ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Εκδήλωση στο «Μέγαρο» από τον ΣΥΡΙΖΑ για την εκχώρηση της Μακεδονίας
Friday
11/01/2019
16:43 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Σχόλιο G-M-R:   Αυτοί μας βαράνε όλοι ΜΑΖΙ.  Εμείς, μόνο ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε. Είμαστε, ο καθένας χώρια για την Κατοχική Βουλή.

 

 

G-M-R, 11 Ιαν. 2019


 Με χαιρετισμό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, «ανοιχτή» εκδήλωση με τίτλο «Το στοίχημα της συμφωνίας των Πρεσπών».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, έχουν προσκληθεί να μιλήσουν, πανεπιστημιακοί και διανοούμενοι, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και στελέχη της Κεντροαριστεράς, όπου όλοι τους αναμφίβολα θα ταχθούν υπέρ της συμφωνίας λέγοντας πόσο ωραία είναι.

Ανάμεσά τους, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, και οι πρώην υπουργοί, Γιάννης Ραγκούσης και Νίκος Μπίστης.

Ακόμη, οι πανεπιστημιακοί, Αντώνης Λιάκος, Νίκος Μαρατζίδης, Σωτήρης Βαλντέν και ο πρώην υπουργός και πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ , Μιχάλης Σταθόπουλος

Το ενδιαφέρον είναι πως την εκδήλωση οργανώνει κάποια «πρωτοβουλία πολιτών που τάσσεται υπέρ της ανάγκης επίλυσης του “Μακεδονικού”», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την οποία όμως ουδείς γνωρίζει!

ΣΧΟΛΙΟ

Κατά καιρούς είχαμε αναρτήσει λίστες προδοσίας με βουλευτές που ψήφισαν τα 3 μνημόνι, με αυτούς (πολιτικούς, δημοσιογράφους, πανεπιστημιακούς κ.α.) που ψήφισαν υπέρ του ανθελληνικού Σχεδίου Αναν για την Κύπρο μας, με αυτούς που κατηγόρησαν για εγκληματίες πολέμου τους Ελληνες που πολέμησαν στην Βοσνία στο πλευρό των Σέρβων… κλπ…
Η πιο μεγάλη όμως λίστα προδοσίας από όλες θα είναι αυτή που αναμένεται στο μέλλον με την ψήφο των βουλευτών για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας…
Εκεί αληθινά προσωπικά θεωρώ δύσκολο να συγκρατηθούμε οι Ελληνες απλά σε αφορισμούς και καταδίκες….

Για την Μακεδονία έχυσαν το αίμα τους χιλιάδες πρόγονοί μας και η προδοσία αυτή (αν συμβεί) θα πληρωθεί μόνο με το αίμα των προδοτών…

Πηγή: koukfamily.blogspot

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.