ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Eurovision 2022 – Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή»
Tuesday
17/05/2022
10:07 GMT+2
Κείμενα Γνώμης Γιώρ. Καπουτζίδης ΛΟΑΤΚΙ
0

Σχόλιο GMR: Κύριε Καπουτζίδη, σας απολαύσαμε σε εκπομπές διαγωνισμού τραγουδιού με το άψογο προσωπικό στυλ σας και την σωστή από κάθε πλευρά εκτέλεση του συγκεκριμένου καλλιτεχνικού ρόλου σας. Πρέπει όμως και εσείς να κατανοήσετε, πως καθ’ολου δεν μας ενδιαφέρει το αν είστε “αδελφή”, όπως καθόλου δεν μας ενδιαφέρει αν ο κάθε κος Σπαλιάρας “έχει πάει” με χιλιάδες γυναίκες. Αυτά ενδιαφέρουν την βιομηχανία (και το εμπόριο) του σεξ, επίσημη και ανεπίσημη, τον αποπροσανατολισμό των πολιτών από το τι πραγματικά σημαίνει πολίτης και τι πολιτικά δικαιώματα (έναντι του “δικαιωματισμού”). Κάντε καλά την δουλειά σας στον τομέα σας και μην ενισχύετε τον αποπροσανατολισμό και το διαίρει και βασίλευε επί της κοινωνίας, πολύ δε περισσότερο, κρατείστε μακριά από την βιομηχανία και το εμπόριο (μήπως αυτό δεν ειναι αντιληπτόν;) του σεξ τις προσωπικές σας σεξουαλικές δραστηριότητες και προτιμήσεις, όπως κάνει η πλειονότητα του σκληρά εργαζόμενου λαού, φροντίζοντας, οι σεξουαλικές κι ερωτικές ορμές που ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ειναι ομολογουμένως δυσκολοελεγχόμενες, να προβάλλονται μεν προς επίτευξη του σεξουαλικού/ερωτικού σκοπού, να μην ξεπερνούν δε, τα όρια προσβολής (ή επιβολής σε) του οποιουδήποτε άλλου. Και οπωσδήποτε, να μην ειναι δυνατόν να αποτελέσουν οι σεξουαλικές/ερωτικές ορμές, αντικείμενο εκμετάλλευσης ατομικής, ιδεολογικής, ή εμπορικής από οποιονδήποτε άλλον, πολύ δε περισσότερο απο οργανωμένες εκμεταλλευτικές δυνάμεις (βιομηχανία/εμπόριο σεξ έως και ιδεολογικά και πολιτικά σχήματα με όλες τις διασυνδέσεις τους).

Αυτά για μια ανθρώπινη και όχι απάνθρωπη σεξουαλική απελευθέρωση, για μια σημαντική συμβολή και στην κοινωνική απελευθέρωση (βλέπετε επίσης άρθρο και σχόλιο στην G-M-R: https://greek-market-research.com/article/nd-kai-kinal-yperpsifisan-tin-tropologia-toy-ypoyrgeioy-ygeias-gia-ta-dikaiomata-ton-loatki/ ) .

Υπενθυμίζουμε τα λόγια του ηθοποιού Χρ. Σιμαρδάνη :

«Την ημέρα του Gay Pride μου ζήτησαν από ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσω, αλλά τους είπα ότι δεν συμφωνώ. Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος. Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του. Είναι σαν να λες »είμαι περήφανος που έχω αυτιά». Δεν μπορείς να είσαι περήφανος επειδή είσαι θηλαστικό ή επειδή έχεις δύο αυτιά. Περήφανος μπορείς να είσαι για….χίλια δύο άλλα πράγματα. Θα μου άρεσε να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου για κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά μου. Δεν νιώθω περήφανος που είμαι gay, ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight. Να είσαι περήφανος επειδή είσαι τίμιος, καλός άνθρωπος, ή καλός πατέρας.»  Από το “Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος”: Τα συγκλονιστικά λόγια του αείμνηστου Χρήστου Σιμαρδάνη ανήμερα του Gay Pride! – LGBT News – Athens magazine

_.

 

 

 

 

Γιώρ. Καπουτζίδης, 15 Μαίου 2022

 

 

 

 

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε ανοικτά για τον εαυτό του.

«Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία, πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος, γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μάλιστα, είπε στη συνέχεια: «Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.