Sunday
25/10/2009
09:35 GMT+2
ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΤΕ
0

Όσοι μας άκουσαν και πρόσεξαν έμπρακτα τον ΟΤΕ, δεν έχασαν. Στο ανάλογο σχόλιο της 22/9/2009 σημειώναμε επάνω στο γράφημα τα 13 euro. Με το έως τώρα υψηλό στα 12,79 ελπίζουμε όσοι μας ακολούθησαν να το έχουν ευχαριστηθεί δεόντως.

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις η διαχείριση της θέσης με τη παρακάτω στρατηγική είναι ωφέλιμη. Αποκόμιση των κερδών (take profit) για το 1/3 της θέσης ( άλλοι μπορεί να θέλουν και το ½ ) και για τα υπόλοιπα να μπει αυστηρό stop loss στο άνοιγμα της θέσης. Κατά αυτό τον τρόπο ότι και να γίνει δεν θα χαθεί ούτε cents. Κατόπιν και εφόσον η αξία βρεθεί σε υψηλότερες αποτιμήσεις μπορεί να γίνει take profit στο ½ του υπολοίπου και για το υπόλοιπο μισό να ανέβει το stop loss κ.ο.κ.

Για τον ΟΤΕ όσο τα κεράκια μας είναι πλέον !!  σε μπλέ χρωματισμό συνεχίζουμε να ήμαστε θετικοί. Έχουμε τραβήξει και την ανοδική γραμμή στήριξης η οποία καθόσον έχει απότομη ανοδική κλήση μπορεί να παραβιαστεί προς εκφοβισμό, αλλά αυτό που θα μας έβαζε σε ανησυχίες θα ήταν υποχώρηση κάτω από τα 11,40. Σε κάθε άλλη περίπτωση ότι και να γίνει και σύμφωνα με τη παραπάνω προτεινόμενη διαχείριση δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε.

ote231009

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.