Thursday
13/05/2010
07:49 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
0

Η σημερινή παρατήρηση είναι ότι μετά από μια μεγάλη άνοδο που είδαμε δυο ημέρες πριν, ο δείκτης αν και πτωτικός, καλά κρατεί, και ακόμα το σημερινό κλείσιμο είναι πάνω από το πραγματικό open της ανοδικής Δευτέρας.

Αυτά είναι βραχυπρόθεσμα θετικά στοιχεία τα οποία όμως για να αναιρέσουν την συνολικότερη αρνητική εικόνα θα πρέπει ο FTSE να περάσει πρώτα ανοδικά το 875 και κατόπιν με διπλή προσπάθεια το 890.

Τι θα επιλέξει να κάνει δεν ξέρουμε, αν και έχουμε επενδύσει στο κάτω. Όταν τόσο καιρό όμως είμαστε πολύ επιφυλακτικοί και η αλήθεια είναι ότι μέσα στη σκέψη μας είναι αυτή να είναι η τελευταία sort θέση που βγάζουμε (αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά), είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε σφιχτό stop το οποίο παραμένει στο 890 αν ο δείκτης περάσει ανοδικά με τον τρόπο που είπαμε.

ftse-intra-120510-1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.