Tuesday
26/05/2009
00:12 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Μην έχοντας κάτι νεότερο σημαντικό στοιχείο από το ημερήσιο γράφημα, καταφεύγουμε στο intraday μήπως μπορέσουμε και αποκρυπρογραφήσουμε τις προθέσεις για το μέλλον.

Σε συνέχεια του σχολίου της Κυριακής και ειδικότερα του τελευταίου γραφήματος intraday 60 min του ΓΔ, έχουμε να προσθέσουμε και να τονίσουμε με μεγάλη έμφαση ότι η συνεχιζόμενη σφιχτή συσσώρευση στα απόλυτα υψηλά ΔΕΝ αποτελεί καλό οιωνό.

gdintra250509

Ας δούμε παρακάτω και ένα γράφημα του ΔΤΡ intraday 30 min ανεστραμμένο.
Εδώ βλέπουμε σφιχτή συσσώρευση κάτω από το κόκκινο διευρυνόμενο τρίγωνο. Αυτή η συσσώρευση τις τελευταίες ημέρες λαμβάνει χώρα εντός ανοδικού τριγώνου και μάλιστα στη κάτω πλευρά αυτού. Με μεγάλη δυσκολία θα βλέπαμε έγκυρη πτωτική διαφυγή. Το αντίθετο μάλιστα. Και όταν το πρώτο πτωτικό τρίγωνο εντός του κόκκινου σχηματισμού, χωρίς την απαραίτητη συσσώρευση από κάτω, έδωσε με την λύση του μια πολύ μεγάλη ανοδική κίνηση για τα δεδομένα του γραφήματος, τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε αν το δεύτερο μπλε μικρό πτωτικό τρίγωνο εντός της κόκκινης συσσώρευσης ενεργοποιηθεί;

2505dtr

Και κάτι τελευταίο που αφορά μια αυτοκριτική, περίληψη και το τελευταίο μέρος της οποίας παρουσιάσαμε στο σχόλιο της προπερασμένης  Κυριακής. Συνεχίζουμε να την κάνουμε σήμερα και με ένα ακόμα τρόπο. Παρόλο που στα χαμηλά του Μαρτίου και πολύ νωρίτερα είχαμε μιλήσει για το 2300 (εμείς ατενίζουμε το 2300…κλπ, κλπ , γράφαμε τότε), δεν περιμέναμε παρόμοιου τύπου ανοδική συμπεριφορά. Τώρα λοιπόν λέμε απέναντι στον FTSE20 ότι: Μπορεί να αγνοήσαμε την σημασία της γραμμής του 750 αλλά και εσύ FTSE20 δεν μπορείς να αγνοήσεις ότι εδώ που βρίσκεσαι δεν είναι και απλά τα πράγματα.

2505ftse_weekly

Μεγάλη προσοχή λοιπόν. !!!!!!!!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.