ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η χρονιά άλλαξε, αλλά η Ελλάδα προτεκτοράτο και το 2021
Monday
04/01/2021
14:08 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αποστ. Αποστολόπουλος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
0

Σχόλιο GMR: Το παλαιότερο άρθρο του Απ.Αποστολόπουλου ουδόλως ενόχλησε τα αντανακλαστικά των Ελλήνων Πολιτικών, μια μήνυση έστω για διασπορά ψευδών ειδήσεων, κάτι “για τα μάτια του κόσμου” τέλος πάντων.

Διαβάστε την γνώμη του Τζο Μπάϊντεν πρωην Αντιπροέδρου-νυν εκλεγέντος Προέδρου των ΗΠΑ, για Έλληνες Πολιτικούς:

Υπενθυμίζω: Όταν ζητήθηκε από σημαντικό ελληνοαμερικανό επιχειρηματία να μεσολαβήσει ώστε ο Τσίπρας, νεαρός αρχηγός της αντιπολίτευσης τότε, να δει τον Μπάϊντεν, ο αντιπρόεδρος του Ομπάμα, είπε: να τον δω αλλά να πούμε καμιά κουβέντα γιατί όσοι έρχονται μου γλύφουν απλώς τα παπούτσια. Η πληροφορία (την έγραψα τότε) είναι απολύτως έγκυρη και φυσικά μη αποδείξιμη.

Από το υπευθύνως εκτοξευθέν δημοσίευμα: Με πυξίδα τα παπούτσια του Μπάϊντεν 

_.

 

 

 

Απόσ. Αποστολόπουλος, 3 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Δεν θα νυστάξουμε από πλήξη το νέο έτος, αλλά πραγματικές εκπλήξεις θα νιώσουν στη χώρα μας μόνο όσοι τρέφουν χρόνιες αυταπάτες. Ας πούμε, απλουστεύοντας, ότι και στο νέο έτος θα συνεχιστεί η ρουτίνα, που κλείνει πλέον δύο αιώνες, να φταίνε για όλα όποιοι κυβερνούν, αλλά να μένουν ακλόνητοι στα πράγματα, να είναι δακτυλοδεικτούμενοι διάφοροι μπαγάσηδες που καταχράστηκαν χρήματα του Δημοσίου, των φορολογούμενων ή των εξαπατημένων επενδυτών, αλλά να βρίσκουν τρόπο να ξεφύγουν και να κυκλοφορούν σαν κύριοι στα καφενεία της επικράτειας.

Τους σώζει, για να μην κρυβόμαστε, ότι “κόρακας του κόρακα μάτι δεν βγάζει“. Τέλος πάντων πότε φταίνε οι ξένοι, πότε οι κομμουνιστές (όταν υπήρχαν), με δυο λόγια έφταιγε, φταίει και θα έχει το παντοτινό φταίξιμο η κατσίκα του γείτονα. Εμείς είμαστε ο γείτονας του γείτονα που φταίει ακόμα και χωρίς κατσίκα.

Στα παραπάνω κρύβεται το μυστικό της μιζέριας δυο αιώνων. Ξεκίνησε το 1821 ένας αγώνας ανεξαρτησίας, είχε ηρωισμούς, θύματα, προδοσίες και στο τέλος ιδρύθηκε κράτος. Αλλά όχι ανεξάρτητο κράτος. Ιδρύθηκε προτεκτοράτο με επικυρίαρχους τη Γαλλία, τη Ρωσία και την Αγγλία που τελικά έδιωξε τους άλλους ώσπου παραχώρησε την κυριαρχία στους Αμερικάνους. Οι εκάστοτε ιθύνοντες αποποιήθηκαν αυτό που όφειλαν να απαιτήσουν, δηλαδή την ανεξαρτησία της χώρας, επειδή το καθεστώς προτεκτοράτου ευνοεί τη διατήρησή τους στη διακυβέρνηση.

Συνεχίστε την ανάγνωση εδώ.

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.