ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Σέρβος παίκτης της Γιουνάιτεντ αρνήθηκε να φορέσει σύμβολο για τους πεσόντες Βρετανούς του ΝΑΤΟ: «Εσείς βομβαρδίσατε τη χώρα μου»
Wednesday
07/11/2018
21:35 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R: Αυτή είναι ΜΑΓΚΙΑ (ΜΕ ΗΘΟΣ)!

 

G-M-R, 7 Νοε. 2018

 

Ο διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής Νεμάνια Μάτιτς και παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται αρνήθηκε να τοποθετήσει στο πέτο του μία κόκκινη παπαρούνα αφότου έμαθε ότι πρόκειται για σύμβολο τιμής των πεσόντων Βρετανών στρατιωτών του ΝΑΤΟ.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής Νεμάνια Μάτιτς φέρεται να είναι ο μόνος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που το Σάββατο στον αγώνα κόντρα στη Μπόρνμουθ, δεν έφερε μία παπαρούνα στο στήθος, παραδοσιακό σύμβολο στην Premier League εις μνήμην των πεσόντων του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου καθώς και των Βρετανών στρατιωτών του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η σερβική Telegraf, αφότου η παπαρούνα τοποθετήθηκε στην εμφάνισή του, ο Μάτιτς ρώτησε περί τίνος πρόκειται.

Όταν άκουσε ότι είναι για να τιμηθεί η μνήμη Βρετανών και νατοϊκών στρατιωτών, ο Σέρβος έβγαλε το λουλούδι και το πέταξε στο πάτωμα, στα αποδυτήρια.

«Βομβαρδίσατε τη χώρα μου, δεν υπάρχει περίπτωση να το φορέσω αυτό. Εάν είναι απαραίτητο, είμαι έτοιμος να φύγω αμέσως από τον σύλλογο και την Αγγλία», φέρεται να δήλωσε ο Μάτιτς.

Σύμφωνα με τους κανόνες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δεν είναι υποχρεωτικό για τους παίκτες να φορέσουν σύμβολα μνήμης στο στήθος και ως εκ τούτου η σχετική άρνηση δεν είναι τιμωρητέα.

Για την ιστορία, η Μάντσεστερ νίκησε με 2-1 τη Μπόρνμουθ.

Η Βρετανία συμμετείχε το 1999 στους νατοϊκούς βομβαρδισμούς εναντίον της τότε Γιουγκοσλαβίας, όταν το πλειοψηφικό αλβανικό στοιχείο στο Κόσοβο, τμήμα της Σερβίας, πολέμησε ενάντια στον γιουγκοσλαβικό στρατό για ανεξαρτησία.

Αεροπορικοί βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ πραγματοποιήθηκαν για μήνες και συγκεκριμένα από τις 24 Μαρτίου μέχρι τις 10 Ιουνίου

Πηγή: koukfamily.blogspot

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.