ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Thursday
27/09/2018
14:30 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Λεων. Χρυσανθόπουλου
0

 



Λεων. Χρυσανθόπουλος , Φεβ. 2018

 

 

Δημοσιεύτηκe στην ιστοσελίδα του Campaign for an Independent Britain

Μία κατάσταση που δεν βελτιώθηκε από πέρυσι είναι η κατάσταση της Ελλάδος. Η πολιτική της λιτότητος που επιβλήθηκε από την ΕΕ είναι στην κυριολεξία δολοφονική. Φέτος πληροφορηθήκαμε για την απαράδεκτη συμπεριφορά σεξουαλικής εκμετάλλευσης από ορισμένους υπαλλήλους της OXFAM, η οποία έχει γίνει μια μεγάλη διεθνή οργάνωση και χρηματοδοτείται τόσον από την ΕΕ όσον και από την κυβέρνηση του Η. Βασιλείου. Η οργάνωση αυτή ιδρύθηκε με το όνομα Επιτροπή της Οξφόρδης για την Ανακούφιση από την Πείνα. Συστάθηκε από ιδιώτες στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας στην Οξφόρδη το 1942 για την ανακούφιση της πείνας στην Ελλάδα που ήταν τότε κάτω από την ναζιστική κατοχή. Η παρούσα κατάσταση δεν είναι λιγότερο χειρότερη. Αλλά δεν ακούμε τίποτα ούτε από το BBC ούτε από τον εγχώριο τύπο.

Σε ένα πρόσφατο συνέδριο για τον Τύπο, η σύζυγος μου Ελλεν, έγινε έξω φρενών με τον τρόπον με τον οποίον παρουσιαστές του BBC δεν έδιναν σημασία για τις ανησυχίες που εξέφραζε για την Ελλάδα. Ο Πρέσβης Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος, που μίλησε πέρυσι στο Συνέδριο της Πρωτοβουλίας για μια Ανεξάρτητη Βρετανία, μου έστειλε την ακόλουθη αναφορά που μας υπενθυμίζει το κακό στην ευρωπαϊκή πολιτική που καταπολεμούμε και που μας οδηγεί στην φιλανθρωπία.

Edward Spalton

 

ΕΛΛΑΔΑ 2018

Από τον Πρέσβη ε,τ, Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο

 

Καθώς ο Ελληνικός λαός εισέρχεται στο όγδοο χρόνο της λιτότητος, τα καταστρεπτικά αποτελέσματα γίνονται πιό φανερά. Ο ρυθμός θανάτων έχει αυξηθεί σε τέτοιο σημείο ώστε οι αρχές σταμάτησαν από τον Ιανουάριο να δημοσιεύουν τα μηνιαία στατιστικά στοιχεία των θανάτων και γεννήσεων. Ο συνολικός αριθμός θανάτων το 2017 ήταν 123,700,το 2016 ήταν 118,623 και το 2013 ήταν 70,830.Ο μέσος αριθμός θανάτων πριν από την κρίση ήταν περίπου 60,000 ετησίως. Οι λόγοι γιά την κατάσταση αυτή ήσαν τα μέτρα λιτότητος που διέλυσαν το Εθνικό Σύστημα Υγείας, η πτώχεια, η πείνα, έλλειψη θέρμανσης, αύξηση αυτοκτονιών κλπ. Η ΕΕ και το ΔΝΤ ασκούν πίεση στο καθεστώς των Αθηνών για να αυξήσει τον ρυθμό των πλειστηριασμών σε περιουσίες που ανήκουν σε άτομα που δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνεια τους επειδή μειώθηκαν οι οι μισθοί,οι συντάξεις και αυξήθηκαν οι άμεσοι και έμμεσοι φόροι. Άρχισαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που παρεμποδίζουν τους ακτιβιστές να σταματούν τους φυσικούς πλειστηριασμούς. Περίπου 5 εκατ. φορολογούμενοι δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν φόρους και το κράτος μπορεί να εκπλειστηριάσει περιουσίες για χρέη άνω των 500 ευρω.


Επιπλέον, γεγονότα που συμβαίνουν στον τομέα των διεθνών σχέσεων δημιουργούν πρόσθετη ανησυχία στον Ελληνικό λαό. Το καθεστώς,κάτω από την πίεση των ΗΠΑ, διαπραγματεύεται μια συμφωνία με την ΠΓΔΜ, στο θέμα της ονομασίας, που θα επέτρεπε την Ελλάδα να άρει το βέτο της ώστε η ΠΓΔΜ νά μπορεί να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Στην λύση που συζητιέται, η χρήση του ονόματος Μακεδονία προβλέπεται σαν συνθετικό όνομα στα Σλαβικά. Gorna Makedonya ή Βόρεια Μακεδονία είναι η πρόταση που κυκλοφορεί αλλά δεν είναι αποδεκτή από την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού όπως φάνηκε από τις δύο μεγάλες διαδηλώσεις που έγιναν στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Περισσότερο από δυο εκατομμύρια άτομα παραβρέθηκαν στις δύο διαδηλώσεις που ήσαν επίσης και μία αντίδραση στα μέτρα λιτότητος.

Το Μακεδονικό είναι ένα θέμα για ένα χωριστό άρθρο. Θα πρέπει ομως να τονισθεί εδώ οτι είναι λάθος να δίδεται σε ένα κράτος ένα ψεύτικο ιστορικό παρελθόν που οι κάτοικοι του γνωρίζουν ότι είναι ψεύτικο γιατί υπονομεύει το ηθικό των κατοίκων και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ενα αποτυχημένο κράτος. Και γιατί η ΠΓΔΜ να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ? Ποιός είναι ο εχθρός? Πού είναι η απειλή? Δεν πρέπει να λησμονηθεί η παραβίαση απο την Δύση των Συμφωνιών Μπους-Γκορματσώφ όταν ο δεύτερος συμφώνησε στην επανένωση της Γερμανίας υπό την προϋπόθεση οτι το ΝΑΤΟ δεν θα διευρυνόταν, μια υπόσχεση που δόθηκε από την Γερμανία, ΗΠΑ, Γαλλία και ΗΒ στο ανώτατο επίπεδο.

Η Ελλάδα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει μια επιθετική Τουρκία που απειλεί την εδαφική της ακεραιότητα στο Αιγαίο και στην Θράκη, παραβιάζοντας επί καθημερινής βάσεως τον εναέριο χώρο της ενω στέλνει το ναυτικό της, σαν σύγχρονοι πειρατές να παρεμποδίσει ένα Ιταλικό γεωτρύπανο να πραγματοποιήσει έρευνες για φυσικό αέριο και πετρέλαιο στην Κυπριακή ΑΟΖ. Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχάσουμε την γενοκτονία των Κούρδων της Συρίας που πραγματοποιείται απο τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ενώ η διεθνής κοινότητα σφυρίζει αδιάφορα.

Αυτά είναι τα σημαντικά θέματα που ο Ελληνικός λαός έχει να αντιμετωπίσει φέτος. Με ένα καθεστώς quisling, η αντιμετώπιση τους είναι σχεδόν αδύνατη. Έφθασε η στιγμή που οι πολίτες της Ελλάδος πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να βρουν αποτελεσματικές λύσεις στα θέματα που θέτουν σε κίνδυνο την κυριαρχία της Ελλάδος.

Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος, Πρέσβης ε.τ.


 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.