ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ένταση ξανά στην Καλαμάτα, στον αέρα το συνέδριο της ΓΣΕΕ
Sunday
17/03/2019
19:50 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Σχόλιο G-M-R :     Εντάσεις για λογαριασμό των κομματικών εντολέων, ερήμην της εργατικής τάξης. Βεβαίως, όταν επί δεκαετίες το κομματικοσυνδικαλιστικό κατεστημένο αφήνει στο απυρόβλητο την επικρατούσα στην Δικαιοσύνη φιλεργοδοτική δικαστική συμπεριφορά, η ακόμα χειρότερα αν αγνοεί την προσφυγή στη Δικαιοσύνη με τη σύμφωνη γνώμη των καθοδηγητών (τι φρούτο κι αυτό) του κάθε κόμματος, επόμενο είναι, να αναπτύσσονται, ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ιδιαιτερότερες κομφορμιστικές σχέσεις μεταξύ των “εκλεγμένων”(*) κομματικών συνδικαλιστών και των εργοδοτών. Συγκρίνετε αυτές τις συνδικαλιστικές εντάσεις με τις επί δεκαετία αναποτελεσματικές (ίσως και δήθεν;) αντιμνημονιακες εντάσεις…
(*)είναι φυσικό οι εργοδότες να αγκαλιάζουν ποικιλοτρόπως τους αντι-προσώπους των εργαζομένων (όσοι ξέρουν από συνδικαλισμό και συνδικαλιστικές εκλογές με συμμετοχή και εκπροσώπων του εργοδότη μπορούν να πουν ατέλειωτες ιστορίες), ούτως ώστε η “τάξη” των αντι-προσώπων να χρησιμεύει ως αμορτισέρ απορρόφησης των εντός της επιχείρησης ταξικών κραδασμών. Άντε μετά να τολμήσει μη κομματικός, μη εργοδοτικός υποψήφιος, να βάλει υποψηφιότητα, θα βρεθεί απολυμένος, με τους επαγγελματίες αντι-προσωπους να σφυρίζουν αδιάφορα. Κάτι αντίστοιχο με την εικόνα των κομματικών αντιμνημονιακων που βλέπουν τον πολίτη ως ψηφοφόρο/οπαδό, ΟΧΙ ως ΣΥΝ-ΑΓΩΝΙΣΤΗ.


 

 

G-M-R, 15 Μαρ. 2019

 

Τεταμένο είναι και σήμερα το κλίμα στην Καλαμάτα, όπου το συνέδριο της ΓΣΕΕ που προγραμματιζόταν να ξεκινήσει το πρωί, δεν έχει ακόμα ανοίξει τις εργασίες του, με τη διεξαγωγή του να βρίσκεται στον «αέρα».

Το απόγευμα επικράτησε ένταση ανάμεσα σε μέλη του ΠΑΜΕ και σε συνδικαλιστές της πλειοψηφίας της διοίκησης, με το ΠΑΜΕ να καταγγέλλει «προβοκατόρικο σχέδιο των εργατοπατέρων σε συνεννόηση με ορισμένα ΜΜΕ για τη δημιουργία στημένων επεισοδίων με στόχο την παρεμπόδιση της εισόδου εκλεγμένων αντιπροσώπων στο χώρο του συνεδρίου της ΓΣΕΕ».

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, «δεν έχει συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ, δεν έχουν συγκροτηθεί οι οργανωτικές και τεχνικές γραμματείες. Το ρόλο τους τον έχουν υποκαταστήσει συναδέλφισσες καμαριέρες των ξενοδοχείων που όλες αυτές τις μέρες μοιράζουν τυχαία τις κάρτες αντιπροσώπων σε πισίνες, δωμάτια και εστιατόρια».

Υπενθυμίζεται ότι ένταση επικράτησε και την Πέμπτη, όταν μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν εισβολή, ακυρώνοντας στην ουσία την εκδήλωση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ «προς τιμήν των 100 χρόνων της Συνομοσπονδίας».

Οι σεκιούριτι δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα περισσότερα από 1.000 μέλη του ΠΑΜΕ που βρέθηκαν στο χώρο. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ κατέλαβαν το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, όπου ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.