Monday
27/09/2010
23:23 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
0

Ο σχηματισμός στον οποίο επενδύσαμε δεν μας βγήκε.
Οι δύο θέσεις που πήραμε σήμερα, στο 740 η μία και στο 739 η άλλη, κλείσανε από stop loss στο 726, στην τιμή 725,5.

Η πλάγια κίνηση του διαγράμματος φαίνεται να λύνεται πτωτικά (χωρίς αυτό να είναι και το πλέον απαραίτητο). Στόχος σε αυτή τη περίπτωση οι 700 μονάδες. Τέτοιοι σχηματισμοί δίνουν κατόπιν επαναφορά μέχρι τις 720 μονάδες (κάτω πλευρά του πλαισίου) τουλάχιστον, αν όχι κάτι καλύτερο.

Για το εβδομαδιαίο έχουμε πει ότι θεωρούμε σημαντικό το 709,15. Αυτό το νούμερο θα πρέπει να φιλτραριστεί κατάλληλα.

Αυτά σε γενικές γραμμές.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν στόχοι για τον FTSE χαμηλότερα από την παρούσα αποτίμηση. Μπορούν να επιτευχθούν είτε άμεσα είτε μέσω περίπλοκης οδού. Σημαντικό παράγοντα σε αυτό θα παίξει η ΕΤΕ. Για το λόγο αυτό ανανεώσαμε και το γράφημα της σήμερα. Ο στόχος για την μετοχή είναι περί τα 6 euro. Νωρίτερα είναι σημαντική η περιοχή των 7,20 euro περίπου. Το τι θα κάνει εκεί έχει σχέση και με το 709,15 του ftse.

Για αύριο θέλουμε να πάρουμε τρεις θέσεις short αν η τιμή βγει κάτω από το πλαίσιο που είναι στις 723 μονάδες και θα κλείσουμε στις 700 (περίπου) και τις τρεις θέσεις. Stop loss δεν θα βάλουμε.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.