ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Σαρώνει το Πειρατικό κίνημα στην Ευρώπη
Thursday
18/10/2018
12:01 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Θανάσης Γούναρης
0

 

Σχόλιο G-M-R:   Υπερφίαλος και εισαγόμενος-μιμητικός πολιτικάντικος μεγαλοϊδεατισμός, άνευ ήθους και ουσίας. Από βιωματική εμπειρία σε προσπάθεια στοιχειώδους επικοινωνίας. Αναγκαίο συμπλήρωμα, προκειμένου η κάθε ΛΑ.Ε. να πηδήξει από το 2,95% στο 3%, με το 100% του μη πολιτευόμενου λαού και το 100% της πατρίδας ως αυθύπαρκτης οντότητας, στο έλεος (ίσως και στην τιμωρία) του Θεού.

 

 

Θανάσης Γούναρης(*), 15 Οκτ. 2018

 

Μετά τους Ισλανδούς Πειρατές και το 15,20 % πριν ένα χρόνο

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pirate_Party_(Iceland)

και τους Τσέχους Πειρατές με το 10,79 % στις εθνικές τους εκλογές πριν μερικούς μήνες και ένα υψηλό 15,5 % στις Δημοτικές τους εκλογές σε συνδυασμό με το 18 % και τη πρώτη θέση στη Πράγα όπου διεκδικεί το Δήμαρχο της πόλης

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Czech_Pirate_Party

Ήρθε η σειρά των Πειρατών του Λουξεμβούργου να εκλέξουν Πειρατές βουλευτές στη καρδιά της Ευρώπης και να περάσουν σε ποσοστά παραδοσιακά κόμματα .

Με βάση τα ως τώρα αποτελέσματα οι Πειρατές του Λουξεμβούργου συγκεντρώνουν 8,2 % και εκλεγούν τουλάχιστον 2 βουλευτές σε σύνολο 60 που εχει το κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου και δίνουν μάχη και για τρίτο .

Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στο αδελφό Πειρατικό του Λουξεμβούργου !!

* Ο Θανάσης Γούναρης είναι Πρόεδρος της Δ.Ε. του κόμματος “ΠΕΙΡΑΤΩΝ”

Πηγή: iskra.gr

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.