ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Μιλά σήμερα για υπεράσπιση της πατρίδας, αυτός που υπέγραψε την καταδίκη της Μακεδονίας!
Wednesday
13/01/2021
03:23 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος 1821 200η ΕΠΕΤΕΙΟΣ Προκ. Παυλόπουλος ΠτΔ
0

Σχόλιο GMR: Τρέλα πωλείται;;;

Δεν είναι καθόλου τρέλα. Ο κ. Αν. Δημητρόπουλος μας διδάσκει πως οι αντιθέσεις-διαφορές σε πραγματικό επίπεδο, ανάγονται στο νομικό-δικαιϊκό επίπεδο, όπου και λύεται η αντίθεση.

Όμως, ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ οι πολιτικοί, ΘΕΛΟΥΝ να συντηρείται το δίκην αξιώματος σλόγκαν, “το θέμα δεν είναι νομικό, το θέμα είναι πολιτικό“, για να απολαμβάνουν τα αντιπροσωποκοινοβουλευτικά οφέλη αυτής της σπέκουλας, με ταυτόχρονη διαιώνιση ακόμα και ποιοτική-ποσοτική επαύξηση, των σε πραγματικό επίπεδο αντιθέσεων.

Με δύο λόγια, πολίτες και κοινωνίες σφάζονται σε εθνικό-διεθνικό επίπεδο, οι πολιτικοί (και οι προνομιούχοι κάτοχοι-ιδιοκτήτες του χρήματος) ευημερούν.

_.

 

 

 

Hellenik News , 9 Ιανουαρίου 2021

 

 

 

 

 

Έτσι, να τον καλείτε να μιλά για την Ελλάδα, αυτόν που άρον άρον έβαλε την υπογραφή του στην προδοτική συμφωνία του Τσίπρα με τον Ζάεφ. Δεν ντρέπεστε καθόλου;

Κανονικά, δεν θα έπρεπε να έχει βήμα πουθενά για να μιλήσει! Ούτε αυτός ούτε οι 153 εκείνης της Βουλής!

Και όμως, όλοι κάνουν σαν να μην έχει συμβεί το μεγαλύτερο εθνικό έγκλημα στην σύγχρονη ιστορία του Ελληνισμού.

Χθες, λοιπόν, ο Παυλόπουλος μίλησε στην Κρήτη TV, σε εκπομπή με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Είπε διάφορα, χωρίς βέβαια να κοκκινίσει ούτε αυτός ούτε εκείνος που τον προσκάλεσε. Όπως: “Τιμώντας τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία του 1821 πρέπει να προσθέσουμε την δική μας σελίδα στην ιστορία του Έθνους μας, υπερασπίζοντας την Πατρίδα και τον Ελληνισμό υπό όρους αρραγούς ενότητας…

Παυλόπουλε, από το στόμα σου όταν ξεπηδούν οι λέξεις, χάνουν το νόημά τους. Εσύ έγραψες κατάμαυρη σελίδα στην Ελληνική Ιστορία, αφού έβαλες την υπογραφή σου και τα Σκόπια αποκαλούνται ως “Βόρεια Μακεδονία”.

Και μέσα στην ροή του λόγου του, είπε και το αμίμητο: “Πρέπει να γυρίσουμε πίσω, για να νοιώσουμε βαθιά μέσα μας από πού ερχόμαστε“.

 

Παυλόπουλε, 25 του Γενάρη του 2019 γιατί δεν έψαξες τις ρίζες σου, μήπως κι ένοιωθες τι σημαίνει Έλληνας, και δη, Έλληνας πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Είσαι ένας από τους χειρότερους προέδρους της πατρίδας μας, και η διάδοχός του σε συναγωνίζεται, ρίχνοντας κι αυτή με την σειρά της δηλητηριώδη βέλη κατά του Ελληνισμού…

 

 

Πηγή: helleniknews.blogspot

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.