ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Οι παρενέργειες των εμβολίων Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson: Γιατροί αναλύουν ποιες είναι
Sunday
04/04/2021
22:20 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΕΜΒΟΛΙΟ COVID19
0

 

 

 

newsbeast.gr (newsroom), 2 Απριλίου 2021

 

 

 

Περισσότερο από έναν χρόνο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας που επέβαλε πρωτοφανείς περιορισμούς, ολόκληρος ο πλανήτης δίνει μάχη για μια έστω και δειλή επιστροφή στην κανονικότητα.

Το 30% του πληθυσμού στις ΗΠΑ έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού (είτε της Pfizer-BioNTech είτε της Moderna είτε της Johnson & Johnson) και το 16,9% θεωρείται πλήρως ανοσοποιημένο, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) των ΗΠΑ.

Πολλοί είναι αυτοί όμως που ανησυχούν και φοβούνται τον εμβολιασμό λόγω των πιθανών παρενεργειών, που μπορεί να περιλαμβάνει από πυρετό και πονοκέφαλο μέχρι πιο σοβαρές αντιδράσεις όπως μεγάλα εξανθήματα ή αναφυλαξία.

Γιατροί λένε πως οι σοβαρές αυτές αντιδράσεις είναι σπάνιες και πως οι κοινές παρενέργειες, όπως πόνος στο σημείο όπου χορηγήθηκε το εμβόλιο, είναι ένα σημάδι ότι το ανοσοποιητικό σύστημα δημιουργεί μια απόκριση.

Η DailyMail.com μίλησε με τρεις ειδικούς στις μολυσματικές ασθένειες σχετικά με τις παρενέργειες που μπορεί να περιμένει κάποιος από τα εμβόλια των Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson, γιατί εμφανίζονται σε κάποιους ανθρώπους και τι σημαίνει αυτό.

Συνεχίστε την ανάγνωση, εδώ.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.