ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Διότι είμαι δημοκράτης (ή το γιατί θα πάω στο συλλαλητήριο)
Sunday
28/01/2018
16:56 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Οθων Κουμαρέλλας
0

 

 

του Οθων. Κουμαρέλλα, 27-1-2018

 

Όχι, δεν θα πάω, επειδή φοβάμαι μήπως γειτονικοί λαοί μου κλέψουν το όνομα και την ιστορία μου. Αυτά είναι αδιαμφησβήτητα και δεν κινδυνεύουν, εάν εγώ τα σέβομαι και τα τιμώ. Αποτελούν τη συλλογική ψυχή μου, το ίδιο μου το «είναι». Κανείς δεν μπορεί να τα απειλήσει, ή να τα καπηλευτεί, εάν εγώ ο ίδιος δεν τους δώσω το δικαίωμα και τον χώρο για να με αμφισβητήσουν.

Όχι, δεν θα πάω επειδή φοβάμαι μήπως κάποιοι αδύναμοι εκεί στο βορρά προσπαθούν να βρουν μια βάση, ένα πάτημα, για να υπάρξουν ως ξεχωριστό κράτος και η αγωνία τους να εξαφανιστούν τους οδηγεί να συμπεριφέρονται αλυτρωτικά.

Όχι δεν θα πάω γιατί αρνούμαι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και του αυτοπροσδιορισμού στον οποιονδήποτε. Αρκεί να μην αμφισβητείται το δικό μου αντίστοιχο δικαίωμα. Και αυτό μόνο ο ίδιος εγώ μπορώ να το αμφισβητήσω, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο σε αυτούς που έχουν συμφέρον!

Όχι, δεν θα πάω επειδή εχθρεύομαι οποιονδήποτε από τους γειτονικούς λαούς, που για αιώνες ο ελληνισμός επιβίωνε μαζί τους ειρηνικά και αποτελούσε για όλους το παράδειγμα.

Όχι, δεν θα πάω απλά για να διαμαρτυρηθώ για τις επιδιώξεις του ιμπεριαλισμού στην ευρύτερη περιοχή, αν και αυτός θα ήταν κάποιος λόγος.

Όχι, δεν θα πάω για να υπερασπιστώ εμπράγματα δικαιώματα της πατρίδας μου και του Ελληνισμού που απειλούνται από τρίτους (Κύπρος, Αιγαίο, Θράκη), ούτε για τα άυλα παρόμοια (ιστορία, γλώσσα, όνομα, πολιτισμός). Όλα αυτά υλικά και άυλα αξιακά, δεν κινδυνεύουν όσο εγώ έχω το νου μου!

Θα πάω όμως στο συλλαλητήριο!

Και πρέπει να πάνε ΟΛΟΙ. Γιατί ανεχθήκαμε πολλά και σε βάρος μας! Διότι αφήσαμε πόρτες ανοικτές κι άλλους τόσους ανοικτούς λογαριασμούς…

Αυτή τη φορά δεν πρέπει όντως να λείψει κανείς! Εάν η Θεσσαλονίκη ήταν η αρχή, η Αθήνα οφείλει να είναι η ολοκλήρωση! Κι αν για τη Θεσσαλονίκη υπήρξαν αρχικά εύλογες επιφυλάξεις για τον τρόπο και για κάποια πρόσωπα της διοργάνωσης, ο ίδιος ο «αυτοκράτορας» λαός με την παρουσία του τις αναίρεσε όλες! Και το δις εξαμαρτείν…..

Ο λαός οφείλει να εκφραστεί επιτέλους πολιτικά, και θα εκφραστεί πολιτικά, αφού οι ταγοί του τον προδίδουν όντες κατώτεροι των περιστάσεων!

Θα πάω, λοιπόν, για να βροντοφωνάξω «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ» με τα σαπρόφυτα που κατατρώγουν -στο όνομά της- την πατρίδα μου. Να πω ξανά ένα μεγάλο «ΟΧΙ» σε όλους αυτούς που για να εξυπηρετήσουν τα άνομα προσωπικά τους συμφέροντα δεν έχουν μπέσα. Πρόδωσαν και προδίδουν πατρίδα και λαό, αφήνοντας κάθε είδους «κερκόπορτες» ορθάνοικτες!

Θα πάω για να αντισταθώ στο γενικό ξεπούλημα, από αυτούς που υποτίθεται τάχθηκαν να «φυλάττουν Θερμοπύλες», κάθε υλικού και άυλου αξιακού στοιχείου που καθορίζει την ύπαρξή μου, τη ζωή τη δική μου, των παιδιών μου, όλων των γύρω από εμένα!

Θα πάω, διότι πρέπει να δώσω κάτι από το «είναι» μου στον αγώνα για να ξεμπερδέψουμε οριστικά από κάθε λογής νενέκους κι εκμεταλλευτές!

Θα πάω για να αντισταθώ στο φασισμό των ντόπιων υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, που καταχρεώνοντας με ένα ληστρικό χρέος τη χώρα και το λαό, στερώντας ακόμα και τη νομισματική μας κυριαρχία, μας παρέδωσαν βορά στις επιδιώξεις της παγκοσμιοποίησης για να διατηρούν τα προνόμια και να αυξάνουν τον πλούτο τους σε βάρος όλων μας.

Θα πάω για να πω «ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ» στην κατάλυση της Δημοκρατίας και της νομιμότητας.

