ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η απάντηση του καρκινοπαθούς στον Ρουβίκωνα: Δεν είναι λύση να χτυπάς ανθρώπους
Thursday
28/02/2019
23:33 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

Σχόλιο G-M-R :   Αν θες (πραγματικά) να βοηθήσεις τον καρκινοπαθή (τον εργαζόμενο, τον πατριώτη, κλπ), πρώτα απ’ όλα τα βάζεις με τη Δικαιοσύνη (χωρίς κουκούλα-ενώπιος ενωπίω), κάθε φορά που κάνει πως δεν καταλαβαίνει το έγκλημα του γιατρού, του εργοδότη, του πολιτικού, του Υπουργού, του Πρωθυπουργού, του Προέδρου της Δημοκρατίας. Μετά τα βάζεις (τα βάζετε…) με τους πολιτικούς εκπροσώπους του εγκλήματος (πάλι χωρίς να φοράς κουκούλα) και αν τυχόν τίποτα κουκουλοφόροι εκμεταλλεύονται και προβοκάρουν τις αντιστάσεις, ασθενών, μη εχόντων και τις δικές σου, τότε τους στέλνεις στον αγύριστο.

Εν προκειμένω, ο καρκινοπαθής συμπολίτης μας παλεύει ΜΟΝΟΣ, όμως διαθέτει τέτοια ψυχική δύναμη και τέτοιο ήθος, ικανά να αντιμετωπίσουν και τον καρκίνο. Να είναι καλά ο συμπολίτης μας.

 

 

G-M-R, 28 Φεβ. 2019

 

 

Τη δική του απάντηση στον Ρουβίκωνα για το «ντου» σε γραφείο γιατρού, έδωσε ο 40χρονος καρκινοπαθής που κατήγγειλε το φακελάκι που του ζητούσε ο συγκεκριμένος γιατρός.

«Δεν είναι λύση ούτε να σπας πράγματα, ούτε να χτυπάς ανθρώπους. Τη λύση θα τη δώσει η Δικαιοσύνη» είπε ο καρκινοπαθής μιλώντας στον Ant1.

«Να χτυπάνε έναν άνθρωπο είμαι κατά. Μπορεί να μην αξίζει να ονομάζεται γιατρός… Του είχα δώσει 1.650 ευρώ την πρώτη φορά, 1.000 τη δεύτερη και κάθε φορά που πήγαινα στο γραφείο του ήταν 100 ευρώ η επίσκεψη, άνευ βέβαια αποδείξεως» είπε χαρακτηριστικά.

Ο καρκινοπαθής ζητεί να αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τον γιατρό καθώς θυμάται ένα περιστατικό που πήγε με αιμορραγία και τον άφησε έτσι επειδή δεν είχε χρήματα να του δώσει.

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.