ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Λαφαζάνης στην ERTopen και στα “πρακτοράκΗα”: Η χώρα σε συνεχή κατάρρευση
Sunday
23/09/2018
00:25 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Παν. Λαφαζάνης
0

ΣΧΟΛΙΟ G-M-R: Οι ομιλούντες αγνοούν επιδεικτικά, ενίοτε και υπονομεύουν, κάθε πρόταση-προσπάθεια-ενέργεια, για αντιστασιακή-απελευθερωτική ΣΥΝ-έργεια. Όλα (μα ΟΛΑ) για τον “τι κι αν είναι Κατοχικός” Αντι-προσωπευτικό Κοινοβουλευτισμό. Όλα μα όλα, για την μεγαλύτερη ομοιοεπαγγελματική ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ.



Παν. Λαφαζάνης, 20 Σεπ. 2018

 

Εξελίξεις στη Συρία… Μέση Ανατολή… Αμερικανοποίηση – Νατοποίηση του Αιγαίου… Η χώρα αλλάζει χέρια… Επιπτώσεις – Η ανάγκη πολιτικής ανασύνταξης της κοινωνίας μετά την πολιτική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και της διάψευσης όλων των προσδοκιών – Αυστριακή προεδρεία και μιλιταριστικός μεταμορφισμός της ΕΕ… Νέα Ελληνογερμανική συνέλευση στην Κρήτη και ανάγκη οργανωμένης αντίστασης… Εκφυλιστικές πολιτικές διεργασίες και χειραγωγούμενες πολιτικές συμπεριφορές με στόχο τον εγκλωβισμό της κοινωνίας σε νέα πολιτικά αδιέξοδα – Δέκα χρόνια από την κατάρρευση της Lehman και οι στρατηγικές απαντήσεις του συστήματος σε βάρος των λαών… Παραχώρηση αρχαιολογικών χώρων στους δανειστές… Μεταναστευτικό και Ευρωπαϊκή υποκρισία.

Ανάλυση συζήτησης:

2:30 – 39:00 – Εξελίξεις στη Συρία… Μέση Ανατολή… Αμερικανοποίηση – Νατοποίηση του Αιγαίου… Επιπτώσεις.

39:01 – 58:50 – Η ανάγκη πολιτικής ανασύνταξης της κοινωνίας μετά την πολιτική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και της διάψευσης όλων των προσδοκιών.

58:51 – 1:13:00 – Αυστριακή προεδρεία και μιλιταριστικός μεταμορφισμός της ΕΕ… Νέα Ελληνογερμανική συνέλευση στην Κρήτη και ανάγκη οργανωμένης αντίστασης… Εκφυλιστικές πολιτικές διεργασίες και χειραγωγούμενες πολιτικές συμπεριφορές με στόχο τον εγκλωβισμό της κοινωνίας σε νέα πολιτικά αδιέξοδα.

1:13:30 έως το τέλος – Δέκα χρόνια από την κατάρρευση της Lehman και οι στρατηγικές απαντήσεις του συστήματος σε βάρος των λαών… Παραχώρηση αρχαιολογικών χώρων στους δανειστές… Μεταναστευτικό και Ευρωπαϊκή υποκρισία.

59η εκπομπή τα πρακτοράκΗα” – ΕΡΤopen 19 Σεπτεμβρίου 2018.

Συνομιλούν: Κ. Κυριακόπουλος – Π. Λαφαζάνης – Β. Αλιφέρης – Γ.Ιεροδιάκονος

 

ΠΗΓΗ: iskra.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.