ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΘΑ ΠΑΩ, ΡΕ! ΚΙ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥ…
Friday
02/02/2018
20:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Διον. Χοϊδάς
0

 

Του Διονύση Χοϊδά, 2-2-2018

 

Δεν πιστεύω ότι ένα συλλαλητήριο θα επηρεάσει ενδο-νατοϊκες αποφάσεις που ΗΔΗ έχουν παρθεί προ πολλού.   Αλλά θα πάω, για τους δικούς μου λόγους.


1)    ΘΑ ΠΑΩ για να φωνάξω, επιτέλους, ότι δεν είμαι τόσο ηλίθιος ώστε να μην καταλαβαίνω ότι με έχουν σύρει σε μια απάτη. Όσες «αντι-εθνικιστικες» κλαπαρχιδιές κι αν μου χουν πει, εγώ τους θεωρώ, διαχρονικά (και ανεξάρτητα από το εκάστοτε «κόμμα στην εξουσία») ως Αλήτες, Ρεμάλια και Συνωμότες. Για τον απλούστατο λόγο ότι συμφώνησαν εξαρχής ότι ο υποτιθέμενος «μεσολαβητής» θα είναι κάποιος επαγγελματικά εξαρτώμενος από τον George Sorros. Τον «επενδυτή», δηλαδή, που εδώ και χρόνια ονειρευόταν (και έχτιζε μεθοδικά) ένα ιδιωτικό «κράτος-μαριονέττα» που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των αφεντικών του.
Και που ο ίδιος «μεσολαβητής» (μιας εικονικής μεσολαβησης- όταν ηδη έχουν παρθει ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ οι όποιες αποφάσεις) εξακολουθεί να παραμένει στη θέση του, ακόμα και τώρα… Τώρα που ο περιβόητος “Sorros of Hillary” είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο από τον Τραμπ (ρε, πώς τα φέρνουν οι καιροί…) ενώ εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης του από τον Πούτιν. (Τους δυο διεκδικητές, δηλαδή, της «καρδιάς των Βαλκανίων» που λέγονται Φύρομ και Σερβία)

2)    ΘΑ ΠΑΩ επειδή αυτά τα ρεμάλια του πολιτικού και μηντιακου οικοσυστήματος που μου λένε να ΜΗΝ πάω, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια (άλλα επειδή πληρώθηκαν κι άλλα επειδή πείστηκαν από αυτούς που πληρώθηκαν)  που μου έλεγαν ότι :

Α)   «Είναι καλό το Σχέδιο Αναν για την Κυπρο! Και είναι «κακώς εννοούμενος εθνικισμός» η εναντίωση σε αυτό!» (αφού πρώτα είχαν μοιραστεί μεταξύ τους 250 εκατομμύρια δολάρια, από το State Department). Ποιο; Το Σχέδιο Αναν! Ένα σχέδιο 100% προδοτικό για τα κυπριακά συμφέροντα καθώς εκείνοι που το είχαν συντάξει γνώριζαν επακριβώς την ύπαρξη υδρογονανθράκων αλλά την απέκρυπταν από τους πληθυσμούς που θα διεκδικούσαν οφέλη από την εκμετάλλευση τους. Κι είναι οι ίδιοι, τώρα που μου λένε να «μην πάω στο συλλαλητήριο», αυτοί που προωθούσαν την ονομασία «Νότια Κύπρος» για το ελληνόφωνο τμήμα.

Β)   οι ίδιοι που λέγαν «είναι καλό το μπαχάλεμα στη Λιβύη – για να αποκατασταθεί η δημοκρατία». Ενώ ΗΞΕΡΑΝ ότι η διάλυση (με το πρόσχημα του αντι-αυταρχισμου) μιας υποδειγματικά οργανωμένης χώρας έγινε μόνο και μόνο για να λεηλατηθεί η ιδια από ΙΔΙΩΤΙΚΑ συμφέροντα και για να αποτραπεί μια νομισματική επανάσταση που ίσως να απελευθέρωνε (αν ξεκινούσε το ντομινο) ολόκληρο τον κόσμο από τα δεσμά μιας αόρατης Τυραννίας… (Ας ζητήσουν τώρα συγγνώμη, όλοι αυτοί οι «δικαιωματιστες» από τις χιλιάδες θαλασσοπνιγμένους στη Μεσόγειο. Αλλά δεν θα το κάνουν επειδή δεν έχουν τσίπα φιλότιμο – και ο «ανθρωπισμός» τους εξαντλείται στο μπλα μπλα της ατζέντας που υπαγορεύουν τα Αφεντικά τους)

