Friday
11/12/2009
09:22 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Σήμερα είδαμε ότι ακριβώς περιμέναμε και γράψαμε στο χθεσινό σχόλιο.

Ανοδικό ξεκίνημα, επιστροφή προς τα χθεσινά χαμηλά και κατόπιν συνεχή άνοδο.

Πήραμε δυο long στο άνοιγμα (2124) και ακόμα άλλα δυο, στην επιστροφή (2122) και ο λόγος του 2122 φαίνεται στο γράφημα.

gdintra101209

Στόχος για τα δυο όπως είπαμε χθες είναι το 2240. Σήμερα το ανεβάζουμε λίγο και θέλουμε το 2250. Αν ξεπεράσει το 2240 αλλά δεν καταφέρει να φτάσει το 2250 εμείς θα βάλουμε stop loss για τα δύο το 2240. Μόλις και αν κλείσουμε θα βάλουμε stop loss για τα υπόλοιπα δυο, εκεί που τα πήραμε (2122). Αν δεν φτάσει ούτε στο 2240 αύριο, τότε το stop loss θα το έχουμε από νωρίς το πρωί στο  2188 για τα δυο από τα τέσσερα μόνο.

Κατά τα άλλα, κάπως απότομο το είδαμε το σημερινό με αποτέλεσμα να βλέπουμε την άνοδο αυτή με μισό μάτι, αλλά ας μη πούμε τίποτα περισσότερο και ας περιμένουμε αύριο να δούμε πως θα πάει. Κλείνει και η εβδομάδα αύριο. Αν και υπολείπεται η αυριανή ημέρα, κοιτάζοντας από σήμερα λίγο το weekly chart βλέπουμε στην περιοχή εδώ κάτω που ήμαστε μεγάλες κάτω σκιές από δυο πτωτικές εβδομάδες και στη μέση μια λευκή. Σαν καλό να φαίνεται αυτό. Είδωμεν.

Επίσης άλλο σημαντικό για την ώρα είναι ότι κάτω από την πολύ σημαντική μωβ πλαγιοανοδική γραμμή (που λέγαμε ότι κάτω από αυτή τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα), δεν έχουμε δει κλείσιμο στο weekly.

gdw101209

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.