ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Γ. Βαρουφάκης στο One Channel: Αποκλείουμε συνεργασίες «τύπου Φρανκενστάιν»
Friday
21/06/2019
23:14 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Γιάν. Βαρουφάκης
0

Σχόλιο GMR :   Σπρώχτηκε και με το παραπάνω το “Ποτάμι” του δημοσιογράφου-Τίποτα, έτσι για να φαίνεται πως κινείται ο αντιπροσωπευτικός κοινοβουλευτισμός και να κονομάνε και οι (άκρως παραγωγικοί έ!) δημοσιογράφοι, εις βάρος ανυποψίαστων τηλεθεατών.

Τώρα θα σπρωχτεί ως νέα σανίδα σωτηρίας του Κατοχικού Κοινοβουλευτισμού, το νέο προσωποπαγές κόμμα, κόμμα-πρόσωπο και αυτό (αλά Ποτάμι με προϊστάμενο τον Σταύρο και υφιστάμενο τον κο Γραμματικάκη, αλλά του άξιζε), στερούμενο στοιχειώδους σοβαρότητας-παραγεμισμένο με ανευθυνότητα.

Ότι μαλακία (δεν βρίσκουμε άλλη κατάλληλη λέξη) και να πει ο Γιάνης, λεκές στη μούρη των πολιτικών του συνεργατών (φίλε Στάθη, αρχίσανε στα στοιχήματα για το πόσο θα αντέξεις).

Όμως, υπάρχουν και ΟΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Υπάρχουν και οι πολίτες που διακρίνουν την εγωπάθεια εδώ, την φασίζουσα συμπεριφορά εκεί, την αλλοπρόσαλλη στάση παραπέρα, το δήθεν που πλεονάζει, αναμένοντας αχτίδα δημοκρατικής, αλληλέγγυας, δίκαιης, ανιδιοτελούς, μη εκλογικής, ευρύτατης συνοργάνωσης. Στο βάθος, θα φανεί πως θα μπορέσει αυτή η συνοργάνωση, να βοηθήσει να εκδιωχθούν οι κατακτητές, να λογοδοτήσουν οι υπαίτιοι, να χτιστεί κράτος δημοκρατικό-ισχυρό και αντάξιο των προσπαθειών των οραματιστών όπως, Ρήγα Φεραίου, Καποδίστρια, Κολοκοτρώνη, που έδωσαν το παν, υπέρ του Ελληνικού Λαού.

 

 

Γιάνης Βαρουφάκης στο OneChannel, 20 Ιουν. 2019

 

Απαντώντας στο ερώτημα αν το ΜέΡΑ25 θα είναι η έκπληξη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, ο Γιάνης Βαρουφάκης, από το πλατό της εκπομπής One Report, υπογράμμισε ότι ιδεολογική αρχή του κόμματος είναι να μην επιδίδονται σε προβλέψεις, αλλά να καταθέτουν προτάσεις για την επίλυση προβλημάτων που καταστρέφουν τον τόπο, κρινόμενοι στη βάση των προτάσεων τους.

Ο κ. Βαρουφάκης μιλώντας με τους Δ. Νασόπουλο και Γ. Χουλαδάκη, δήλωσε πως οι ευρωεκλογές ήταν ένα πρώτο βήμα για το ΜέΡΑ25, προκειμένου να πάψει η πολιτική συζήτηση να γίνεται με ποδοσφαιρικούς όρους και να σταματήσουν οι ευρωεκλογές να θεωρούνται πρόβα τζενεράλε για τις εθνικές εκλογές. Σχολιάζοντας τώρα τα προεκλογικά «καρφιά» που δέχεται ο ίδιος από την ΛΑ.Ε αλλά και από άλλα κόμματα που προήλθαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε πως το ΜέΡΑ25, έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση η οποία υπογραμμίζει ότι «αγαπάει και αγκαλιάζει όλους», αποκλείοντας ωστόσο συνεργασίες με Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτη Λαφαζάνη, χαρακτηρίζοντας τες «συνεργασίες τύπου Φρανκενστάιν», υπογραμμίζοντας βασικές ιδεολογικές και προγραμματικές διαφορές.

 

Πηγή: in.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.