ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Χρεοκρατία και πως οικοδομείται Απελευθερωτικό Μέτωπο:
Sunday
01/10/2017
16:00 GMT+2
Προτάσεις Απελευθερωτικής Συνέργειας G-M-R
5

 

 

  GMR,      29-09-2017

 

 

 

Για ένα αντιμνημονιακό/απελευθερωτικό/αναγεννητικό Επιχειρησιακό Σχέδιο (Ε.Σ.) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ  λειτουργίας και ένα αντίστοιχο Μέτωπο.

.

«Μη μας δείχνετε το στόχο

αν δεν μας πείτε τον τρόπο.

Γιατί οι στόχοι και οι τρόποι

συγχέονται τόσο σ΄αυτή τη γη,

που αν αλλάξεις τον τρόπο

αλλάζεις το στόχο

και στόχο άλλο δείχνουνε

τα νέα μονοπάτια». 

                           ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ ΛΑΣΑΛ     

 

1.  ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Περιεχόμενο απελευθερωτικών ενεργειών:

Αναδεικνύουμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΑ όλες τις καταπατήσεις/εγκλήματα στο οικονομικό-δικαιϊκό-συνταγματικό επίπεδο, πάντα σε συνδυασμό με αποκαταστατικές προτάσεις (* ενδεικτικά), πάντα με συνδυασμό του οικονομικού-του δικαιϊκού-του συνταγματικού ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΥ.  ΠΟΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ (ολιστική αντιμετώπιση).

2.  Τρόπος ανάδειξης των καταπατήσεων-εγκλημάτων:

α)       Ως προς το περιεχόμενο η ανάδειξη καθορίζεται ως: Αγωνιστική-Νομική-Πολιτική, ΠΑΝΤΑ τριπλοσυνδυασμένη, ποτέ μεμονωμένα το αγωνιστικό, το νομικό, το πολιτικό (πχ πολλοί συναγωνιστές για την εσχάτη προδοσία: «το θέμα είναι πολιτικό» – «μα πιστεύετε στην Ελληνική Δικαιοσύνη;»).

Η ανάδειξη γίνεται κατ’ αρχήν «μέσα στο θεματικό τους γήπεδο» δηλαδή επί της κατακτημένης οικονομικής επιστήμης, και επί του κατακτημένου νομικού πολιτισμού, με πρόσθετο οπλοστάσιο τεκμηριωμένες αναδείξεις και λοιπές αντιστασιακές ενέργειες πολιτών ( από αυτοκτονίες, μέχρι ακυρώσεις πλειστηριασμών-όχι δεν πληρώνω, και μεμονωμένες ΔΗΜΟΣΙΕΣ αντιστασιακές πράξεις ως μεγάλες κινητοποιήσεις, Δημοψήφισμα ΟΧΙ 61,3%, Άρθρο 86Σ ως προπαρασκευαστική πράξη τελέσεως εγκλημάτων-ορθός τρόπος αντιμετώπισης, Όρκος Καθήκοντος Σημασία και Δικονομική αντιμετώπιση επί παραβιάσεων, Υπόθεση Ρουμελιώτη, Υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ, Τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος, μέχρι τελικά και ενέργειες-ΜΗΝΥΣΕΙΣ για Εσχάτη Προδοσία-σφετερισμό λαϊκής κυριαρχίας, Γερμανικές οφειλές, Αποζημιώσεις σε κάθε Έλληνα πολίτη για τα εγκλήματα Ε.Ε.-ΔΝΤ(*) (**),  ΑΡΘΡΟ 120Σ, αναδείξεις και ενέργειες που ο αντιπροσωπευτικός κοινοβουλευτισμός (οι υπερασπιστές του αντιπροσωπευτικού κοινοβουλευτισμού δηλαδή) τις κρατάει στο περιθώριο.

Εδώ δεν χωρούν δικαιολογίες μη ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ «στο όνομα υψηλότερων στόχων». Οσοι δεν είναι άξιοι να υπερασπιστούν τα με αίμα κατακτημένα, είναι όχι μόνον αναξιόπιστοι για παραπάνω στοχεύσεις, αλλά και υπονομευτές κάθε αγώνα ουμανιστικού χαρακτήρα.

Τα παραπάνω απαιτούν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΛΗ  αντιστεκόμενη ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Απαιτείται  (δηλαδή, αν και κανονικά η επεξήγηση θα έπρεπε να είναι περιττή…) στέρεη δημοκρατική απελευθερωτική βάση για Εθνική Απελευθέρωση με προοπτική Εθνική Ανεξαρτησία -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΔΙΚΑΙΪΚΟ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, πράγμα αδύνατον χωρίς τις κατ’ αρχήν δυνατότητες καθολικής συμμετοχής τόσο στα τεκταινόμενα, όσο και στον πρότερο σχεδιασμό τους, δυνατότητες αξιοποιούμενες μόνο με την επιπρόσθετη θέληση συμμετοχής εκ μέρους των πολιτών.

