ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Πάει Κι Αυτό…
Tuesday
26/12/2017
21:37 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αντ. Παπαντωνίου
0

Του Αντώνη Παπαντωνίου , 26/12/2017

Μετά και την ψήφιση της γνωστής τροπολογίας για την προσαγωγή με την αυτόφωρη διαδικασία για την αντίσταση από το Λαό στα Ειρηνοδικεία κατά την διαδικασία αρπαγής των περιουσιακών στοιχείων των Πολιτών που παραβιάζουν κάθε Νομιμότητα και που ακυρώνουν το ίδιο το Σύνταγμα, θέλω να επικεντρωθώ τώρα μόνο στο θέμα αυτό, δηλαδή αυτής της κατάπτυστης τροπολογίας. Καταγράφω λοιπόν επακριβώς τι ορίζει το Σύνταγμα, που πολύ σύντομα θα μείνει μόνο μια ανάμνηση…

Άρθρο 11.- παρ.1 Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.

Παρ.2 Μόνον στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η αστυνομία. Οι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευθούν με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξ αιτίας τους επίκειται σοβαρός κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή, αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως ο νόμος ορίζει.

Ας δούμε τώρα επιχειρώντας μια σύντομη ανάλυση να δούμε κατά πόσο αυτή η κατάπτυστη διάταξη που ψηφίστηκε πρόσφατα απ το Ελληνικό;;; Κυνοβούλιο είναι, έστω, συμβατή με το Σύνταγμα.

Κατ αρχήν λοιπόν χαρακτηρίζει σαν δικαίωμα την μαζική διαμαρτυρία του Λαού κατά αποφάσεων των εκάστοτε Κυβερνώντων σε περιπτώσεις που αυτός, που είναι, υποτίθεται, ο κυρίαρχος κρίνει ότι οι αποφάσεις αυτές καταπατούν τα δικαιώματά του και θέλει να εκφράσει την έντονη αντίθεσή του σαν μέτρο πίεσης για την άρση της κάποιας αδικίας. Εδώ έχουμε να παρατηρήσουμε ότι ο Συνταγματικός Νομοθέτης παρ όλο που το αποδυναμώνει το δικαίωμα αυτό, αφού το αποσυνδέει από το Άρθρο 120παρ.4 που όταν πρόκειται για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας αποδέχεται «κάθε μέσον», τελικά το συνέρχεσθαι το αναγνωρίζει σαν δικαίωμα.

Στη συνέχεια μας λέει ότι   α) μόνον στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρευρίσκεται η αστυνομία, άρα στους εσωτερικούς χώρους των Ειρηνοδικείων όχι,   β) για την απαγόρευση απαιτείται αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής που να προβάλλει σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια κ.λ.π. Ρωτάμε λοιπόν ποιος είναι αυτός ο σοβαρός κίνδυνος;;; μήπως είναι η παρεμπόδιση της αρπαγής από τις Κατοχικές Δυνάμεις της Ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων πολιτών και η μετατροπή του σε δούλους του Μεσαίωνα;;

Ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει την πλήρη αδιαφορία σε κάθε νομιμότητα είναι ότι το <αδίκημα> δεν προβλέπεται σαν «αυτεπάγγελτα» διωκόμενο και συνεπώς διώκεται «κατ έγκλιση», και η ερώτηση είναι ποιος θα κάνει και πότε την <μήνυση> για να οδηγηθεί ο Μέγας Εγκληματίας στο αυτόφωρο;;

Φίλοι μου εγώ απλά επισημαίνω ότι όλοι αυτοί είτε ψηφίσανε, είτε παραμείνανε μέσα και τους δώσανε με την παραμονή τους τη δυνατότητα να την ψηφίσουν αντί να παραιτηθούν και να βγουν άμεσα στο Λαό και να τον καλέσουν σε ανατροπή του Καθεστώτος πρέπει να τύχουν της μεταχείρισης που τους αξίζει και που είναι η συσπείρωση όλου του Λαού έτσι ώστε να ανατραπεί αυτό το αισχρό Καθεστώς για να οικοδομήσουμε απ την αρχή μια Ελλάδα αντάξια της τεράστιας Ιστορίας της που στο πέρασμα των Αιώνων δίδαξε Πολιτισμό, Τέχνες, Αγώνες, Δημοκρατία!!

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) – Νομικός, είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας
του Ε.ΠΑ.Μ.

ΠΗΓΗ: seisaxthia-epam

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.