ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Δημόσια επιστολή προς Συμβολαιογράφους Αρτας
Tuesday
05/12/2017
20:57 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
1

G-M-R,   5-12-2017

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι Συμβολαιογράφοι Αρτας,

Λάβαμε γνώση της δημόσιας επιστολής σας, της 28/11/2017 (http://www.iskra.gr/επιστολή-σοκ-συμβφων-άρτας-απειλούντ/) και συμπαραστεκόμαστε απαντώντας επίσης δημοσίως (ανάρτηση στο site https://greek-market-research.com/article/δημόσια-επιστολή-προς-συμβολαιογράφ/) επιθυμώντας κάθε σχετική συνεργασία,  την οποία επιζητούμε και από το Παγκρήτιο Δίκτυο Δυνάμεων Αντίστασης και Αλληλοβοήθειας του οποίου και η επισυναπτόμενη σχετική πρόσκληση.

*****************************************************************************

Ενημερωτική εκδήλωση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, με ομιλητή το διακεκριμένο συνταγματολόγο Γιώργο Κασιμάτη διοργανώνεται από το ΠΑ.Δ.ΔΥ.Α.Α. (Παγκρήτιο Δίκτυο Δυνάμεων Αντίστασης και Αλληλοβοήθειας), στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, την Τρίτη 12/12/17, ώρα 7.00 μ.μ..
Στην κατεχόμενη Ελλάδα των μνημονίων όπου η συνταγματικότητα των νόμων είναι αμφισβητούμενη, καθότι εξυπηρετούνται συμφέροντα των επικυρίαρχων εταίρων και των εγχώριων συνεργατών τους, εις βάρος του ελληνικού λαού, η προστασία της πρώτης κατοικίας είναι υπό αίρεση.
Οφειλέτες και δανειολήπτες επιβάλλεται να ενημερωθούν, για να δράσουν στην πορεία. Ένα θέμα που αφορά όλους-ες, γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων λόγω της υπερφορολόγησης και της δραματικής μείωσης των εισοδημάτων τους, αδυνατούν να ανταπεξέλθουν και περιέρχονται σε στάση πληρωμών με όλες τις
δυσάρεστες συνέπειες .
Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!
Τα μέλη του ΠΑ.Δ.ΔΥ.Α.Α.
Ηράκλειο:Λαϊκή Στάση Πληρωμών (Λ.Σ.Π.)
Ρέθυμνο: Σωματείο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου (Σ.Α.Ο.Ρ.)
Χανιά: Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα (ΔΗ.ΠΑ.Κ.)
Ν. Λασηθίου: Αλληλέγγυοι Πολίτες Μεραμβέλλου (Α.ΠΟ.Μ)
Χερσόνησος: Κοινωνικοπολιτικό Κίνημα για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη
ζωή του Ελληνικού λαού.
Ιεράπετρα: Δίκτυο Αλληλεγγύης και προώθησης κοινωνικής οικονομίας «ΙΣΤΟΣ»
E-mail: pagritioddaa@gmail.com
https://www.facebook.com/kriti.antistasi/

Πληρ. τηλ.: 6985608081,6979733616

*****************************************************************************

Με εκτίμηση,  για την G-M-R

Χρίστος Κουτσούκος

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι συμβολαιογράφοι Αρτας και Ιωαννίνων του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Ιωαννίνων

Ενημερωθήκαμε για την επιστολή σας, ενημέρωσης των συμπολιτών σας και των αρμοδίων φορέων όπως σημειώνετε.

Σας συγχαίρουμε για την στάση σας και την απορρέουσα από την επιστολή σας ευαισθησία (πλείστα δικαιολογημένη) συναισθανόμενοι το βάρος της ευθύνης σας απέναντι στην κοινωνία που στενάζει αδικαιολόγητα πληρώνοντας αμαρτίες άλλων.

Επιτρέψτε μας από την επιστολή σας να ξεχωρίσουμε κάποια σημεία , στα οποία στην συνέχεια θα σταθούμε, θα σχολιάσουμε (όσο το δυνατόν συντομότερα) και ελπίζουμε κατόπιν αυτών να συνεισφέρουμε τα δέοντα και όχι μόνο, αλλά και τα ορθά που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά και κατόπιν να πράξει ο καθένας σας και καθεμία σας.

Η πίεση που ασκείται από κυβέρνηση και τράπεζες, εν όψει της τρίτης αξιολόγησης, βασικό προαπαιτούμενο της οποίας είναι η διενέργεια μαζικών πλειστηριασμών (ηλεκτρονικών και μη), μετατίθεται στους συμβολαιογράφους,

αποφασίσαμε, να ενημερώσουμε τόσο τους συμπολίτες μας όσο και τους αρμόδιους φορείς, ότι δεν είναι δική μας επιθυμία

μας ασκείται αφόρητη πίεση, κυρίως από τις Τράπεζες, για να αναλάβουμε πλειστηριασμούς, υπό την απειλή μάλιστα της ποινικής μας δίωξης, σε περίπτωσης άρνησής μας.