β)       Ως προς τις μορφές της, η ανάδειξη  των καταπατήσεων-εγκλημάτων γίνεται κυρίως και κυριολεκτικά, «ενώπιος ενωπίω»:

Οι μορφές ανάδειξης οικοδομούνται: ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ, ΜΕ ΗΘΟΣ, ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ, αγωνιστικά-ανυποχώρητα-αδιάκοπα.

Ενδεικτικά: Δρούμε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, στο πεζοδρόμιο, στις πανεπιστημιακές αίθουσες, στους δήμους, τα χωριά, στις πόλεις, σε επίκαιρες εκδηλώσεις, με ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ επίθεση «ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ» (πχ ΒΟΥΛΗ-ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ) κατά ΥΠΑΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΩΝ, στην κορυφή της υπαιτιότητας (Πρωθυπουργός, Κυβέρνηση, ΠτΔ, ΠτΒ, Βουλή, Ηγεσία της Δικαιοσύνης, ΜΜΕ, ΓΣΕΕ, κοκ.

Δρούμε και αγωνιστικά και νομικά/δικονομικά και πολιτικά, Διεθνοποιούμε (σε λιμάνια, αεροδρόμια, σε οργανισμούς και εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό) τις τριπλοσυνδυασμένες ενέργειες-δράσεις μας  και πάλι συσπείρωση στο πεζοδρόμιο. Δηλαδή, «ενώπιος ενωπίω», «κάτω από τη χωροταξική τους μύτη», διεθνοποιώντας και πάλι «ενώπιος ενωπίω».

γ)       Ποιοι τα κάνουν αυτά;

Τα κάνουν, οι «ενωμένοι σε ένα οργανωμένο με σχέδιο σώμα-πνεύμα», Σχήματα-Επιστήμονες-αγωνιστές-ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚO ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ (=χορηγούμενο δηλητήριο κατά της δημοκρατίας) ΠΟΛΙΤΕΣ, συνεργαζόμενοι σε απελευθερωτικό μη κομματικό μέτωπο και κάνοντας θεματικές απελευθερωτικές συνεργασίες όπου ΤΥΧΟΝ δεν υπάρχει ολική συμφωνία.

ΥΛΙΚΑ-ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ:

ΑΥΤΑ, ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ (παραπάνω 2 παρ.α), ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ-ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ-ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.-  

(*)

1)    Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ψήφισμά του 13ης/04/2014 διαπιστώνει ότι παραβιάζονται, η Ευρωπαϊκή και η Δημοκρατική Νομιμότητα και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, η δε Έκθεση του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ  που δημοσιεύτηκε την 7η/03/2014 στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ διαπιστώνει καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην μνημονιακή Ελλάδα και απαιτεί: Διεξαγωγή ενός ανεξάρτητου, διαφανή και συμμετοχικού λογιστικού ελέγχου του χρέους της, προκειμένου να προσδιορίσει την προέλευσή του, να εντοπιστούν και να λογοδοτήσουν εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για το χρέος.

2)    http://bit.ly/2xEy4L0

(**)

ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.

Παράδειγμα

Είναι πραγματοποιήσιμη επειγόντως βέβαια, μία διπλογραφική απεικόνιση του οικονομικού εγκλήματος που επέβαλαν ΕΕ-ΔΝΤ- Κυβερνώντες και συνένοχοι. Από τη μία η ετήσια επι 8 έτη μείωση του ΑΕΠ σε σχέση με πριν το 2009, από την άλλη η αναλυτική απεικόνιση της ζημιάς για μισθωτούς, νοικοκυριά, επιχειρήσεις, Υπηρεσίες του κράτους προς πολίτες και κρατικές επιχειρηματικές επενδύσεις. Σε αυτά να προστεθεί το απαιτούμενο κόστος αποκατάστασης στα προμνημονιακά επίπεδα. Πιό αναλυτικά δίνουμε επί μέρους παράδειγμα εκλαϊκευτικής διεκδίκησης μέχρι σήμερα 6-12- 2017: Να διεκδικηθεί η όλη σχετική ζημιά σε συσχετισμό με ασφαλιστικά ταμεία (που κάποια έχουν εγείρει αγωγές ακόμα και στην έδρα του ΔΝΤ στη Ν.Υόρκη) με προοπτική την ασφαλιστική και εισοδηματική κάλυψη ανέργων μισθωτών “σχεδόν ονομαστικά”, επίσης, αυτοαπασχολουμένων, μικροεπιχειρηματιών, πράγμα που επέφερε το σχεδιασμένο υφεσιακό σκότωμα της οικονομίας (εσωτερική υποτίμηση με σκοπό την ευκολότερη καταλήστευση και εκβιαστική χειραγώγηση). Με ίδια μέθοδο να αντιμετωπιστεί «ΣΧΕΔΟΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ» το σύνολο των λοιπών επί μέρους απαιτήσεων και αποζημιώσεων εκ της μνημονιακής πολιτικής. Ασφαλώς δεν πρέπει να λησμονούνται και οι ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, πέραν των αστικών ευθυνών των Υπαιτίων.

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.