Γ)   Είναι οι ίδιοι (άλλοι «συντηρητικοί, σκεπτόμενοι» και άλλοι «προοδευτικοί» – αλλά όλοι στο ίδιο payroll) που μου λέγαν ότι είναι «ανθρωπιστική πράξη» η αυτοδιάθεση (μέσω σφαγών) του λαού του Κοσσυφοπεδίου…Ναι, μωρέ… Ανθρωπιστική πράξη η εθνοκάθαρση σε βάρος των Σέρβων, η άνοδος στην εξουσία των μαφιόζων και ναρκέμπορων, η καταδίκη των γηγενών Αλβανόφωνων στο δίλημμα «ανεργία ή δούλος στα ορυχεία» και η προτεκτορατοποίηση της περιοχής με το στήσιμο ενός γιγάντιου αμερικανικού στρατοπέδου (πάνω από κοιτάσματα που θα χαν κάνει πλούσιο και τον τελευταίο παρία, της χώρας, υπό φυσιολογικές συνθήκες) και η «φιλοξενία» 5, τουλάχιστον, στρατοπέδων εκπαίδευσης ισλαμοφασιστών – ώστε να έχει η Κλίκα πάντοτε εφεδρείες για όποτε θέλει να εκβιάσει ή να ανατρέψει καθεστώτα που της αντιστέκονται.

Δ)   Είναι τα ίδια πουλημένα τομάρια που παρακαλούσαν ΕΕ και ΗΠΑ να ισοπεδώσουν, με βομβαρδισμούς, τη Συρια (αδιαφορώντας για τις χιλιάδες νεκρών και τα εκατομμύρια προσφύγων) επειδή, το Καθεστώς είναι, λέει, «αυταρχικό» (ενάντια στον ισλαμοφασισμό – που είναι σύμμαχος των ΗΠΑ και του Ισραήλ, αλλα αυτό δεν μας το λένε)

3)    ΘΑ ΠΑΩ επειδή όλο το παιχνίδι της δήθεν ονομασίας (από όπου θα ξεκινησουν ένα σωρο ΗΔΗ προσχεδιασμενα πλοκάμια του χταποδιού) καλλιεργείται από όλα εκείνα τα ανθρωποειδή κτήνη που ονειρεύονται «αμοιβαίες καντονοποιήσεις» μεταξύ γειτονικών κρατών ώστε να στήσουν τις ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΕΣ τους: Τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες όπου, απαλλαγμένοι από τις εθνικές νομοθεσίες, θα μπορουν να δημιουργήσουν τα Στρατόπεδα Συγκεντρωσης της Νεας Εποχης χρησιμοποιώντας ως δούλους τους γηγενεις εξαθλιωμένους και τους ξεσπιτωμένους πρόσφυγες από περιοχές που θα χουν καταστρέψει και λεηλατήσει.

4)    ΘΑ ΠΑΩ επειδή το πολιτικό σύστημα της χώρας μου, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, αποτελει υποσύνολο του εσμού της Παγκοσμιας Κτηνωδιας και Υποκρισιας που ηδη περιέγραψα.

