ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Μητσοτάκης: Επικεφαλής του Επικρατείας της ΝΔ ο Παναγιώτης Πικραμμένος
Thursday
20/06/2019
03:22 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος newsbomb Ν.Δ.
0

 

Σχόλιο GMR : Ό πρώην εκπρόσωπος (υποτίθεται) της Δικαιοσύνης, τα βρήκε και επισήμως με την αγκαλιά που ήταν δεμένος.

 

 

newsBomb , 19 Ιουν. 2019

 

Για τις τουρκικές προκλήσεις, την αύξηση του κατώτατου μισθού, το ΦΠΑ και τις επενδύσεις μίλησε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει με το… καλημέρα πως επικεφαλής του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου Επικρατείας θα είναι ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός της Ελλάδας, Παναγιώτης Πικραμμένος.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Μητσοτάκης, στην 12η τιμητική θέση του ψηφοδελτίου θα είναι ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Για τις τουρκικές προκλήσεις

«Σε περίπτωση που υπάρξει κλιμάκωση σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας η Ευρώπη θα πρέπει να λάβει μέτρα», ανέφερε επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Η Tουρκία, αφού έχει προβεί σε κλιμάκωση πρέπει να αντιληφθεί έμπρακτα ότι δεν μπορεί να παραβιάζει τις διεθνείς συνθήκες», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι θα θέσει το θέμα στο ΕΛΚ και σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που θα έχει αύριο με την Άνγκελα Μέρκελ.

Μίλησε, δε, για σιγουριά και αυτοπεποίθηση εστιάζοντας στην ανάγκη για εθνική γραμμή. Σημείωσε ότι η χώρα έχει συμμαχίες εδώ και χρόνια και επέκρινε τον κ. Τσίπρα για υπερδραματοποίηση της κατάστασης. «Αν υπήρχε κάτι καινούργιο θα έπρεπε ο κ. Τσίπρας να έχει ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο υπουργικό Συμβούλιο της ΝΔ, είπε ότι θα έχει ευέλικτη και σφικτή δομή και πως σε θέσεις που χρειάζονται τεχνοκράτες θα υπάρχουν και εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί και υφυπουργοί.

 

….. Συνεχίστε την ανάγνωση ανοίγοντας το link στην Πηγή.

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.