ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση να μην τολμήσει να φέρει νομοσχέδιο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων
Wednesday
25/12/2019
00:48 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Διαδηλώσεις ΚΚΕ
0

Σχόλιο GMR: Όταν ο λαός το 2011 και το 2012 αντιστεκόταν στην Χρεοκρατία και στους δοσίλογους κυβερνώντες, το ΚΚΕ έκανε μια μικρή περατσάδα όλη κι όλη από την Όθωνος και μέσα στη Βουλή συμπαραστεκόταν στους δοσίλογους και στον Κατοχικό κοινοβουλευτισμό (παράβαση καθήκοντος και όρκου πίστης προς την πατρίδα) μη παίρνοντας θέση ούτε για τις μηνύσεις εσχάτης προδοσίας που διαβίβαζε ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου. Καθαρός Συν-εργάτης.

 

 

ΚΚΕ, 23 Δεκεμβρίου 2019

 

 

 

Στην πιθανότητα η κυβέρνηση να καταθέσει νομοσχέδιο για τον προορισμό των διαδηλώσεων αναφέρθηκε μέσω σχολίου του το Γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Ο Περισσός καλεί να μην συμβεί κάτι τέτοιο, το οποίο ακόμη κι αν γίνει «ο λαός θα το καταργήσει στην πράξη».

«Μετά το δικαίωμα στην απεργία η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να βάλει στο στόχαστρο και τις διαδηλώσεις, επενδύοντας στον κοινωνικό αυτοματισμό», αναφέρει το Κομμουνιστικό Κόμμα και προσθέτει ότι «το δήθεν ενδιαφέρον για την ταλαιπωρία και τη μετακίνηση του λαού δεν είναι παρά το πρόσχημα για να κρύψει την επιβολή διαφόρων αυστηρών περιορισμών, που θα επιτρέπουν ακόμη και την απαγόρευση διαδηλώσεων ή την ενοχοποίησή τους για προβοκατόρικες ενέργειες, που καμία σχέση δεν έχουν με το λαϊκό κίνημα».

«Είναι εξοργιστικό, αλλά και ταυτόχρονα γελοίο, να ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι η καθημερινή ταλαιπωρία του λαού, οι καθυστερήσεις στα μέσα μεταφοράς, τα συγκοινωνιακά προβλήματα ή η αναδουλειά στα εμπορομάγαζα, οφείλονται στις συγκεντρώσεις και τις απεργίες. Οφείλονται στην ίδια αντιλαϊκή πολιτική που τώρα θέλει να βάλει στο γύψο τις διαδηλώσεις, υλοποιώντας ένα πάγιο αίτημα του κεφαλαίου», προστίθεται.

Το ΚΚΕ συμπληρώνει σχετικά: «Ο λαός χρειάζεται να απαντήσει μαζικά σε αυτό το μπαράζ περιστολής συνδικαλιστικών και λαϊκών ελευθεριών, γιατί το δόγμα “νόμος και τάξη” πάει χέρι-χέρι με την πολιτική που καταργεί τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και εργασιακά δικαιώματα, που διαλύει την κοινωνική ασφάλιση, που εμπορευματοποιεί περαιτέρω την υγεία και την Παιδεία και εμπλέκει την χώρα μας όλο και βαθύτερα στα επικίνδυνα αμερικανοΝΑΤΟϊκά σχέδια».

Καταληκτικά το σχόλιο επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση να μην τολμήσει να φέρει νομοσχέδιο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων. Αν το κάνει να ξέρει ότι θα έχει την τύχη άλλων παρόμοιων νόμων. Ο λαός με τους αγώνες του θα τον ακυρώσει στην πράξη».

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.