Friday
12/08/2011
00:01 GMT+2
FTSE Ημερήσια Σχόλια FTSE
0

Απαξιώσαμε εντελώς τον FTSE και το daily του. Κοιτάς ένα -δυό (από τα 30 σχεδόν που έχουμε), ζαλίζεσαι, τσαντίζεσαι και τα κλείνεις. Το έχουμε κάνει και άλλες φορές και μας έχουν διαφύγει κάποια πραγματάκια. Σήμερα παρόλο που αρχικά δεν είχαμε όρεξη, κάτι μας τσίγκλισε (ίσως εκεί στην βραχυπρόθεσμη αντίδραση του intraday).

Λέτε η Παναγία να βάλει το χέρι της;  Μεγάλη η Χάρη Της.

Ετσι συνεχίσαμε να βλέπουμε, υπάρχοντα στο αρχείο, daily γραφήματα. Τα παραθέτουμε και νομίζουμε ότι βγαίνουν πολύ χρήσιμα συμπαιράσματα. Σαν πολλά να “κάθονται” εδώ γύρω. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν και μερικά και παρακάτω. Αλλά αξίζει το κόπο κάποιος να δοκιμάσει με απόλυτο stop, το απόλυτο χαμηλό της όλης κίνησης, στο 412.

Αύριο με το άνοιγμα – βλέποντας και κάνοντας –  (και βέβαια πάνω από το 412) θα προβούμε σε αγορά τεσσάρων συμβολαίων Long , ΜΕ STOP LOSS ΤΟ 412 !!!

Η διαχείρηση δική σας υπόθεση (καθόσον λόγω διακοπών, το επόμενο σχόλιο μπορεί να καθυστερήσει). Παρόλα αυτά ενδέχεται να έχουμε σχόλιο το Σάββατο.

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.