ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου: «Πράσινο» σε δώρα και επιδόματα παρά την απόφαση του ΣτΕ
Saturday
09/11/2019
17:30 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
0

Σχόλιο GMR:   Να ένα εξαιρετικό δείγμα αντιμνημονιακής αντίστασης, προς υποστήριξη.

Έχουν συμβεί πολλά τέτοια δείγματα, αλλά ο διακομματικός εγωκεντρισμός, στην υπηρεσία (ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΉ ΤΟΥ) του ολοκληρωτικά διεφθαρμένου μηντιακού συστήματος, ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ.

Σχολιάζοντας περαιτέρω εκτιμούμε την απόφαση του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου να είναι κομβικής σημασίας και καταδικαστική για τα ίδια τα μνημόνια. Επομένως αυτή η απόφαση συνδέεται και με εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και με γενοκτονία και με μεταναστευτικό και με συμφωνία των Πρεσπών και όλα αυτά με σφετερισμό λαϊκής κυριαρχίας-εσχάτη προδοσία.

Σε ότι αφορά το θέμα των κόκκινων δανείων, διαρκώς στην επικαιρότητα, άλλοτε με υφέσεις, άλλοτε με εξάρσεις όπως σήμερα, η απόφαση αυτή θα μπορούσε να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για κάθε δανειολήπτη καθόσον τι μας λέει η απόφαση; Ότι με την περικοπή και μόνο (ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ) δώρων και επδομάτων “στερούν από τους ενάγοντες το δικαιούμενο ικανοποιητικό και αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης“. Πόσο μάλλον λοιπόν υποβαθμίζεται έτι περισσότερο το αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης, σε περιπτώσεις δανειακών υποχρεώσεων, οδηγώντας έτσι τον δανειολήπτη σε βεβαία αδυναμία αποπληρωμής.

 

 

newsbeast, 8 Νοεμβρίου 2019

 

 

Το «πράσινο φως» άναψε το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου για να δοθούν δώρα και επιδόματα σε 13 υπαλλήλους που εργάζονται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε Οργανισμό όπου εφαρμόζεται το Ενιαίο Μισθολόγιο

Το Δικαστήριο με μια απόφαση που δεν ακολουθεί το δρόμο που «έδειξε» η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για συνταγματικό κόψιμο δώρων και επιδομάτων έκρινε ότι η πλήρης κατάργηση τους είναι αντισυνταγματική, ανεφάρμοστη και αντίθετη σε υπερνομοθετικής ισχύος διατάξεις.

Το δικαστήριο στο σκεπτικό του αναφέρει ότι οι εν λόγω περικοπές των δώρων είναι ανεφάρμοστες «εφόσον στερούν από τους ενάγοντες το δικαιούμενο ικανοποιητικό και αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης».

Σύμφωνα με την απόφαση οι 13 υπάλληλοι Αθλητικής Ομοσπονδίας, η οποία επιχορηγείται από το Ελληνικό Δημόσιο, θα λάβουν αναδρομικά μιας πενταετίας τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα καθώς και το επίδομα Θερινής αδείας.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.