ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Γ. Κασιμάτης: Θέλουν να συρρικνώσουν την Ελλάδα και να καταργήσουν την ταυτότητά της
Sunday
04/02/2018
23:00 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γεώρ. Κασιμάτης
1

 

του Γεωργ. Κασιμάτη , 4-2-2018

 

Πυρά κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο Σκοπιανό εξαπέλυσε ο Συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης, ο οποίος ήταν εκ των κεντρικών ομιλητών του τεράστιου συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα.

«Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι εδώ. Ακόμη και αυτοί που είναι δεμένοι ”χειροπόδαρα” συμφωνούν. Σήμερα είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται το άρθρο 120. Αυτό είναι η αντίσταση κατά του Όχι. Όλα αυτά γίνονται όταν έχουμε κυβερνήσεις που από το 2010 λένε όλο ”ναι” στη δουλεία. Σήμερα ο ελληνικός λαός παίρνει την κυριαρχία στα χέρια του», δήλωσε ο κ. Κασιμάτης και επεσήμανε:

«Η Ελλάδα εδώ είναι ολόκληρη και λέει ”όχι” στη δουλεία από το 2010. Όχι σε καμιά παραχώρηση ελληνικής σπιθαμής γης στους ξένους. Όλη η Ελλάδα ξεπουλιέται σήμερα».

Μεταξύ άλλων, είπε: «Τότε και η Τουρκία θα έπρεπε να λέγεται Ιωνία και η Σικελία μεγάλη Ελλάδα».

Και υπογράμμισε: «Ας μου φέρει ένας διεθνολόγος ένα όνομα να μην έχει καμία σχέση με την Ιστορία του λαού του. Σήμερα είναι τυφλοί οι Ευρωπαίοι».

Ο Συνταγματολόγος σχολίασε ακόμη: «Η μεικτή ονομασία που μαγειρεύουν, καταργούν την Μακεδονία την παλιά, καταργούν την ταυτότητα της Ελλάδας. Όχι χρησιμοποίηση της λέξης Μακεδονία σε καμία περίπτωση».

«Ποιος δε βλέπει την επεκτατική βουλιμία των μεγάλων δυνάμεων που θέλουν την συρρίκνωση της Ελλάδος (…) Πρέπει να πούμε στον Κύριο Κοτζιά: «Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»

Πηγή : newpost.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.