ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Εισαγγελική έρευνα, μετά από καταγγελία Κρανιδιώτη, για το αν οι Τσίπρας, Κουτσούμπας, Βαρουφάκης τέλεσαν αδικήματα στην επέτειο του Πολυτεχνείου
Wednesday
25/11/2020
16:01 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος κορωνοϊός (Covid-19) ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Φαήλος Κρανιδιώτης
0

Σχόλιο GMR: Παραθέτουμε την καταγγελία Φ. Κρανιδιώτη τόσο προς εξαγωγή συμπερασμάτων επί των ένθεν και ένθεν καταγγελλομένων, όσο και για την τύχη της καταγγελίας μας μας, της G-M-R, για την οποία “τύχη” θα σας ενημερώσουμε.

._

 

 

 

Φαήλος Κρανιδιώτης, 23 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

 

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί αν τελέστηκαν αδικήματα από τους πολιτικούς αρχηγούς Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Κουτσούμπα και Γιάνη Βαρουφάκη κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Η εισαγγελέας έδωσε εντολή να διενεργήσει την έρευνα η Κρατική Ασφάλεια η οποία θα πρέπει να διακριβώσει αν προκύπτει, κατά περίπτωση, η διάπραξη των αδικημάτων της παραβίασης των μέτρων κατά του κορονοϊού και της διέγερσης σε ανυπακοή.

Αφορμή για την έναρξη της εισαγγελικής έρευνας αποτέλεσε καταγγελία του δικηγόρου Φαήλου Κρανιδιώτη, προέδρου του κόμματος Νέα Δεξιά, η οποία θα διαβιβαστεί στην Βουλή εφόσον αφορά πολιτικά πρόσωπα.

Ο κ. Κρανιδιώτης ανήμερα της επετείου σε αναρτήσεις του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κατέκρινε την κυβέρνηση αναφέροντας πως ήταν «κάκιστο παράδειγμα ηγεσίας η ανοχή στα καραγκιοζιλίκια του ΚΚΕ», «υπάρχουν δύο έννομες τάξεις: Για την Αριστερά και για τους άλλους», ενώ αναφερόμενος στην Εισαγγελία έγραφε: «Εκεί στην Εισαγγελία, συγγνώμη για την ενόχληση, όλα καλά πώς πάει;».

 

 

Πηγή: bigbusiness.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.