ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Όταν η αυτογελοιοποίηση κρύβεται πίσω από την αποκλιμάκωση
Sunday
20/09/2020
02:22 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος ΑΟΖ Γιώρ. Μαργαρίτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
0

Σχόλιο GMR: Περί γενικού κουβά (λαός και κυβέρνηση στον ίδιο κουβά) “ψηγμάτων αξιοπρέπειας(*)“, Ή, περί προστασίας της ατομικής, λαϊκής, εθνικής αξιοπρέπειας η ΣΤΑΣΗ μας; (η οποία στάση μας ευρίσκεται στην εδώ επιστολή μας προς Γ.Μαργαρίτη)

Γιατί το “περί ψηγμάτων αξιοπρέπειας” απόσπασμα(*), εξισώνει τα ψήγματα αξιοπρέπειας (sic) των λαϊκών (τη απουσία κομμάτων!) ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ 2011-2014, με τα “ψήγματα αξιοπρέπειας των ηγετών τους“. Μα, οι τελευταίοι κύριε Καθηγητά, εγκαλούνται για λογοδοσία ενώπιον του ΦΥΣΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ, μέσω των μηνύσεων εσχάτης προδοσίας (καταχωνιασμένων στο νεκροταφείο ποινικών δικογραφιών ΕΔΩ Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ).  Ας λογοδοτήσουν πρώτα και μετά ας εξετάσουμε ως τυχόν ελαφρυντικά αυτά τα ψήγματα. 

 

 

(*)Κάπου στα βάθη των λαών, ακόμα και στην ψυχή των ηγετών τους, φωλιάζουν κάποια ψήγματα αξιοπρέπειας. Αυτά τα ψήγματα αναζητούνται εναγωνίως στην περίπτωσή μας.

._

 

 

 

 

Γ. Μαργαρίτης, 19 Σεπτεμβρίου 2020

 

 

 

αναδημοσίευση μέσω ενεργού λινκ σύμφωνα με την υπόδειξη της πηγής

 

 

Το Oruc Reis επέστρεψε μετά από καιρό στο λιμάνι της Αττάλειας για ανεφοδιασμό και επισκευές. Ίσως δε και για διπλωματικούς λόγους. Προηγουμένως, για έναν ολόκληρο μήνα είχε εγγράψει σοβαρούς τίτλους ιδιοκτησίας σε μια τεράστια θαλάσσια ζώνη το μεγαλύτερο μέρος της οποίας –όπως και να διαβάσουμε το διεθνές δίκαιο– ανήκει εν δυνάμει στην Ελλάδα, όπως επίσης και στην Κύπρο. Με απλά λόγια εμείς μιλάμε για αποκλιμάκωση κι αυτό έχει ολοκληρώσει με το παραπάνω την πολιτική αποστολή του.

Η ελληνική κυβέρνηση, και σε αυτήν την περίπτωση, έδειξε μεγαλοψυχία. Μόλις το τουρκικό ερευνητικό πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι όλα όσα είχε διαπράξει προηγουμένως ξεχάστηκαν μονομιάς. Ξεχάστηκαν με τον ίδιο τρόπο που, νωρίτερα, είχαν ξεχαστεί οι “κόκκινες γραμμές” και τα άλλα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα των Ελλήνων κυβερνητικών παραγόντων.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, Ελλάδας και Τουρκίας, ξεκίνησαν, κάτω από τη αιγίδα και την επίβλεψη του ΝΑΤΟ. Για να γίνει αυτό εφικτό η Ελλάδα εμμέσως πλην σαφώς αποδέχθηκε την “κοινή ευθύνη” για την όξυνση και συμφώνησε στην αμοιβαία αποκλιμάκωση. Αποδέχθηκε δηλαδή το θύμα της επίθεσης να εξισωθεί με τον θύτη και ο επιτιθέμενος να στιγματιστεί όσο και ο αμυνόμενος!

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

 

 

Πηγή: slpress.gr

 

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.