ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Χαμός στη Βουλή για τα επεισόδια – Νέα απαγόρευση από Χρυσοχοΐδη
Sunday
22/11/2020
19:35 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μιχ. Χρυσοχοϊδης ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
0

Σχόλιο GMR: “Η απάντηση Χρυσοχοΐδη

«Ανέλαβα την ευθύνη. Διοργανώθηκαν οι εκδηλώσεις με τα μέτρα προστασίας και μετά έφυγαν. Δεν υπήρχε λόγος για πρόστιμο» είπε για να προσθέσει: «Είναι πολιτικά κόμματα με πολιτικές εκδηλώσεις. Οφείλαμε να το ανεχτούμε, σήμερα που είναι μια ξεχωριστή ημέρα»!”

Καλά η ανοχή, η πλήρης ΚΑΛΥΨΗ της παρανομίας, πως δικαιολογείται;

Μα πρόκειται περί “ΑΝΩΤΕΡΑΣ τάξης” όπου σφουγγοκωλάριος και το “κόμμα της εργατικής τάξης” (των Μπελογιάννηδων όχι των Παπαρήγων). 

Αυτή η ΑΝΩΤΕΡΗ (πολιτική) τάξη, ΔΕΝ είναι ανώτερη με την έννοια της ηθικής ανωτερότητας.

Αυτή η τάξη, διακρίνεται για την ηθική κατωτερότητά της και την ποινική της ευθύνη για τα μνημόνια (κυβερνώντες 2010-2020), την ηθική και ποινική της ευθύνη για την ανοχή-συνενοχή των μνημονίων (αντιπολίτευση 2010-2020) και την ηθική και πολιτική ευθύνη για την παροχή δημοκρατικής επίφασης στα πολιτικά και ποινικά εγκλήματα των προηγουμένων (“Τι κι αν είναι Κατοχή” αλληλοσφαζόμενοι επίδοξοι αναρριχητές στον κοινοβουλευτικό και ευρώτοιούτον θώκο).

._

 

 

 

 

 

SLpress_Σύνταξη, 18 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

Κριτική στο ΚΚΕ και προαναγγελία ότι δεν θα γίνουν ούτε οι πορείες στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ήταν η απάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τα σημερινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Η ένταση μεταφέρθηκε το απόγευμα και στη Βουλή, όπου καταγράφηκαν απίστευτοι διάλογοι.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε «απογοητευμένος» από την στάση του ΚΚΕ, το οποίο είπε ότι τιμά, ενώ αναφερόμενος στα γεγονότα στα Προπύλαια τόνισε ότι με δική του εντολή «ο αξιωματικός που ήταν παρών, ζητούσε από την ηγεσία της συγκέντρωσης, να αποχωρήσουν». Κάτι που, όπως υποστήριξε, «δεν συνέβη».

«Μη μου πείτε ότι συγκεντρώθηκαν στην Πανεπιστημίου για να αποχωρήσουν τελείως» διερωτήθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, τονίζοντας στη συνέχεια ότι «δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να διαλύσουμε τη συγκέντρωση», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα διερευνηθούν ευθύνες για την πορεία του ΚΚΕ. Ο ίδιος υποστήριξε ότι σήμερα δεν απαγορεύτηκαν οι πολιτικές εκδηλώσεις, αλλά οι πορείες και οι συναθροίσεις και ανέφερε ότι τόσο η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με 50 άτομα όσο και η εκδήλωση του ΚΚΕ με 200 έγιναν και τηρήθηκαν σε αυτές όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.