωση δηλώσαμε πως οι μάχες για μας έχουν τελειώσει. Η επιθυμία του θανάτου έχει πλέον γίνει συνώνυμη με την επιθυμία της ηδονής της καλής ζωής. Μιας καλής ζωής που ανακαλύψαμε πως υπάρχει κάπου εκεί έξω σε επιδόματα, συντάξεις, δάνεια, και στην επίπλαστη ασφάλεια μιας παχύσαρκης κουτσομπόλας και αργοκίνητης γριάς που λέγεται ΕΕ. Εκεί ψάχναμε για ένα καταφύγιο. Υποθέσαμε πως το βρήκαμε και αφεθήκαμε να ανταλλάζουμε κούφια λόγια, τα οποία καλά-καλά δεν κατανοούσαμε τι ακριβώς εννοούσαν.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

Πηγή: slpress.gr

 

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Saturday
21/12/2019
22:52 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος GMR
0

 

Τεκμηριωτικά links για την εσχάτη προδοσία

 

Eπιστολή Μ. Θεοδωράκη-Γ. Κασιμάτη σε Κάρολο Παπούλια το 2011- «παράκαμψη των οργάνων του πολιτεύματος»

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ-ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΩΜΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ

Οι θέσεις του Π. Μηλιαράκη για τον σφετερισμό της Λαϊκής Κυριαρχίας (video)

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετέφεραν κλούβες με ΜΑΤ στη Λαμία για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα
Thursday
16/05/2019
23:16 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος GMR in_gr
0

 

Σχόλιο G-M-R : Μια χαρά Δημοκρατική Προεκλογική Γιορτή.

Να την χαίρονται απαξάπαντες οι αντιμνημονιακοί πολιτευόμενοι κι αναμεταξύ τους πλακωνόμενοι!

Συγνώμη συναγωνιστές, αλλά μέσα στον μαλλιά-κουβάρια αλληλοπλακωμό σας, δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιόν να πρωτοψηφίσουμε. Άσε που μπορεί να μας πάρει και καμμιά αδέσποτη…

 

 

 

 

In_gr, 16 Μαίου 2019

 

 

Φρούριο θύμιζε από το μεσημέρι της Πέμπτης η Λαμία. Η ομιλία του πρωθυπουργού έχει προγραμματιστεί για τις 19:30 στην πλατεία Πάρκου και τα ΜΑΤ μεταφέρθηκαν από παντού.

Σύμφωνα με το lamia report, o πρωθυπουργός συνεχίζει τις προεκλογικές του ομιλίες στην επαρχία και αν κρίνει κανείς από τη νέα αλλαγή στο πρόγραμμά του που δεν συμπεριέλαβε καμία άλλη επίσκεψη – πόσο μάλλον τα εγκαίνια των μηχανημάτων στο Νοσοκομείο Λαμίας – δείχνει ξεκάθαρα ότι σε αυτή τη φάση προέχει η στήριξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Την ίδια ημέρα, με μία ώρα διαφορά (20:30) και μερικά μέτρα απόσταση στην πλατεία Διάκου, υπάρχει προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με ομιλητές τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο και τον υποψήφιο βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου.

Κάτι τέτοιο σε άλλες εποχές θα φάνταζε αδύνατο, ευτυχώς όμως αυτές πέρασαν ανεπιστρεπτί.

(more…)

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
Saturday
13/04/2019
23:24 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος GMR
0

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

Δευτέρα 13 Μαΐου, ώρα 20:00


Ο θίασος “Ελληνική Αυλαία” θα παρουσιάσει σε επετειακή παράσταση το διαχρονικό ιστορικό θεατρικό έργο “Η δίκη του Κολοκοτρώνη”, στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Βασ. Σοφίας & Ριζάρη).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 

Γερμανικό βραβείο σε Τσίπρα – Ζάεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Thursday
14/02/2019
02:51 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος GMR ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

Σχόλιο G-M-R :   Η Ελλάδα κυβερνάται από τις γνωστές Λέσχες της Παγκοσμιοποίησης, με την στενή επιτήρηση (μοιράζονται και βραβεία εθελοδουλείας) των “συμμαχικών” Νατοϊκών και Ευρωζωνικών κυβερνήσεων.