5)    Θα πάω επειδή η Ειρήνη ανάμεσα στους λαούς προϋποθέτει την Συναντιληψη της Αλήθειας… Κι η Αλήθεια είναι ΜΙΑ, όσο κι αν ενοχλεί «εθνικιστές» κι «εθνομηδενιστες»
Α)    «Μακεδονιες» είναι πολλές. Και «γεωγραφικες» αλλα ΚΑΙ ιστορικες.
Β)    Υπάρχουν ΤΡΕΙΣ γεωγραφικές μακεδονιες. Και θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα καθεμιάς από τις τρεις χώρες (Φυρομ, Βουλγαρία, Ελλάδα) να ονομάσει «μακεδονια» ένα νομό της ή ένα της γεωγραφικό διαμέρισμα
Γ)     Υπάρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ «ιστορικές» μακεδονίες, καθεμιά με την δική της έκταση, στην εποχη της. Θεωρώ όμως ότι η Ελληνιστική Μακεδονία θα έπρεπε (σε νοητικό επίπεδο) να είναι αποκλειστικά ελληνική. Κι αυτό επειδή το (ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ κι αυτό) ελληνικό κράτος είναι ο μοναδικός θεματοφύλακας της αρχαίας γλώσσας (μέσα από την εξελιξή της, ως σήμερα) και της «πολιτισμικής αντίληψης» της εποχής της Μακεδονικής Δυναστείας. Και είναι η μόνη από τις τρεις χώρες η οποία, παρα τις διώξεις των Εθνικών από τους Χριστιανοταλιμπαν, διατήρησε ζωντανή την «αίσθηση» της Αρχαίας Θρησκείας – η οποία αποτέλεσε συνδετικό κρίκο του μίγματος λαών που συνέθεσαν –σε δεδομένη χρονική στιγμή- την «Μακεδονία του Αλέξανδρου»…
Δ)   
Για να μην λέμε μαλακίες, τώρα: Καμμιά από τις τρεις οντότητες που καταλαμβάνουν τον χώρο της αρχαίας Μακεδονίας, δεν δικαιούται να χρησιμοποιήσει τη λέξη στο όνομα κράτους, υπονοώντας «κατάληψη του όλου από το επιμέρους»
Ε)    Κι επειδή, όντως, ακούμε μαλακίες: Όλοι αυτοί οι χαρτζηλικωμενοι ημεδαποι «μειονοτικοι μακεδονες» είναι για τα μπαζα: Από τη μια υποστηρίζουν αναφανδόν το δικαίωμα των Σκοπιανων στην μονοπώληση της (όποιας) «κληρονομιάς του Αλέξανδρου» κι από την άλλη είναι οι ίδιοι που τον έχουν χεσμένο τον Αλέξανδρο και τον αποκαλούν σφαγέα των λαών και τα ρέστα… Αποφασίστε ρε μάγκες, για να καταλήξουμε κάπου, επιτέλους!
ΣΤ)    Παίδες, όντως, έχουμε ένα χοντρό θεματάκι με την ονομασία («Μακεδονική») της γλώσσας που μιλάνε οι Σκοπιανοί (δηλαδή ένα μέρος του πληθυσμού της Φυρομ, αφού οι υπόλοιποι μιλάνε αλβανικά, βλαχορουμάνικα, γύφτικα και ελληνικά): Η γλώσσα αυτή ξεκινησε ως σλαβογενης διάλεκτος (με περιορισμένο λεξιλόγιο – για συνεννόηση μεταξύ αγροτών και τσομπαναρέων) , της ευρύτερης περιοχής. Και πριν από 100 σχεδον χρονια, Η ΕΛΛΑΔΑ ηταν αυτή που της έδωσε την ονομασία «Μακεδονιτικα», οσον αφορά την παραλλαγή της εντος του ελλαδικου χώρου (για να αποφύγει αλυτρωτικες βλέψεις περί «σερβοφωνων» ή «βουλγαροφωνων» από τα ΒΑΣΙΛΕΙΑ (τοτε) της Σερβιας και της Βουλγαρίας, αντίστοιχα). Η διάλεκτος αυτή, με εντολή του Τιτο, «εκσυγχρονιστηκε» (προσθέτοντας δεκάδες χιλιάδες σύγχρονες «σερβογενεις» λεξεις στο «βουλγαρογενές» αρχικο συντακτικο της) ετσι ώστε να «εκ-σλαβιστει» και να «από-βουλγαριστει»…Φυσικά, ελάχιστη σχέση έχει με εκείνη που εμείς, αρχικά, ονοματίσαμε ως «Μακεδονική», αλλά τώρα πια, πιάσε το αυγό και κούρευτο. (και δεν έχει σημασία τι λέω εγώ τώρα: Απλά, παραθέτω τα στοιχεία που γνωρίζουν πολύ καλά και οι δυο πλευρές του «τραπεζιού των (υποτιθέμενων) διαπραγματεύσεων»)….
Άρα, ΘΑ ΠΑΩ για να απαιτήσω να λεχθεί και στους δυο λαούς η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Κι ας αποφασίσουν (σε ένα παράλληλο σύμπαν, χωρίς πάτρωνες), μόνοι τους.
Που στο ίδιο παράλληλο σύμπαν θα έθετα ως όρο για την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, να παίζεται από τις σκοπιανές τηλεοράσεις, δέκα φορες την ημέρα, για ένα ολόκληρο χρόνο, η δήλωση του Κιρο Γκλιγκοροφ, του πρώτου προέδρου της Φυρομ: «(Ας κοψουμε τις μαλακιες κι ας παραδεχτουμε ότι) ειμαστε Σλαβοι που ηρθαν σε αυτή την περιοχη 900 χρονια μετα τον μεγαλεξαντρο»…