Ήδη συνάδελφοί μας, οι οποίοι δήλωσαν αδυναμία ή απροθυμία για τον ορισμό τους ως υπάλληλοι πλειστηριασμών, απειλήθηκαν με προσφυγή στον εισαγγελέα και άσκηση ποινικής δίωξης.

Πολύ σύντομα να σας ενημερώσουμε ότι απειλές δέχθηκαν και δυο στρατιωτικοί αλλά επειδή, πατά γερά στα πόδια του όποιος ενεργεί σύμφωνα με τον όρκο που έχει δώσει προς την Πατρίδα, μπορείτε να δείτε την συνέχεια στο link, και όχι μόνο, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά πολύ καλύτερα/ αναλυτικότερα αν αναζητήσετε στο διαδίκτυο την περίπτωση που θα διαβάσετε στο link.

https://greek-market-research.com/article/φως-στο-σκοτάδι/

Ακόμα επιτρέψτε μας να σας υπενθυμίσουμε:

Η εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας έχει ομολογηθεί από όλους τους ντόπιους και ξένους υπαιτίους και συνυπαιτίους (ντόπιους παραβάτες του όρκου καθήκοντος) που ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ-ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ-ΣΥΝΗΡΓΗΣΑΝ-ΕΚΑΝΑΝ και ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, για την μετατροπή της Ελλάδας σε Αποικία Χρέους.

Ακόμα επιτρέψτε μας να σας ενημερώσουμε για το σημαντικότερο όπλο Ηθικής Υπεροχής

https://greek-market-research.com/article/το-σημαντικότερο-όπλο-ηθικησ-υπεροχη/

Ακόμα επιτρέψτε μας να σας ενημερώσουμε για την πρόταση μας σχετικά με τον αγώνα κατά των πλειστηριασμών, εδώ

https://greek-market-research.com/article/προταση-g-m-r-προς-αγώνα-κατά-πλειστηριασ/

Επίσης το κυριότερο διεθνοποιημένο ντοκουμέντο κατά της χρεοκρατίας–εσχάτης προδοσίας :

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ψήφισμά του 13ης/04/2014 διαπιστώνει ότι παραβιάζονται, η Ευρωπαϊκή και η Δημοκρατική Νομιμότητα και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, η δε Έκθεση του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ που δημοσιεύτηκε την 7η/03/2014 στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ διαπιστώνει καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην μνημονιακή Ελλάδα και απαιτεί: Διεξαγωγή ενός ανεξάρτητου, διαφανή και συμμετοχικού λογιστικού ελέγχου του χρέους της, προκειμένου να προσδιορίσει την προέλευσή του, να εντοπιστούν και να λογοδοτήσουν εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για το χρέος.

Ακόμα επιτρέψτε μας να σας ενημερώσουμε ότι Υπαρχόντων Εγκλήματος-Θύματος-Θύτη ΔΕΝ υπάρχουν Δικονομικά Αδιέξοδα

https://greek-market-research.com/article/σύνταγμα-όρκος-μνημονιακή-πολιτική-π/

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι συμβολαιογράφοι Αρτας και Ιωαννίνων του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Ιωαννίνων,

Με βάση τα παραπάνω δεν επιτρέπεται να υποκύψετε σε κανένα εκβιασμό παρά να επιμείνετε στις θέσεις σας καλώντας προς υποστήριξη κάθε πατριώτη και πατριώτισσα, κάθε έντιμο νομικό και οικονομολόγο, κάθε αντιμνημονιακό σχήμα και προσωπικότητα.

Εμείς σας προσφέρουμε με σεβασμό όσα όπλα διαθέτουμε και τα οποία περιλαμβάνουν προτάσεις, τεκμηριώσεις, ενέργειες, οικονομικές , δικαιϊκές, δικονομικές, αγωνιστικές, ημών και συναγωνιστών όσων φαίνονται στην ιστοσελίδα μας και πολλών ακόμα που ίσως δεν γνωρίζουμε.

Είμαστε σίγουροι ότι θα τα αξιολογήσετε ορθά και θα ενεργήσετε ως αρμόζει, δηλαδή πατριωτικά για το καλό του Έθνους των Ελλήνων. Της ίδιας μας της Πατρίδος. Έχετε όλο το ηθικό ανάστημα και πλεονέκτημα με το μέρος σας. Και ως εκ τούτου δεν πρέπει να σας φοβίσει κανενός είδους απειλή και εκβιασμός.

Διατελούμε

Για την GMR

Χρίστος κουτσουκος

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.