ΑΙΣΧΡΟΝ ΕΣΤΙ ΣΙΓΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΟΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.

Περίεργη δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη από το βήμα της Βουλής: Εθνικισμός τα 12 μίλια; Αυτό είπε;
Saturday
24/10/2020
20:26 GMT+2
Επιστημονική τεκμηρίωση υπέρ του εθνικού νομίσματος Μιχ. Χρυσοχοϊδης Υφαλοκρηπίδα
0

Σχόλιο GMR: Το μόνο που κάνουν πάντα σωστά, είναι αυτό που διαβάζουν στο χαρτάκι που τους δόθηκε από την κυβέρνηση “του εξωτερικού”.

._

 

 

 

Μιχ. Χρυσοχοϊδης, 24 Οκτωβρίου 2020

 

 

 

Σε μία τοποθέτηση που αναμένεται να πυροδοτήσει σφοδρές αντιδράσεις προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης από το βήμα της Βουλής.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, θέλοντας να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως με αφορμή τον άφαντο υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά, καταλόγισε στην αντιπολίτευση ότι χρησιμοποιεί και καταφεύγει σε «επικίνδυνα όπλα για να επιβιώσει»:

Και ως τέτοια απαρίθμησε: «Εθνικισμό με τα 12 μίλια, λαϊκισμό με τον Παππά και τον 14χρονο, και κοινωνικό συντηρητισμό με την παρούσα πρόταση μομφής που κάνετε».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προχώρησε -στη διάρκεια μάλιστα μίας άσχετης με τα ελληνοτουρκικά συζήτηση – σε μία ακατανόητη τοποθέτηση για το κυριαρχικό και απολύτως νόμιμο δικαίωμα της Ελλάδας, τη δυνατότητα επέκτασης στα 12 μίλια, βαφτίζοντας ως «εθνικισμό» το σχετικό αίτημα. Εάν αυτό εννοεί με τη δήλωσή του, είναι μία λάθος τοποθέτηση και πρέπει να τη διορθώσει άμεσα.

Η τοποθέτηση του Χρυσοχοϊδη, έρχεται λίγες μόνον ημέρες μετά την δήλωση του κ. Γεραπετρίτη που ούτε λίγο ούτε πολύ καθόριζε ως κόκκινη γραμμή αμύνης τα 6 ναυτικά μίλια, προκαλώντας και εκείνος σάλο αντιδράσεων. Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού στη συνέχεια διόρθωσε τη δήλωση.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο, εδώ.

 

Πηγή: hellasjournal.com

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Upload File

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.