ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Κρατική αναλγησία και μικρότητα: Έσβησαν ένσημα 20 ετών στη φυλακισμένη καθαρίστρια!
Sunday
25/11/2018
23:41 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Iskra_gr Κομματικοσυνδικαλιστικός Συντεχνιασμός
0

Σχόλιο G-M-R:   …αγνοούν πώς (δηλαδή, με ποιες εγκληματικές και ΟΧΙ πολιτικές ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ) κάποιοι εξοντώνουν την (κάθε) καθαρίστρια, επίσης αγνοούν κάθε: μνημονιακή δόλια παραπλάνηση, εκβιασμό, αντίποινα, καταλήστευση, ψυχική και βιολογική εξόντωση. Αγνοούν την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ. Αγνοούν την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΠΟΙΟΙ; Όλοι όσοι ΔΕΝ

 

Iskra , 25 Νοε. 2018

 

 

«Έχασα τη δουλειά μου αλλά και τα 20 χρόνια που δούλεψα. Είναι σα να μη δούλεψα ποτέ. Με έσβησαν από το μητρώο. Δεν έχω ένσημα. 20 χρόνια σα να μη δούλεψα», σημειώνει.

Συγκλονίζει η 53χρονη καθαρίστρια που φυλακίστηκε για πλαστογραφία και, συγκεκριμένα για πλαστογραφημένο απολυτήριο δημοτικού. Μάλιστα, όπως περιγράφει η ίδια, στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος», εκτός από την ελευθερία της, της στερήθηκαν και… τα ένσημά της! Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, την έσβησαν από τα μητρώα ασφαλισμένων! «Έχασα τη δουλειά μου αλλά και τα 20 χρόνια που δούλεψα. Είναι σα να μη δούλεψα ποτέ. Με έσβησαν από το μητρώο. Δεν έχω ένσημα. 20 χρόνια σα να μη δούλεψα».

Μερικά από τα σημεία της συνέντευξή της:

«Σε χαμόσπιτο έμενα. Τρέχαν νερά από πάνω. Ερχόταν η Πρόνοια και έβλεπε τα παιδιά σε τι κατάσταση ήταν. Δεν ήθελα να βρεθώ σε κατάσταση να μου πάρουν τα παιδιά, να βρεθούν στο ορφανοτροφείο όπως ήμουν κι εγώ. Και έτσι, έκανα αυτό το έγκλημα: Το Ε’ το έκανα ΣΤ’ για μία τάξη…»

«Και δούλεψα. Δούλεψα. Δεν τα έκλεψα. Όλα αυτά τα κατέθεσα στο δικαστήριο… Δε μου μιλούσαν, απλώς με κοιτούσαν. Εγώ έκλαιγα, τους ζητούσα συγνώμη. Να πληρώσω για αυτό που έκανα. Όχι αυτή την ποινή όμως… Στο πρώτο δικαστήριο που είχαν “ρίξει” 15 (χρόνια)…».

 

Πηγή: iskra.gr

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.