Οι αντιμνημονιακές δυνάμεις, κόμματα και τα νέα “κινήματα” – “μέτωπα”, που ντρέπονται να πουν εξ αρχής και ξεκάθαρα ότι θα συμμετέχουν στις “τι κι αν είναι Κατοχικές” εκλογές, μιλούν για Δημοκρατία, την ίδια στιγμή που βλέπουν τον αντιμνημονιακό Πολίτη, μόνο ως οπαδό-ψηφοφόρο, ΜΟΝΟ ως στήριγμα και επίφαση δημοκρατικότητας, του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

Ψελλίσατε κάτι και για άρθρο 120Σ, ή δεν ακούσαμε καλά;

 

 

G-M-R, 30 Ιαν. 2019

 

Η Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια απονέμει το ετήσιο βραβείο της στους δύο πρωθυπουργούς για την προσφορά τους υπέρ της συνεννόησης και επίλυσης των διαφορών των δύο χωρών

Το φετινό βραβείο «Ewald von Kleist» της 55ης Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια θα απονεμηθεί στις 16 Φεβρουαρίου στο Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον πρωθυπουργό της των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ.

Την πρόθεση για την βράβευση των δύο πρωθυπουργών για τη Συμφωνία των Πρεσπών είχε ανακοινώσει πριν πέντε ημέρες σε μήνυμα του στο twitter ο πρόεδρος του θεσμού Βόλφγκανγκ Ίσινγκερ. Σήμερα εκπρόσωπος της Διάσκεψης επιβεβαίωσε στη Deutsche Welle ότι τελικά τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Ζάεφ αποδέχτηκαν την πρόσκληση και θα παραβρεθούν στη συνέλευση στο Μόναχο (15-17 Φεβρουαρίου).

(more…)

Τι απαντά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων για το «Ε.ΠΟ.Σ»
Friday
08/02/2019
02:13 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος GMR ΣΚΟΠΙΑΝΟ
0

 

Σχόλιο G-M-R : Συντασσόμαστε!

 

 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων,   7 Φεβ. 2019

 

«Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιούνται εικόνες των μεγάλων συλλαλητηρίων ως μέσο διαφήμισης ενός νεοϊδρυθέντος κόμματος»

Με έντονο τρόπο αντέδρασε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων στην είδηση ότι ένας εκ των συνδιοργανωτών των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία προχώρησε στην δημιουργία ενός νέου κομματικού φορέα ονόματι «Ε.ΠΟ.Σ».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει ότι «Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων ως μέλος του δικτύου των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, εκ των βασικών διοργανωτών των μεγάλων συλλαλητηρίων, ουδεμία σχέση έχει με την ίδρυση κόμματος που διατείνεται ότι προέρχεται από το κίνημα των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία

Κάθε Έλληνας διατηρεί το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Όχι όμως βάζοντας ως “βιτρίνα” ένα κρίσιμο εθνικό θέμα προς άγρα ψήφων. Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιούνται εικόνες των μεγάλων συλλαλητηρίων ως μέσο διαφήμισης ενός νεοϊδρυθέντος κόμματος. Είναι απαράδεκτο να καπηλεύεται ο αγώνας κι η αγωνία αγνών πατριωτών δίνοντας την αλγεινή εντύπωση ότι όλα έγιναν για να δημιουργηθεί ένα κόμμα» σημειώνεται σε αυστηρή γλώσσα.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων καταλήγει λέγοντας πως «ο Ελληνικός λαός εμπιστεύτηκε τις Παμμακεδονικές Ενώσεις και προσήλθε ακομμάτιστα στα συλλαλητήρια με σκοπό την προάσπιση των δικαίων της Μακεδονίας. Δεχθήκαμε τόνους χημικών και άφθονη βία από τις δυνάμεις καταστολής κατόπιν εντολής της κυβέρνησης. Σταθήκαμε όρθιοι… το ίδιο θα πράξουμε και τώρα! Ο αγώνας για την Μακεδονία θα είναι μακρύς και δύσβατος. Ο αγώνας για την Μακεδονία παραμένει εθνικός και όχι κομματικός. Σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε όλους τους Έλληνες ενωμένους».

 

Πηγή: newsbeast.gr