Thursday
17/09/2009
01:47 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Από όσα ζητούσαμε προκειμένου να βγούμε long δεν προέκυψε τίποτα.

Ίσως μόνο το 2548 θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξεπεράστηκε με 2πλή προσπάθεια προς το τέλος της συνεδρίασης αλλά και αυτό δεν μας άρεσε καθόσον η πρώτη προσπάθεια ήταν με ανοδικό χάσμα το πρωί.

Από θέσεις λοιπόν δεν έχουμε τίποτα.

Η σημερινή ημέρα παρόλο που ήταν θετική στο πρόσημο, ήταν στην ουσία μια ημέρα πωλήσεων αν εξαιρέσει κανείς τα δύο απότομα ανοδικά σκέλη το πρωί.

Το εάν ήταν πράγματι ήταν καθαρές πωλήσεις ή απορρόφηση του χάσματος θα το δούμε αύριο. Αν είναι να έχει τελειώσει κάτι σήμερα, μετά και από το πολύ άσχημο ημερήσιο κερί (shooting star candlesticks pattern – χρειάζεται επιβεβαίωση), τότε δεν θα πρέπει να δούμε άνοδο πέραν των 2564 μονάδων.  Σε αντίθετη περίπτωση προς τα κάτω τα σημεία «φωτιά» είναι το 2500 και το 2465.
Λόγω των μεγάλων time frames που είναι καλά, θα πάρουμε market ένα Long συμβόλαιο στη περίπτωση που η πρώτη εκδοχή έρθει στο προσκήνιο ( ΓΔ > από 2564).

gd160909-1

gdintra160909-9

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.