Friday
24/04/2009
01:17 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Η στάση αναμονής που κρατάμε δεν μας έχει κάνει μέχρι τώρα κακό. Ελπίζουμε ότι θα μας ανταμείψει πλουσιοπάροχα προσεχώς.
Χθες λέγαμε ότι η αγορά δεν μας έχει πείσει ότι έχει παίξει το τελευταίο της χαρτί, και η υποψία μας αυτή φαίνεται να μην ήταν αβάσιμη.
Η αγορά φαίνεται ότι θέλει να μας παίξει ένα παιγνίδι μέσα από το οποίο επιδιώκει να μας ξεγελάσει.
Εμείς θα πούμε καθαρά τη γνώμη μας. Τέτοιες συμπεριφορές στα ψηλά μιας προηγηθείσας μεγάλης ανοδικής κίνησης χωρίς ουσιαστικές διορθώσεις, δεν έχουν σκοπό το μάζεμα τίτλων με πρόθεση μακράς διακράτησης αλλά να εξαντλήσουν ότι sort θέση υπάρχει από τη μία και να χώσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορέσουν σε μετοχές από την άλλη.
Μέσα από αυτή τη συμπεριφορά, έχουμε τον σχηματισμό ενός πιθανού τριγωνικού σχηματισμού όπως φαίνεται με τη κίτρινη διαγράμμιση.

gd230409

gdintra230409

Είναι πέρα για πέρα φανερό ότι πτώση κάτω από το 1873 – 1857 δεν αφήνουν οι «σκοτεινές δυνάμεις» να γίνει. Ο λόγος; Δεν μας ενδιαφέρει και πολύ αν και υποψιαζόμαστε ότι οι ίδιες δυνάμεις δεν θέλουν να ξοδέψουν ούτε cents για επαναγορά τίτλων που θα έχουν πωληθεί από μια τέτοια πρόκληση. Ένα καίριο σημείο μέσα από την σημερινή συνεδρίαση υπήρξε το 1933.

Εφόσον τα γνωρίζουμε όλα αυτά και τα έχουμε κατανοήσει μπορούμε να ακολουθήσουμε τις προθέσεις των ισχυρών χαρτοφυλακίων μια και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Έτσι αύριο θα επιδιώξουμε τη λήψη μιας μόνο θέσης είτε sort είτε long. Sort μόνο στη περίπτωση υποχώρησης κάτω από το 1860. Long σε περίπτωση υπέρβασης του 1933. Τα stops ορίζονται τα παραπάνω ίδια νούμερα για εκάστη θέση.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.