ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Αλματώδης ανάπτυξη, μείωση ανεργίας, έλεγχος πληθωρισμού με συντεταγμένη μετάβαση στη δραχμή
Monday
20/08/2018
08:41 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Θεόδ. Κατσανέβας
0

 

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R:   “Οδός Δραχμής”=Φιλικό GREXIT (και ΜΟΝΟ ΦΙΛΙΚΟ)=ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΡΑΧΜΗ/ΧΡΕΟΣ/ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ και των μέχρι σήμερα ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ.

Και με θάψιμο των διεκδικήσεων των Γερμανικών οφειλών και των Αποζημιώσεων για τα μνημόνια μετά από λογιστικό έλεγχο του χρέους με ταυτόχρονη λογοδοσία των υπαιτίων,  σύμφωνα  με  την  από 7/3/3014 έκθεση-υπόδειξη του ΟΗΕ (εδώ).

Θεόδ. Κατσανέβας, 8 Αυγ. 2018

 

Η συντεταγμένη μετάβαση δραχμή δεν αποτελεί αυτοσκοπό αλλά μέσο για την εθνική ανεξαρτησία, την έξοδο από την κρίση, την πορεία στην ανάπτυξη και την ανάταξη της χώρας στο διεθνές γίγνεσθαι. Αυτή η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα που χρησιμοποιούν 215 χώρες σε σύνολο 240 περίπου στον κόσμο, είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε αναγκαία όσο και πρακτικά εφαρμόσιμη. Αναγκαία γιατί έχει πλέον φανεί ολοκάθαρα ότι η χώρα μας με την παγίδα χρέους,το υπερτιμημένο ευρώ και τις πολιτικές ακραίας λιτότητας, αλυσοδένεται από τους δανειστές και κατολισθαίνει συνέχεια στον οικονομικό Καιάδα χωρίς καμιά ελπίδα ανάκαμψης. Και είναι πρακτικά εφαρμόσιμη, αφού έχουν αλλάξει σημαντικά τελευταία οι διεθνείς γεωπολιτικές ισορροπίες.

Επιπλέον, το Grexit εντάσσεται στα σχέδια του Βερολίνου για τη δημιουργία σκληρού πυρήνα μιας ελεγχόμενης από τη Γερμανία ευρωζώνης με ισχυροποίηση του ευρώ έναντι του δολαρίου. Αλλά και η Προτεσταντικού τύπου σιδηρά πειθαρχία που μας επιβλήθηκε, μπορεί και να λειτουργήσει ως ένα σκληρό μάθημα για να μην επαναληφθούν δικά μας λάθη του παρελθόντος. Στον τελευταίο απόηχο των μεγάλων ανατροπών στο παγκόσμιο σκηνικό με το Brexit, την ήττα των Κλίντον – Ομπάμα, οι οποίοι είχαν επιβάλλει την παραμονή μας στην ευρωζώνη, την αμφισβήτηση της παγκοσμιοποίησης, τη ραγδαία άνοδο του ευρωσκεπτικισμού, την καθίζηση των Χριστιανοδημοκρατών λκαι την πολιτική κρίση στη Γερμανία, την αναμενόμενη ήττα των ευρωϋπηρετών στις Ιταλικές εκλογές το 2018, την οικονομική στασιμότητα της ευρωζώνης, αναμένονται σημαντικές ανατροπές.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ

 

ΠΗΓΗ: odosdrachmis.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.