ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Έκπτωση η ΑΟΖ με Αίγυπτο-Θα τα βρούμε μπροστά μας
Sunday
09/08/2020
00:34 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΑΟΖ ΗΧΗΤΙΚΑ Στ. Λυγερός
0

Σχόλιο GMR: Χρησμός του Μαντείου των Δελφών η συνέντευξη!

Καυστική κριτική με αρκετές νομικές λεπτομέρειες, καθόλου δεν τις πετάμε αλλά χρειάζονται επανέλεγχο από άρθρα έγκριτων νομικών (Π. Μηλιαράκη, Α. Συρίγο παλαιότερα άρθρα του, κλπ) και από το προσωπικό ψάξιμο των αναγνωστών, …, αλλά, “ιερος ο σκοπός της υποχώρησης”.

Η G-M-R μέσω του ταγκ Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, το οποίο ενημερώνει διαρκώς (δεκτή η συνεισφορά αναγνωστών) έχει την ΘΕΣΗ ΑΡΧΩΝ, πως “αυτό που δεν θες να σου συμβεί, μην το προκαλείς σε άλλους“. Δηλαδή, οι όποιες συμφωνίες υφαλοκρηπίδας/ΑΟΖ οφείλουν να παραπέμπονται στην Χάγη (εφ’ όσον της αναγνωρίζουμε αμεροληψία) και ακολούθως, βάσει συμμαχικών σχέσεων, να γίνονται ειδικότερες συμφωνίες προς ικανοποίηση της συμμαχικής σχέσης.  Μια τέτοια στιγμιαία νύξη έκανε ο δημοσιογράφος προς τον κο Σταύρο Λυγερό, αλλά απάντηση επ’ αυτής, της έστω μικρής αλλά τεράστιας σημασίας νύξης, δεν πήρε.

Προέχουν, η πολιτική και η δημοσιογραφική ειδημοσύνη (εδώ περί ειδημοσύνης).

Συμφωνίες καιροσκοπικές-τυχοδιωκτικές-εξυπνακίστικες (σε αυτή την κατηγορία διαπρέπουν πολλοί δημοσιογράφοι και συστηματικού δημοσιολογουντες), ανακυκλώνουν εχθρότητες και συρράξεις.

._

 

 

 

Σταύρος Λυγερός, 7 Αυγούστου 2020

 

 

 

 

Η εκτίμηση και επιχειρηματολογία του Σταύρου Λυγερού σχετικά με την συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου για την ΑΟΖ, στην εκπομπή «Εμείς οι Έλληνες» με τον Λάμπρο Καλαρρύτη, στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90.1 FM

 

 

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.