Tuesday
15/12/2009
01:05 GMT+2
Ημερήσια Σχόλια ΓΔ
0

Αφού ο ΓΔ ήρθε πτωτικά σε οριακό σημείο, ένα βήμα πριν το χείλος του γκρεμού, τώρα κάνει προσπάθεια να ανανήψει. Για να τα καταφέρει πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια και να βρει πολύ δύναμη. Μέχρι εδώ τα πάει καλά. Το επόμενο βήμα είναι να περάσει πάνω από το κλείσιμο του προτελευταίου πτωτικού κύματος (2225-2227), που μέχρι τώρα φαίνεται να ανθίσταται γερά. Μετά έχει να αντιμετωπίσει το μέσον του μεγάλου μαύρου κεριού της 8/12 (2252 μονάδες).

Παρά την long θέση, έχουμε επίγνωση για το δύσκολο της κατάστασης, και του έργου που έχει να επιτελέσει ο ΓΔ προκειμένου να αναρριχηθεί υψηλότερα. Ενδεικτικά μερικά από τα δύσκολα είναι η τιμή που είναι κάτω από τον ΚΜΟ(200), ΚΜΟ(45), και ο rsi κάτω από το 50. Όμως και άλλες άνοδοι έχουν ξεκινήσει από τέτοια χαμηλά επίπεδα. Υποψίες για κάτι καλύτερο έχουμε αλλά σε αυτό που κυρίως βασίσαμε την απόφαση μας είναι όπως θα θυμάστε το παρακάτω γράφημα το οποίο μάλιστα  -φτου να μη το βασκάνουμε – μας έχει πάει πολύ καλά και για αυτό το λόγο έχουμε κάθε λόγο να συνεχίσουμε να το εμπιστευόμαστε… μέχρι να μας τα χαλάσει. Από το γράφημα αυτό βγάζουμε το συμπέρασμα ότι ο ΓΔ δύσκολα θα επιχειρήσει άμεσα πτώση σε νέο χαμηλό, με πιο πιθανό το ενδεχόμενο πλάγιας ή και ανοδικής κίνησης. (Το γράφημα το έχουμε εμπλουτίσει και με κάποιες γραμμές ακόμα που πιστεύουμε θα μας βοηθήσουν)

Το stop loss παραμένει ως έχει στο 2122.

gd141209

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.