Wednesday
13/05/2009
09:27 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ SERVER ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΘΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

Η θετική αναποφασιστικότητα για την οποία μιλούσαμε χθες και η έξοδος από το range που σημειώναμε στο γράφημα, έδωσε κίνηση δυναμικότερη των δύο τελευταίων ημερών.

Σε συνέχεια του σχολίου της Κυριακής περιμένουμε υπό τις προϋποθέσεις που εκεί περιγράφαμε, να πιάσει ο ΓΔ και το 2347. Λέγαμε δηλαδή ότι αν θέλει να πάει εκεί, θα πρέπει να πάει πολύ γρήγορα. Μέχρι τώρα καλά τα πάει….. αν έχει τέτοιο σκοπό.

Και θα πρέπει οπωσδήποτε να συνεχίσει να τα πηγαίνει καλά.

Καθόσον με τα δύο Doji πίσω μας και μετά τη σημερινή άνοδο, δεν δικαιολογείται με κανένα τρόπο υποχώρηση κάτω από το 2174 και βέβαια όχι κάτω από το open του δεύτερου Doji πίσω μας (το 2145).

Τονίζουμε, ιδιαίτερη προσοχή για όλα αυτά που βλέπουμε στον ΓΔ (και όχι στο σύνολο των μετοχών) και επίσης έχουμε να πούμε ότι αν…..λέμε αν κάτσει καμιά πτωτική κίνηση, μην πάει κανένας να αγοράσει γιατί σώνει και καλά θα είναι οι ταλαντωτές χαμηλά ή τιμές χαμηλές συγκριτικά με το σήμερα. Μάλλον θα τη πατήσει. Έτσι απλά και λαϊκά.

ΓΡΑΦΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ.



Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.