Θα πάω για να αντισταθώ και να ανατρέψω το καθεστώς ξένης κατοχής, που εξαθλιώνει το λαό και χρησιμοποιεί τα υπάρχοντά του ως φτηνά ανταλλάξιμα εμπορεύματα, για τη μεγιστοποίηση των κερδών μιας δράκας ντόπιων απατεώνων νεοκοτζαμπάσηδων και των ξένων προστατών τους!

Διότι οι ξένοι μεν κάνουν τη δουλειά τους. Το ζήτημα είναι εμείς τι κάνουμε! Θα αφήσουμε την προδοσία να εξελίσσεται, μέχρι να χάσουμε όχι μόνο τη δουλειά, τη σύνταξη, το ίδιο μας το σπίτι, αλλά και τον τελευταίο λόγο της ύπαρξής μας;

Θα πάω για να πω ένα μεγάλο «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ»!

Και μην ψάχνουμε να βρούμε χρώμα σε δαύτον. Είναι φαιός και συμπεριφέρεται το ίδιο απάνθρωπα, είτε φοράει «μαύρα», ή «κόκκινα», είτε «ροζουλί» ματογυάλια.

Ναι, θα πάω και δεν θα ενοχληθώ πολύ από το κιτς του όποιου αγνού απλοϊκού, που για να εκφράσει την αγωνία και τη βούλησή του θα ενδυθεί τη στολή του μεγαλέξανδρου, διότι δεν βρίσκει άλλον τρόπο. Δεν θα είναι αυτός ο επικίνδυνος φασίστας, που θα πρέπει να του σταθώ απέναντι. Ούτε βέβαια θα είχα λόγο να σταθώ απέναντι στον παριστάνωντα τον «ελληναρά» γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να αμυνθεί απέναντι στον φόβο που τον κυριεύει για όλα αυτά που του συμβαίνουν και είναι ανήμπορος να τα κατανοήσει και να τα ελέγξει. Ούτε φυσικά είναι ο φασίστας εχθρός, ή έχω να φοβηθώ κάτι από το ρασοφόρο ιερωμένο, ή παραεκκλησιαστικό, που εμπλέκει τον ελληνισμό με την «ορθοδοξία», μολονότι όντως η τελευταία ενσωματώθηκε σταδιακά τα χρόνια της οθωμανικής σκλαβιάς στο ελληνικό είναι και γίγνεσθαι. Όλοι αυτοί είναι τα πρώτα και τα εύκολα θύματα, που θρέφουν τη φασιστική κρεατομηχανή, εφόσον την αφήνουμε ανέγγιχτη.

Φασίστες όμως είναι όλοι αυτοί οι σφετεριστές, που παρέδωσαν ανοχύρωτη τη χώρα στις διεργασίες δημιουργίας του 4ου Ράιχ, τάζοντας στον ανυποψίαστο λαό καλύτερη ζωή. Που την κρίσιμη στιγμή της -εξ αιτίας τους- χρεοκοπίας το 2010 κατέλυσαν με τις υπογραφές τους και τη κοινή τους συμφωνία κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας και συνταγματικής τάξης και συνεχίζουν απτόητοι. Που διαλαλούν ανερυθρίαστα, ότι η «Κύπρος κείται μακράν», τη σημαία την παίρνει ο άνεμος και ότι για τα παθήματά μας φταίμε εμείς και ο… έκλυτός μας βίος!

Φασίστες είναι όλοι αυτοί οι τάχα αριστεροί και προοδευτικοί σφετεριστές της λαϊκής εμπιστοσύνης κι ελπίδας, που έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, ανέτρεψαν και συνεχίζουν, τη βούληση του ελληνικού λαού, όπως εκφράστηκε στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015!

Φασίστες είναι όλοι αυτοί όπου στο όνομα του «ευρωπαϊκού εκσυγχρονισμού» παρέδωσαν τη χώρα αμαχητί και αποδέχονται συνηγορώντας στη σαλαμοποίησή της! Που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο! Που λειτουργώντας ως πέμπτη φάλαγγα ξένων επίβουλων εξαθλιώνουν το λαό για να καταστείλουν τις άμυνές του και να γίνει το ξεπούλημα πιο εύκολο και κερδοφόρο για τους ίδιους.

Φασίστες είναι όλοι αυτοί που εξέθρεψαν το εξάμβλωμα της χρυσής αυγής, για να το χρησιμοποιούν ως μπαμπούλα και να κατασυκοφαντούν κάθε λαϊκό αυθόρμητο σκίρτημα αντίστασης στις άνομες επιδιώξεις τους.

Και δεν είναι μόνο φασίστες. Είναι άθλιοι προδότες για όλα αυτά κι άλλα τόσα. Το «σκοπιανό» και η παραχώρηση του ονόματος είναι η κορυφή του παγόβουνου. Έπονται τα χειρότερα σε Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη, εάν δεν αντιδράσουμε. Εάν δεν αντιδράσουμε έστω και τώρα την ύστατη στιγμή στη συνταγματική κατάλυση.

Γι’ αυτό θα πάω στο συλλαλητήριο. Διότι, πέρα από πατριώτης, είμαι πάνω απ’ όλα Δημοκράτης και αντιφασίστας! Κι ας με πουν… φασίστα οι πραγματικά τέτοιοι, που για να υπάρχουν και να κερδοσκοπούν κάνουν τη νύχτα μέρα!!!

Θα πάω για να πάψουν οριστικά να καπηλεύονται την πατρίδα μου, αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία οι κάθε λογής επιτήδειοι σφετεριστές και τα πουλημένα τομάρια γύρω τους!

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.