6)    ΘΑ ΠΑΩ επειδή θεωρώ ότι η χώρα μου είναι ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ και όχι «υπό επιτροπεία», όπως βολεύεται να λέει η ΝΑΤΟϊκη ψευδοαριστερά.. . Θα πάω επειδή η απελευθέρωση της χώρας μου απαιτεί την συνενωσή μας κάτω από ένα κεντρικό ΕΘΝΙΚΟ αφήγημα, με ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ιστορικα δεδομένα, είτε αυτά μας κάνουν περήφανους είτε μας ντροπιάζουν.

7)    Και με βάση το (6), εχω πεισμώσει ΝΑ ΠΑΩ να στηριξω αυτό το Αφήγημα καθώς η Νέα Τάξη έχει αφεθεί, στις συνειδήσεις μας, ανεξέλεγκτη να διαβρώνει τους πάντες και τα πάντα. Κοντολογίς, ΘΑ ΠΑΩ επειδή βλέπω στη γειτονιά μου την οδο Παυλου Μελά να έχει μετονομαστεί σε… Πευκων! Κι αφού αυτό με ενοχλεί, το συλλαλητήριο είναι ο καλύτερος τρόπος να δείξω την δυσαρέσκειά μου, για τον ύπουλο τρόπο με τον οποίο με «διαβρώνουν», ως πόπολο, μέχρι να με ξεβρακώσουν τελείως…

8)    ΘΑ ΠΑΩ για να ξεμπροστιάσω τα τρομαγμένα πρακτοράκια που δήθεν ανησυχούν μην «ξεπλύνω φασίστες» με την παρουσία μου. Σορρυ, φιλαράκια, αλλά οι γνήσιοι νοσταλγοί των ναζί θα πάνε όλοι εκεί, ούτως ή άλλως: Και θα ναι 500, άντε 1000 ατομα. Αν εμείς είμαστε 20.000 όλοι κι όλοι, αυτοί θα «φανούν». Αν είμαστε 1.000.000 θα είναι ανύπαρκτοι… Άλλωστε, έχω ξαναδιαδηλώσει (σε κατι μνημόνια αν θυμαστε) δίπλα-διπλα με ΧΑδες και Ζαίους και Τροτσκες… Κι όπως έχω πει κι αλλού, δεν έπαθα ουτε «μολυσματική Αδολφιτιδα» ουτε «φλεγμονώδη εθνομηδενιτιδα». Απλά, πήγα, φώναξα, έφαγα τα εθιμοτυπικά ληγμένα χημικά στη μάπα (πιθανώς κι από αλλοδαπούς ΜΑΤατζηδες… αλλά αυτά δεν τα λέμε, ε;) και ανανέωσα την άποψη μου ότι σε καιρούς Κατοχής δεν υπάρχει «δεξιά και αριστερά» αλλά «απλώς Καθεστώς»…

9)    ΘΑ ΠΑΩ για να φρικάρουν οι καθεστωτικές τσούλες (και των δυο –ή τριων;- φύλων) που μου λένε «Αχ, καλέ… Είδες το ποιον αυτών που σε καλούν; Δεν ντρέπεσαι να τους κάνεις το χατηρι;» … Και τους απαντώ: «Μάγκες, ήρθε η ώρα που ο κάθε Φούφουτος μπορεί να σηκώσει από τον καναπέ κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και να σας κάνει να ξοδευτείτε σε πάνες ακράτειας. Οπότε, σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν ξεθαρρέψουν και τίποτε σοβαροί και μπουν μπροστά… Και δεν θα με βάλετε, παλιοκουφαλίτσες στο δίλημμα να διαλέξω ανάμεσα στο «δεν πάμε» του Soro-βαλλιανάτου και της Bush-ντορας και το «να πάμε» του κασιδιάρη και του καιάδα… Eγω θα πάω για τον Φουφουτο! (Κι αυτό είναι που σας τσούζει…)

10)    ΘΑ ΠΑΩ…. Για να γίνει η αρχή και να μπορώ να πηγαίνω , στο μέλλον, όχι για την ψευδο-ιδιοκτησία ενός ψευδο-ον’οματος . Αλλά για την ιδιοκτησία της Χώρας μου… Το εμπεδώσαμε;

Πηγή : oataktos

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.