ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Φυγάδευσαν τον Μακρόν από θέατρο στο οποίο επιχείρησαν να εισβάλλουν διαδηλωτές -(video)
Tuesday
21/01/2020
22:39 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΓΑΛΛΙΑ Εμανουέλ Μακρόν
0

Σχόλιο GMR: Ένας αυθεντικός λαϊκός ξεσηκωμός (*), με από απόσταση παρατηρητές Γάλλους “προοδευτικούς” επιστήμονες και πολιτικούς τύπου Μελανσόν να περιμένουν ΑΠΡΑΚΤΟΙ (μη έχοντας-μη θέλοντας να συν-εισφέρουν ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΞΙΑ) να δουν “που θα κάτσει η μπίλια”.

Για τα καθ’ ημάς, σχετική προετοιμασία, ΕΔΩ, μετά την εκ των έσω ιδιοτελή αντιπροσωποκοινοβουλευτική εκμετάλλευση/προδοσία, των αντιστάσεων 2019-2014.

(*) Χωρίς ορατή προοπτική-στρατηγική και ορατές καίριες κινήσεις κομβικής σημασίας που να ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ σε επόμενα ΒΗΜΑΤΑ.

 

 

 

NEWSBEAST, 18 Ιανουαρίου 2020

 

 

Διαδηλωτές που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος, επιχείρησαν να εισβάλουν σε θέατρο στο Παρίσι, όπου βρίσκονταν ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ, για να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Πλήθος ανθρώπων συγκεντρώθηκε την Παρασκευή (17/1), το βράδυ έξω από το θέατρο Μπουφ ντι Νορ αφού το προεδρικό ζεύγος έφθασε εκεί για να παρακολουθήσει παράσταση του έργου La Mouche.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικονίζουν διαδηλωτές να φωνάζουν «Μακρον παραιτήσου» και κάποια στιγμή να προσπαθούν να μπουν στο θέατρο, το οποίο βρίσκεται κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Γκαρ ντι Νορ, στο βόρειο Παρίσι.

«Έγινε απόπειρα εισβολής στο θέατρο, όμως το προεδρικό ζεύγος μπόρεσε να παραμείνει μέχρι το τέλος της παράστασης και έφυγε από τον χώρο με αυτοκίνητο γύρω στις 10 μ.μ. με αστυνομική συνοδεία», δήλωσε πηγή στο περιβάλλον του Μακρόν.

Οι διαδηλωτές δεν κατάφεραν να μπουν στην αίθουσα του θεάτρου, επιβεβαίωσε η αστυνομία του Παρισιού.

Τα μέλη της προεδρικής ασφάλειας απομόνωσαν τον πρόεδρο για μερικά λεπτά για την προστασία του και στη συνέχεια εκείνος επέστρεψε στην αίθουσα και παρακολούθησε την παράσταση μέχρι το τέλος.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.