ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΚΚΕ: Η εικόνα ενός αστυνομικού να χτυπάει παιδί προκαλεί οργή
Tuesday
28/01/2020
07:35 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΚΚΕ
0

Σχόλιο GMR: ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ (ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ):

Θύμωσε το ΚΚΕ, τρέμετε κυβερνώντες και συνένοχοι (δικαστικοί, αστυνομικοί, συμβολαιογράφοι, δημοσιογράφοι).

Τρέμετε, τρέμετε την οργή του ΚΚΕ.

Δέκα χρόνια εθελοεκχώρησης Εθνικής Κυριαρχίας μαζεύει οργή το τιμημένο ΚΚΕ, για να μεγαλώσει η οργή του, θα μαζεύει οργή μέχρι το 2060 που προβλέπεται (με τα πιο αισιόδοξα σενάρια) πως θα ξοφληθούν οι δανειστές. Και μετά, το τιμημένο ΚΚΕ, θα συνεχίσει την συνεργασία του με τους επικυρίαρχους, ως γνήσιο τέκνο της οργής, συγγνώμη διαγράψτε την τελευταία λέξη, της Κατοχικής Βουλής.

Βέβαια το “τιμημένο”, ΔΕΝ ΟΡΓΙΣΤΗΚΕ για τον “ένα βιασμό το εξάμηνο” του αρχιαλήτη (αυτουνού της εγκληματικής συμμορίας ΣΥΡΙΖΑ, χειρότερης της χρυσής αυγής) Δρίτσα.

Βέβαια, όταν βρέθηκαν μερικοί άλλοι αλήτες στο “κόμμα οι οποίοι απέλυσαν με εγκληματικά παράνομο τρόπο (με τις ευλογίες της φιλεργοδοτικής αστικής δικαιοσύνης) τον Γ.Κ. (ΕΔΩ σχετικό λινκ), ψηλά και χαμηλά ιστάμενοι “κομμουνιστές” το βούλωσαν, για να μην πούμε το χειροκρότησαν.

Ακούς εκεί, οργή λέει, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ (ΕΔΩ).-

 

 

newsbeast, 27 Ιανουαρίου 2020

 

 

«Όσο η κυβέρνηση καλλιεργεί κλίμα αυταρχισμού και αστυνομοκρατίας, τόσο θα πολλαπλασιάζονται τέτοιου είδους φαινόμενα»

 

Την οργή του αναφορικά με το περιστατικό που σημειώθηκε στο Μενίδι με πρωταγωνιστή έναν αστυνομικό, που άσκησε βία κατά ανήλικου παιδιού, εκφράζει το ΚΚΕ.

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Περισσός

«Η εικόνα με τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ να χτυπάει παιδί 11 χρονών, στο Μενίδι, προκαλεί οργή» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Όσο η κυβέρνηση καλλιεργεί κλίμα αυταρχισμού και αστυνομοκρατίας, τόσο θα πολλαπλασιάζονται τέτοιου είδους φαινόμενα, ακόμα κι αν στα λόγια καταδικάζονται» επισημαίνει στην ανακοίνωση του το ΚΚΕ και καταλήγει αναφέροντας:

«Την ένταση της κρατικής καταστολής και του αυταρχισμού, που συνοδεύουν την αντιλαϊκή πολιτική, μπορεί να την αντιμετωπίσει μόνο η πάλη του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας».

Το περιστατικό σημειώνεται πως είδε το φως της δημοσιότητας χάρη στην ανάρτηση ενός εργαζόμενου σε νοσοκομείο, όπου πήγε ο ανήλικος με τον πατέρα του, ενώ άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη που τόνισε πως «όποιος χτυπά παιδιά, δεν έχει θέση πουθενά».

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.