ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Ο Καραγκούνης, ο Ρέστης και τα… «ρεζιλίκια» – Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις
Thursday
07/03/2019
18:02 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος G-M-R
0

 

Σχόλιο G-M-R : Όοοοοοοοοοχι ανατροπή του Κατοχικού Κοινοβουλευτισμού με ενεργοποίηση του άρθρου 120Σ;;;;;;;;;;

 

 

G-M-R, 7 Μαρ. 2019

 

 

Επανέρχεται επίκαιρο το ερώτημα: ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό; Ιδού η απορία… Μια εικόνα, χίλιες λέξεις!!! – Πρόκληση για τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί ο σφικτός εναγκαλισμός του βουλευτή και αναπληρωτή τομεάρχη Δικαιοσύνης, Κώστα Καραγκούνη με τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για αδικήματα κακουργηματικής μορφής σε βάρος Ελληνικού Δημοσίου (σκάνδαλο Καρούζου ποινή κάθειρξης 5 ετών, σκάνδαλο καταπάτησης δασικής έκτασης στο Κορωπί ποινή κάθειρξης 10 ετών).

Είναι νόμιμο ο κύριος Καραγκούνης να είναι δικηγόρος του κ. Βίκτωρα Ρέστη.

Σωστά. Πολύ σωστά.

Πόσο ηθικό όμως είναι ένα στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπερασπίζεται έναν άνθρωπο που τον «βαρύνει» ο μισός ποινικός κώδικας;

Έχει αναλογιστεί ο κ. Καραγκούνης πόσα εκατομμύρια ευρώ κλήθηκαν να καταβάλουν οι φορολογούμενοι πολίτες για να ανακεφαλαιοποιήσουν την αλήστου μνήμης τράπεζα FBB του κ. Ρέστη; Ανάμεσα σε αυτούς δεν ήταν και οι ψηφοφόροι του;

Προσέξτε, ο κ. Καραγκούνης είναι αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, δεν είναι απλά ένας βουλευτής. Και υπήρξε και υφυπουργός Δικαιοσύνης επί ΝΔ.

Πάμε παρακάτω:

Οι Έλληνες πολίτες δεν είναι αυτοί που επίσης κλήθηκαν να πληρώσουν με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τα θαλασσοδάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου;

Κατηγορούμενος και στην υπόθεση αυτή – με δύο μάλιστα βουλεύματα – για ένα τέτοιο δάνειο, ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ, είναι και ο κ. Ρέστης και στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον υπερασπίζεται ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Καραγκούνης καλεί μάλιστα τον καταδικασμένο πελάτη του και στις πολιτικές συγκεντρώσεις που κάνει όπως πρόσφατα στο Πολεμικό Μουσείο (στις 28 Φεβρουαρίου 2019) για να τιμήσει την μνήμη του πατέρα του επίσης βουλευτή, Ανδρέα Καραγκούνη, με βασικό ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. (Από την εκδήλωση είναι και η επίμαχη φωτογραφία που δημοσιεύει το Newsbomb.gr).

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Απ’ ότι πληροφορηθήκαμε στο δικηγορικό γραφείο του κ. Καραγκούνη, στον Πύργο των Αθηνών συχνάζει τελευταία ένας άνθρωπος που έχει συνεργαστεί στενά σε παράνομες ενέργειες του εφοπλιστή, ονόματι Μπάμπης Στάικος.

Ο εν λόγω τύπος – αν δεν το γνωρίζει ο κ. Καραγκούνης – έχει επανειλημμένως καταθέσει ενώπιον δικαστών και εισαγγελέων ότι πήρε από τον κ. Ρέστη 40 εκατομμύρια ευρώ για να δωροδοκήσει πρωτοκλασάτο υπουργό της Νέας Δημοκρατίας.

Ούτε αυτό προκαλεί ανησυχίες στον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

Ψιλά γράμματα θα πείτε. Αφού δεν ενοχλεί την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, θα ενοχλήσει τον κ. Καραγκούνη;

Ως γνωστόν, ο βίος και η πολιτεία του Βίκτωρα Ρέστη φτάνει για να γραφτούν τόμοι από βιβλία.

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.