ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Η Ειρήνη Μαρούπα για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας (Ηχητικό)
Thursday
03/09/2020
02:41 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Αικ. Σακελλαροπούλου Ειρ. Μαρούπα ΠτΔ
0

Σχόλιο GMR: ΓΕΓΟΝΟΤΑ που αφορούν ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ (δια στόματος κας Μαρούπα, που βρίσκονται οι λοιποί αντιμνημονιακοί νομικοί;), την διεφθαρμένη και διαφθοροποιό εισαγγελικο-δικαστικο/πολιτική διαπλοκή και σαν τέτοια ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.

._

 

 

 

Ειρ. Μαρούπα, 24 Ιαν. 2020

 

 

Καταγγελίες-ΣΟΚ της ποινικολόγου Ειρήνης Μαρούπα για τη νέα ΠτΔ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, σε ραδιοφωνική εκπομπή του Μάκη Βραχιολίδη (Ανεξάρτητος Παρατηρητής).

Η Ε. Μαρούπα εκπροσώπησε τις Παμμακεδονικές οργανώσεις στην αίτηση της ακύρωσης της «Συμφωνίας των Πρεσπών», που έγινε στο ΣτΕ στο οποίο προέδρευε η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.


Η γνωστή ποινικολόγος, που είναι γνωστή για τις (πολλές φορές) «σκληρές», θέσεις της, μεταξύ άλλων δήλωσε: “Είναι σημαντικό αυτό που θα σας πω γι’ αυτήν που πάνε μας φορέσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας η οποία έχει απόλυτη συναίνεση προκαταβολικά στον διαμελισμό της Ελλάδας · και στη Μακεδονία και στο Αιγαίο και στην Κρήτη και παντού – Θα αποκαλυφθεί ποια είναι η κ. Σακελλαροπούλου”.

 

 

 

Πηγή: themakaitheama.com

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.