Wednesday
05/05/2010
01:22 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
0

Μετά από τέτοια μαύρα κεριά δεν μπορούμε να δούμε πολλά θετικά, παρά μόνο να διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις. Για αυτό όπως έχουμε πει, και η μία μόνο sort θέση μας, η οποία αντιπροσωπεύει το πώς βλέπουμε τα πράγματα.

ftse-040510-1

Στο σχόλιο της Κυριακής γράφαμε:
«Για να είναι το σκεπτικό της μικρής αντίδρασης σωστό, πρέπει από Δευτέρα οι τιμές να επανέλθουν πτωτικά».
Έτσι και έγινε, αν και με τρόπο ολίγον τι αδιάφορο. Σήμερα όμως οι πωλητές επανήλθαν δριμύτεροι.

Είχαμε πει ότι αν οι επιφυλάξεις μας (θετικό σενάριο), μας διέψευδαν, τότε ο δρόμος που ανοιγόταν προς τα κάτω από τους διάφορους σχηματισμούς που έχουν δημιουργηθεί, μας πάει πιθανόν και στις 300 μονάδες. Κάτι τέτοιο βέβαια αν γίνει δεν πιστεύουμε ότι θα γίνει εν μέσω συνοπτικών διαδικασιών. Για αυτό χρειάζεται προσοχή και σύνεση.

Το σημερινό άσχημο κερί δίνει προοπτικές για νέο χαμηλό. Όμως το θέμα είναι το τι θα γίνει μετά. Για να εντείνουμε τις ανησυχίες μας θα πρέπει να δούμε νέο χαμηλό μετά από διπλή προσπάθεια, καθόσον με τη πρώτη φορά υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε και πάλι αγοραστικό ενδιαφέρον που θα πρέπει να το δούμε πως θα περπατήσει.

Μέσα από αυτό το σκεπτικό θα διατηρήσουμε τη θέση μας βάζοντας στόχο να κλείσουμε στο 810 και το stop loss το κατεβάζουμε στις 945 μονάδες αν αυτές διασπαστούν ανοδικά με διπλή προσπάθεια.

ftse-intra-040510-1

Αν η θέση κλείσει, δεν θα βγάλουμε άλλη και θα περιμένουμε για νέα δεδομένα πριν πράξουμε κάτι.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.