Tuesday
28/12/2010
02:38 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
0

Ο στόχος των 670-667 μονάδων πραγματοποιήθηκε σχεδόν με την έναρξη. Κατόπιν η συνεισφορά αυτού του επιπέδου ήταν μόνο μια δίωρη συσσώρευση και τίποτα παραπάνω δείχνοντας μεγάλη αδυναμία.
Ή
Πολύ μεγάλη επιθυμία να δει το 640.

Για το 640 κάναμε λόγο το Σ/Κ αλλά αυτό που ξεχάσαμε να αναφέρουμε είναι ότι ο στόχος αυτός όταν είναι να πιαστεί με τον τρόπο που ο FTSE προσπαθεί τώρα να το κάνει (και ο τρόπος φαίνεται στο διάγραμμα), τότε αυτό γίνεται με μεγάλη ταχύτητα. Έτσι, παρόλα τα σημερινά καταιγιστικά πυρά, όπου κάποιος θα μπορούσε να περιμένει μία ανάπαυλα, θα πρέπει, προκειμένου να έχει αξία το σκεπτικό, ο δείκτης να συνεχίσει ακάθεκτος πτωτικά μέχρι να συναντήσει το 640.

Έτσι δεν έχουμε λόγο να αφήσουμε το stop loss στο 678 και θα το κατεβάσουμε στο 662,5 αν το περάσει με διπλή προσπάθεια.

Εννοείται ότι στο 640 (+/-) θα κλείσουμε τη θέση μας.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.